Astrologie Intuitivă: Eclipsă Solară în Berbec ~ Aprilie 2024

Tanaaz

Forever Conscious

08 Aprilie 2024 aduce o Eclipsă Totală de Soare în zodia Berbecului.

Acesta este unul dintre cele mai puternice evenimente cosmice ale anului și va modela calea pe care suntem destinați să o parcurgem în următoarele 18 luni.

Eclipsele sunt, întotdeauna, vremuri extrem de transformatoare, iar această Eclipsă, fiind o Eclipsă Totală de Soare, este la nivelul său maxim de putere.

O Eclipsă de Soare cade, întotdeauna, pe o Lună Nouă, așa că vă puteți gândi la aceasta ca la o Lună Nouă supraalimentată, super activată, super intensă.

Eclipsa de Soare pe Lună Nouă


Lunile Noi reprezintă începutul unui nou ciclu, așa că această Eclipsă Solară mărește acea energie, deschizând uși, degajând căi și făcându-ne să ne îndreptăm într-o nouă direcție.

Faptul că această Eclipsă de Soare cade în Berbec nu face decât să amplifice acest lucru, deoarece Berbecul este semnul noilor începuturi.

Așteaptă-te la câteva informații noi, un nou mod de a fi sau o nouă cale să se deschidă pentru tine sub această Eclipsă.

Deoarece această Eclipsă este atât de puternică, această nouă oportunitate sau început poate fi văzută chiar și până la o lună după ce această Eclipsă a atins apogeul.

S-ar putea, de asemenea, ca această Eclipsă de Soare să instige un nou mod de a fi care, apoi, să schimbe direcția sau cursul vieții tale.

Poate fi subtil la început, dar când te uiți înapoi la acest moment, vei putea vedea cât de mult s-a schimbat și s-a transformat în această lună a anului.

În timp ce energiile Eclipsei pot fi subtile, alteori pot fi zgomotoase.

Sub această Eclipsă, s-ar putea să fim întâmpinați cu o oportunitate surprinzătoare sau cu o deschidere a ușii care ne conduce pe o cale neașteptată.

Se spune că Eclipsele aduc evenimente sortite, care ne mută la o stare superioară de conștiință, așa că ai încredere în ceea ce se întâmplă și încearcă să te lași îndrumat, mai degrabă decât să încerci să controlezi.

Eclipsa pe Lună Nouă și Stabilirea Intențiilor


În timp ce Eclipsele Solare tind să stârnească evenimente sortite și să ne pună acolo unde este menit să fim, putem folosi această energie pentru a stabili intenții și a ne exercita abilitățile cocreative.

Suntem cocreatori ai acestui Univers, așa că a face o listă de intenții și a arăta ceea ce dorim să atragem poate fi un exercițiu puternic de făcut sub aceste energii ale Eclipsei.

Această Eclipsă de Soare din Berbec este, de asemenea, o Eclipsă a Nodului Nord, ceea ce înseamnă că energia sa este înrădăcinată în viitor.

Este o Eclipsă pentru a privi înainte și a îmbrățișa vremurile în schimbare.

Acesta nu este un moment pentru a privi în urmă sau a cânta la trecut, acesta este un moment pentru a privi înainte și a vedea potențialul unui nou capitol.

Acest lucru va fi demn de reținut atunci când vine vorba de a-ți crea intențiile.

Încearcă să le creezi actuale și noi.

Încearcă să nu ceri aceleași lucruri, ci sa găsești o nouă modalitate de a aborda ceea ce iți doresti.

Ieși din zona ta de confort și visează măreț!

Deoarece energia din jurul acestei Eclipse de Soare este atât de puternică, vei avea suficient timp pentru a-ți stabili intențiile și poți lucra cu această energie pentru câteva săptămâni după ce a trecut.

De fapt, uneori este mai bine să aștepți și să vezi ce este „descărcat” înainte de a stabili intențiile.

Eclipsa de Soare și Chiron în Berbec


La momentul acestei Eclipse, avem Soarele și Luna, precum și Venus, Chiron, Eris și Mercur Retrograd, în semnul Berbecului.

Acest lucru creează un câmp de forță puternic al energiei Berbecului, care ne va încuraja să creștem, să ne găsim abilitățile de conducere și să activăm războinicul puternic din interior.

Dacă ne confruntăm cu situații care sunt dificile sau provocatoare, această energie va oferi un impuls de motivație și încredere, care ne va ajuta să navigăm pe calea noastră.

Dintre toate planetele care plutesc în Berbec în momentul acestei Eclipse, Chiron se remarcă ca fiind una dintre cele mai dominante, datorită apropierii sale de Luna Nouă.

Chiron este un asteroid cunoscut sub numele de vindecătorul rănit.

Reprezintă traumele noastre și rănile pe care le moștenim din linia noastră temporală anterioară și actuală.

Aceste răni taie atât de adânc, încât tind să ne transforme și să ne modeleze in ceea ce suntem.

Aceste răni nu ne părăsesc vreodată, ci rămân cu noi.

Chiron ne învață că putem obține putere, înțelepciune și vindecare din rănile noastre.

Energia sa ne încurajează să ne privim rănile ca pe niște portaluri de putere și de învățătură, pentru a ne îndrumă și a ne ajuta pe noi înșine și pe alții.

În mitul lui Chiron, propria sa rană de a fi abandonat la naștere i-a permis să-și găsească rolul de profesor, psihic și vindecător.

Prin rănile lui și-a găsit darurile.

Sunt sigură că ne putem raporta cu toții la elemente din povestea lui Chiron și, sub această Eclipsă Solară, este posibil să simțim acest lucru sau să devenim mai conștienți de modul în care această energie se desfășoară în propriile noastre vieți.

Dacă ai fost într-o călătorie de vindecare sau te-ai întâlnit față în față cu propriile răni, această Eclipsă Solară va fi un moment puternic pentru a transcende și a trece la următorul capitol al călătoriei tale de vindecare.

Sub această Eclipsă de Soare, rănile pot ieși la suprafață sau ne putem trezi că ne aprovizionăm cu putere și înțelepciune din traumele care ne-au ținut, cândva, presați sau reținuți.

Există o energie puternică care dă putere sub această Eclipsă, pe care o putem folosi pentru a ne împinge înainte și a profita la maximum de timpul care ne-a fost acordat.

Calea Eclipsei de Soare


Calea Eclipsei începe în Oceanul Pacific de Sud și își croiește drum prin America de Nord și Centrală.

Unele părți ale Americii de Sud vor putea vedea și Eclipsa.

Se spune că atunci când o Eclipsă este vizibilă într-o anumită țară, acea țară devine un punct puternic pentru lunile următoare.

În astrologia tradițională, se spunea că Eclipsele de Soare îi influențează pe regi și pe regine și pe conducătorii de țări.

Așadar, această Eclipsă ar putea aduce câteva știri sau informații importante, în jurul liderilor lumii, în special în țările care văd Eclipsa în Totalitatea ei.

Un Rezumat al Energiilor Eclipsei Totale de Soare in Berbec

  • Noi începuturi, noi căi și noi moduri de a vedea lucrurile
  • O nouă oportunitate care te conduce într-o altă direcție
  • Ceva, la care ai visat sau la care ai lucrat, devine realitate
  • Energia puternică de vindecare ne permite să obținem înțelepciune din rănile noastre
  • La nivel global, este posibil să vedem știri despre liderii mondiali.

Link original:  AICI

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu