Eclipsa din August: Metaforică și Mistică

Eclipsa Totală Solară
http://news.nationalgeographic.com/2017/06/total-solar-eclipse-august-how-watch-science/
Sandra Walter

17 Iulie 2017

Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii ~

Eclipsa din August este profund esoterică, motiv pentru care noi suntem îndrumați să o folosim pentru activarea completă a rețelelor Cristaline ale Noului Pământ.

O Eclipsă Totală a Soarelui, care traversează întregul Statele Unite, este un eveniment rar.

În acest an al căderii vechilor linii temporale, în timp ce noi amplificăm, simultan, liniile temporale superioare ale Ascensiunii, această Eclipsă prezintă încă un alt punct de cotitură puternic, pentru o manifestare externă palpabilă a ceea ce se întâmplă cu Lumina superioară.

Poarta Portalului nostru din August se deschide pe 03 august 2017, include Poarta Leului pe 8/8 (n. tr. 08 August), Eclipsa Totală Solară pe 21 August și se extinde până pe 25 August.

Acest val de Lumină ne ajută să dizolvăm realități care nu servesc interesului colectiv. De asemenea, oferă o activare a codificărilor antice, a structurilor și a intențiilor stabilite pentru acest scenariu posibil, în timp ce iluminează circuitele Noului Pământ / Rețelei Cristaline.

Punctul culminant al Lunii Noi este luni, 21 august la 21:30 (n. tr. ora României).

O Eclipsă Totală a Soarelui va fi vizibilă din Statele Unite. Coroana Soarelui este revelată timp de peste 2 minute în Calea Totalității, care taie pe diagonală, din statul Oregon până în Carolina de Sud.

Activarea Coroanei Christice

O aliniere Pământ-Lună-Soare ne îngăduie să vedem o imagine incandescentă a coroanei Soarelui.

Această viziune stelară gigantică a coroanei Solare trece de la Oceanul Pacific până la Oceanul Atlantic. Coroana Solară este o reprezentare a cunoștințelor Christice.

O binecuvântare a conștiinței Christice.

Verificarea perspectivelor: Nu este vorba despre Luna care acoperă Soarele, este vorba despre revelarea gloriei Soarelui (corona sau coroana Luminii).

Aceasta nu este ierarhie, se dizolvă vechea poveste a liniei genealogice reprezentând calea către glorie.

Conștiința Unității – funcționând ca o OMenire unificată – preia coroana.

Mulți dintre voi au văzut coroana în diferite forme în ultimii ani. Propria ta încoronare, femininul Divin purtând coroana întruchipării Christice sau viziuni asupra unei coroane uriașe de Lumină în jurul Mamei Gaia.

Noi ne pregătim, Acum, să extindem acest lucru la scară globală.

Energia Eclipsei are un efect purificator, mistic. Orice s-ar putea întâmpla.

În anul nostru de complexitate rapidă – 2017, schimbarea rezolvă istorii vechi și linii temporale vechi, astfel încât noi să putem trece integral în Unitate, fără restricții.

Tărâmurile Superioare se vor uni cu noi pentru a crea o curățare a liniilor temporale, a înregistrărilor akashice, a memoriei și a emoțiilor care limitează întruchiparea noastră deplină.

Acest lucru se întâmplă deja, motiv pentru care noi simțim o Pace profundă, chiar dacă experiențele noastre devin mai bizare.

Coroana este o binecuvântare masivă pentru întreaga planetă – nu doar pentru SUA – care face apel la următorul nivel vibrațional al experienței noastre Ascensionale.

Dinamica coroanei și a redevențelor nu este legată de linia genealogică; nu există nici o exclusivitate în alegerea de a Ascensiona.

Iubirea Divină este ceea ce face Iubirea Divină. Este o stare de existență în Acum. Codificările de Lumină din cadrul ADN-ului OMenesc susțin posibilitatea Ascensiunii către conștiința Christică, în numele planului Galactic general al Unității.

Da, mulți dintre noi purtăm descendența stelară a ADN-ului cu marcatori pentru întruchiparea Christică. Acest lucru ne-a permis să ne trezim mai întâi și să intrăm în serviciul Divin.

Intenția Acum este aceea de a întruchipa conștiința Cristalină, pentru a o face disponibilă tuturor Inimilor dornice, prin intermediul câmpurilor unificate / morfogenetice și a sistemelor cristaline.

Noi extindem aceste codificări ADN pentru Ascensiune, în rețelele cristaline / Noului Pământ și rețeaua Inimii OMenești.

Purtarea coroanei este responsabilitatea, creația responsabilă. Am întrebat cum s-a simțit noua regalitate.

Într-o viziune din timpul Meditațiilor Unității, săptămâna trecută, am fost purtață către un balcon înalt sub o arcadă, cu vedere la o civilizație veche.

Un strămoș stelar a mers cu mine spre balustradă, cu vedere spre orașul vast de dedesubt.

Escorta mea mi-a împărtășit *Așa este *.

Am simțit responsabilitatea de a menține Pacea, răbdarea nemuririi și o Iubire profundă pentru OMenire, Sursă și toată Creația.

Această resonanță vibrațională a Administrației Divine își are locul perfect în Inimă, chiar Acum.

Statele Unite ale Conștiinței

America de Nord și, în special, Statele Unite, dețin intenții profunde pentru Noul Pământ, pentru Epoca de Aur și pentru Ascensiune.

Aruncați vechile convingeri despre simbolurile și agendele negative.

Lumina Iubirii este victorioasă, totul este la îndemână.

Civilizațiile native au știut acest lucru, Frățiile și Comunitățile Feminine ale Luminii au venit, Aici, datorită acestui fapt; Atlanții și Lemurienii au codificat straturile de cristal, acviferele și munții și au creat locuri sacre dedesubtul și deasupra solului, programate să se activeze în timpul acestui portal.

Mulți dintre voi vă amintiți de aceste intenții, pe măsură ce călătoriți, efectuând activări și activitate a Rețelei.

Este construit în ADN-ul vostru: Corp cu ADN codificat + locație +  intenție supremă = activare pentru voi și pentru sistemele rețelei cristaline.

Se activează spațiul pentru ceilalți și ne unifică în planurile eterice.

Rezolvarea conflictelor * Trezirea la Unitate

Calea Eclipsei, de la un ocean spre celălalt ocean, unifică, de asemenea, două civilizații antice: Lemuriană din Oceanul Pacific și cea din Atlantida, din Oceanul Atlantic.

Da, noi am avut conflicte odinioară. Nici una dintre aceste civilizații nu a fost perfectă, toți aveam agendele și credințele noastre despre cum să trăim pe Mama Gaia.

Lăudați tot ceea ce noi învățăm pentru a ne unifica ca UNUL și pentru a transcende călătoriile noastre, Aici, în acest proces al Ascensiunii.

Sursa nu va mai avea nici o altă modalitate în această rescriere Universală … și noi înțelegem, în cele din urmă, acest lucru.

Energia Lemuriană este a Inimii; pacificată (Pacific), întoarcerea la pământ, vibrația Aloha (n. tr. Afecțiunii, Iubirii, Compasiunii).

Această energie există pe întreaga planetă, însă Oceanul Pacific poartă energia lui MU, pământul Lemurian pierdut (lemur înseamnă fantomă sau spirit – forma noastră a fost bazată mai mult pe Lumină până la căderea globală în densitate).

Energia Atlanteană este a Minții; aspectul ocupat, tehnic, frumos al Atlanticului. Acest lucru există, de asemenea, la nivel global și este amplificat în Oceanul Atlantic, unde cea mai mare parte a acestei civilizații a existat înainte de distrugerea sa.

Ambele civilizații erau foarte creative. Ambele civilizații aveau intenții bune.

Ambele au lucrat atât cu Inima cât și cu Mintea; a existat un echilibru superior.

Noi am călătorit împreună în densitate, ca o modalitate de a rezolva problemele Tărâmului Superior, cu unificarea Inimii și a Minții , învățând Iubirea necondiționată și acordând prioritate acțiunilor pentru binele tuturor celor interesați de interesele personale.

Poate că nu ne-am respectat alegerile reciproce odinioară, totuși indicarea cu degetul a celui vinovat pentru dezastrele globale s-a încheiat.

Acum conectăm Inima și Mintea pentru a crea o nouă paradigmă.

Aceste conflicte antice se întorc înainte de epocile lemuriano-atlanteene.

Conflictele interstelare se reflectă în toată această Galaxie.

Semințele Stelare înțeleg că activitățile noastre, Aici, rezolvă o karma galactică masivă.

Mutați-o în istoria recentă și vedem reflectarea acelorași conflicte. Acest lucru a fost discutat în comunitatea Noua Eră de zeci de ani, folosit adesea pentru a împiedica progresul nostru spre Unitate (jocul vinei, obsesia conspirației).

Cât de frumos este să vezi că toate acestea se sfârșesc.

Fără judecată, totul este iertat și rezolvat.

Simțiți asta, dragilor!

Rezolvarea conflictelor * Rezoluția Liniilor Temporale 

Rezoluția este reflectarea, cu densitate mai mică, a procesării a ceea ce s-a întâmplat în Tărâmurile Superioare. Problemele, la nivel Universal, se rezolvă prin activități în tărâmurile inferioare, cum ar fi o planetă care se scufundă în densitate sau ființe superioare care se fractalizează în formă.

Această activitate rezolvă, completează și reechilibrează probleme care se întâmplă, la un nivel superior.

Cum este Sus, așa și jos.

O mare operațiune de fractalizare pentru a auto corecta Universul, înapoi în armonie … pentru a deveni ceva nou.

Voi sunteți martorii soluționării civilizațiilor care au reprezentat același scop al Ascensiunii.

Mulți dintre voi au experimentat aceste epoci și, Acum, noi vă cerem să vă unificați în Lumina Divină și în Serviciul Divin, pentru a păși, Acum, ca UNUL, fără judecată, pentru a aduce Noul Pământ pe cele mai înalte traiectorii ale Ascensiunii, pentru toți.

Arătați OMenirii ce este posibil.

Acest portal completează nevoia de conflict și stabilește etapa pentru liniile temporale ale Ascensiunii.

Evident, războiul și conflictul nu există în liniile temporale Primordiale Christice ale Ascensiunii.

Puțin câte puțin, descoperirea a ceea ce are loc în Tărâmurile Superioare se desfășoară: nașterea unei noi platforme Universale și întoarcerea Conștiinței Christice / Cristaline / Unității.

Experiența Finalizării

Așa după cum știm din munca noastră spirituală, pentru a trăi pe deplin o nouă Creație, facem Pace cu vechiul.

Mesajul de finalizare a fost puternic, în ultimii ani, pentru mulți Lucrători în Lumină și, mai ales, în timpul acestei bifurcații a liniei temporale.

De aceea, atât de mulți s-au angajat în amplificarea experienței vibraționale superioare, pentru a dizolva experiența inferioară cu cât mai multă ușurință și cu cât mai multă grație.

Pe măsură ce noi depășim arhetipurile trecutului, noi plătim în avans lecțiile aplicabile, adevărurile și abilitățile pe care le-am dobândit în densitate.

Acesta a fost un an puternic pentru Tribul de Vibrație Superioară și continuă să devină mai intens, mai frumos și mai bizar.

Noi continuăm să primim influxuri masive prin Porțile Cosmice (cum ar fi săptămâna trecută, nu Portalul Solar tipic).

Mama Gaia își extinde propriul Sine Solar, pe măsură ce noi amplificăm Rețelele Noului Pământ, care sunt conectate la miezul său cristalin superior dimensional.

Pregătirea Căii Totalității

Fiți oriunde sunteți îndrumați să vă aflați pe 21 august.

Planificați-vă înainte, vor exista milioane de oameni care călătoresc pe Calea Totalității.

În timpul Eclipsei, vom fi uniți în intenția noastră pentru interesele cele mai înalte ale tuturor celor interesați.

Indiferent unde locuiți, fiți receptivi pentru a primi și a transmite ca UNUL.

Pregătirea noastră pentru Calea Totalității și a rețelelor Noului Pământ, pentru acest portal specific, este o informație puternică.

Am simțit atracția Portalului, încă de la Solstițiu.

Bănuiesc că efectul asupra Tribului de Vibrație Superioară poate fi copleșitor, de aici direcția pregătirii avansate.

Am observat o situație asemănătoare cu manevra de poziționare care a precedat schimbarea liniei temporale în septembrie 2016.

O indicație că oamenii din spatele scenei știu că ceva este pe cale să apară.

În acțiunea noastră, noi pregătim o platformă energetică globală pentru binele suprem, observând energia Eclipsei la scară globală, făcând-o disponibilă tuturor Inimilor doritoare, care aleg Iubirea, Pacea și Armonia.

Ca întotdeauna, curățirea și pregătirea interioară sunt cheia unui serviciu extern eficient.

Porțile Finale ale anului 2017

Lista Portalurilor pentru 2017 crește foarte rapid după luna August.

Eu sunt călăuzită să furnizez datele rămase:

23 iulie – Declanșator Cosmic. Ultima Lună Nouă (n.tr. orele 12:46, ora României)) înainte de Eclipsă (de asemenea, o Lună Nouă).
03 august – Deschiderea Portalului  pentru pasajul din August.
07 august – Luna Plină și Eclipsa Parțială Lunară (n.tr. orele 21:11, ora României).
08 august – Poarta Leului
21 august – Eclipsa Totală Solară, Luna Nouă (n.tr. orele 21:30, ora României))
25 august – Portalul din August se închide
21-25 septembrie, include:
22 septembrie – Echinocțiul (n.tr. orele 23:01, ora României)) și
23 septembrie – Declanșator Cosmic, Schimbarea liniei temporale
21 – 25 decembrie, include:
21 decembrie – Solstițiul (n.tr. orele 18:28, ora României)) și
23 decembrie – Declanșator Cosmic, Schimbarea liniei temporale

(N.tr. – orele sunt preluate de aici).

De asemenea, ne unim cu ocazia Lunilor Pline și Noi, iar Meditațiile noastre pentru Unitate, Duminica, sunt pentru a extinde rețelele cu Lumina Iubirii.

Lumina fotonică, care se revarsă în a doua jumătate a anului, crește intens, ridicând volumul pentru orice Inimă doritoare, aliniată cu Iubire.

Liniile temporale par mai putin liniare după Septembrie.

Este interesant faptul că Octombrie, Noiembrie și majoritatea lunii Decembrie nu sunt pe listă deloc. Poate că posibilitățile nu erau stabilite atunci când am primit informația în Decembrie.

Acesta este un semn bun, în sensul că are loc o schimbare profundă; accelerația pe care o cerem în mod constant.

Combinați-le cu viziunile despre explozia Soarelui, dispariția Mamei Gaia și mesajele de finalizare și avem un pasaj foarte mistic, foarte frumos, foarte ezoteric.

Gardieni, Lucrători ai Rețelei și Lucrători în Lumină: Ne Unim în această Duminică, 23 iulie, pentru ultima Lună Nouă, înainte de Eclipsă (de asemenea, o Lună Nouă).

Alăturați-vă nouă pentru Meditațiile de Uniune, așezați-vă cristalele pentru a vă conecta cu nucleul cristalin al rețelelor Mamei Gaia și al Noului Pământ.

Este un declanșator Cosmic, așa că noi spunem bun venit Nivelurilor noastre Superioare, care co-crează cu noi.

Vom fi axați pe Calea Totalității, soluționarea conflictului și amplificarea liniilor temporale superioare ale Ascensiunii.

Legături către materiale asociate:
Video: Portalul din August și Diviziunea Liniei Temporale
Video: Arhetipurile Transcendente
Video: Descrierea bifurcației, rezoluția realităților superioare

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra

Link original:

http://www.sandrawalter.com/the-august-eclipse-metaphoric-and-mystical/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/07/21/eclipsa-din-august-metaforica-si-mistica/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Sandra Walter și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Eclipsa din August: Metaforică și Mistică

  1. Pingback: Lună Nouă în Leu, 23 Iulie 2017 ~ Energie Intensă Bruscă | Lumină și Iubire

  2. magdalena zice:

    Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Așa să fie

    Apreciază

  3. Pingback: Lună Nouă în Leu, 23 Iulie 2017 ~ Energie Intensă Bruscă | Daniel Gaucan-Traitor si Spirit Liber

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s