Voi Sunteți în Mijlocul Unei Revoluții Spirituale

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

transmis prin

Ronna Herman Vezane

01 Iunie 2018

Dragi Maeștri, imaginați-vă, pentru o clipă, că voi sunteți pe deplin conștienți de originile voastre și că voi puteți să vă conectați la arhivele istorice cosmice personale, ori de câte ori doriți.

Imaginați-vă că voi aveți capacitatea de a comunica mental cu cei din jurul vostru, fără cuvinte.

Imaginați-vă că aveți capabilitatea naturală de a vedea câmpul auric al fiecărei ființe și, prin urmare, voi puteți citi sau înțelege starea de A Fi a unei ființe în orice moment dat.

Imaginați-vă că voi puteți vizualiza, în mod clar, ceea ce voi doriți să manifestați și că este îndeajuns, doar, puțin timp și efort pentru ca viziunile voastre să devină realitate.

Imaginați-vă că voi aveți abilitatea de a comunica și de a interacționa cu Arhanghelii și cu vastul regat angelic, precum maeștrii înălțați și mărețele Ființe de Lumină.

Toate aceste atribute și abilități fac parte din starea voastră naturală de A Fi în tărâmurile superioare și, Acum, voi vă aflați în procesul de recâștigare a acestor daruri acordate de Dumnezeu, precum și de capabilitatea de a ajuta în procesul evolutiv al omenirii și al planetei Pământ.

V-am explicat de multe ori și în multe feluri cum voi ați separat Sinele vostru Divin într-o Scânteie masculină a Esenței cu caracteristicile și calitățile Tatălui nostru Dumnezeu și o Scânteie feminină a Esenței cu virtuțile și atributele Mamei noastre Dumnezeu.

De la această primă separare, fiecare fațetă al Sinelui vostru s-a refractat într-o multitudine de scântei mai mici ale Divinității și voi ați preluat o multitudine de forme și nenumărate misiuni în cadrul acestei experiențe universale.

Următoarea etapă grandioasă a expansiunii universale și a evoluției tuturor Ființelor este în curs de desfășurare și fiecare dintre voi are un rol integrat în a acționa ca Sămânță Stelară și ca purtător al Luminii Divine.

Procesul de Ascensiune necesită o eliberare a acelor lucruri care v-au menținut în realitatea sufocantă, restrictivă a Dimensiunilor a Treia și a Patra.

Aceasta presupune revenirea la echilibru și la armonie în toate fațetele Existenței voastre pământești, ceea ce va conduce la curățarea băncilor voastre de memorie, prin îndepărtarea tuturor energiilor/evenimentelor discordante din trecutul vostru bogat și variat.

Tot ce va rămâne este minunea, bucuria și eforturile încununate de succes, pe care voi le-ați atins ca și co creatori în tărâmurile materiale.

Pe măsură ce voi pășiți pe calea Ascensiunii, voi recuperați înțelepciunea păstrată în Mintea voastră Sacră și accesați inestimabilul rezervor al Luminii Creatorului, numit Particule Adamantine.

Particule Diamantine

 

Voi începeți să demonstrați și să utilizați multe abilități latente, care au fost păstrate până în momentul în care voi ați fost capabili să le recuperați.

Voi ați fost proiectați să fiți transmițători ai Luminii, într-o lume a iluziei și a umbrelor.

Voi existați pe Pământ pentru a deveni maeștri conductori ai energiei.

Respirația voastră este mecanismul prin care voi extrageți Esența Forței Vieții Primordiale a Creației, în timp ce voi funcționați într-un mediu dimensional 3D/4D.

Cu toate acestea, pe măsură ce voi vă deschideți și vă activați Inima Sacră și Mintea Sacră, voi obțineți abilitatea de a avea acces la Spectrul Complet al Luminii acestui Univers și, de asemenea, proprietățile alchimice Divine ale Flăcării Violet vă vor fi disponibile pe deplin.

Legea Cercului vă asigură că modelele vibraționale pe care voi le trimiteți, vă vor fi returnate împreună cu o cantitate acumulată de energie similară (sau vibrații cu aceleași modele de frecvență).

Voi sunteți centrul unui vortex energetic care este alcătuit dintr-un cerc/buclă de modele vibraționale pe care le-ați proiectat dinspre voi, prin intermediul Centrului vostru de Putere Solar.

Plexul vostru Solar este numit în mod corespunzător, pentru că așa cum Pământul primește energie cosmică de la Soarele sistemului vostru solar, tot așa și voi radiați energia forței de viață de la Centrul vostru de Putere Solar.

Imaginați-vă, pentru un moment, că voi sunteți centrul atenției lumii voastre.

Voi sunteți sursa de putere și gândurile, acțiunile și intențiile voastre radiază dinspre voi, într-o buclă de energie care se conectează cu o energie asemănătoare.

Această energie se mărește și se manifestă în lumea cauzei și a efectului și, apoi, se întoarce la voi, întărind imaginea realității.

Trupurile voastre absorb o parte din această energie, creând durere și suferință sau bucurie și binecuvântări, în funcție de frecvențe.

Restul de energie curge în urma voastră, creând cealaltă buclă a modelului Infinit, în timp ce energia reziduală se strecoară treptat în roata personală a Creației.

Voi adăugați, în mod constant, la „închisoarea” voastră personală de energie sau la vehiculul vostru de Lumină și la realitatea voastră personală de pe Pământ.

Noi v-am spus că voi ați venit pe Pământ ca și co creatori cu Forța Lui Dumnezeu?

Revenirea la echilibru și la armonie este o premisă pentru a rămâne centrați în Inimile voastre Sacre.

Pentru a face acest lucru, este benefic să vă evaluați în mod constant și să vă îmbunătățiți conștiința de sine.

Emoțiile voastre sunt influențate de convingerile voastre, iar intențiile voastre sunt afectate de emoțiile voastre.

Ascultând imboldurile Sufletelor voastre, înțelepciunea Minții voastre Sacre și emoțiile Inimilor voastre Sacre vă vor ajuta să vă acordați abilitățile de discernământ, astfel încât voi să puteți lua deciziile corecte și să alegeți, întotdeauna, calea cea mai înaltă.

Respectul pentru toate lucrurile și alegerile inspirate de Dumnezeu conduc la Auto-măiestrie.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a iniția procesul de revenire la echilibru și la armonie în realitatea pe care ați creat-o, este să aplicați Legea Iertării pentru toate greșelile și interacțiunile cu ceilalți.

Acest lucru va accelera imediat procesul de revenire la centru (centrare), pentru că va șterge sau va sparge cordoanele de energie pe care le-ați atașat la Plexurile Solare ale altor ființe și va opri, de asemenea, radiațiile către și din orice sistem de convingere negativă a conștiinței colective, pe care l-ați preluat ca fiind al vostru personal.

Luați înapoi modelele vibraționale pe care le-ați schimbat, le-ați adăugat sau la care ați participat, îngăduindu-vă, astfel, să accesați procesul stării de grație.

Fiți conștienți de faptul că, pe măsură ce faceți acest lucru, voi veți experimenta procesul de purificare și tot ceea ce implică el; nu va fi la fel de traumatizant sau de lungă durată ca în cazul în care nu ați accepta de bună voie și cu toată inima să luați inițiativa.

Legea Iertării include alinierea voinței voastre cu Voința supremă a Mamei/Tatălui nostru Dumnezeu, pentru cel mai înalt și cel mai bun rezultat pentru Toți.

Planul Divin pentru acest univers se află într-o etapă critică a procesului de evoluție, iar momentul este esențial.

A deveni membru activ al Diviziei Luminii și un nou Slujitor al Lumii, va deschide un portal de noi posibilități.

Aceia dintre voi care au păstrat cu sârguință cursul (direcția), vor culege recompensele Măiestriei Sinelui și ale uceniciei.

Pe măsură ce voi accesați domeniul Măiestriei Sinelui, voi începeți să vă vedeți viața și lumea dintr-un punct de vedere superior și cu o viziune mult mai înțeleaptă.

Voi începeți să vă îmbrățișați realitatea printr-un filtru al Iubirii/Luminii, iar non-judecata și discernământul devin o parte naturală a stării voastre de A Fi.

O bună afirmație pe care să o rostiți este:

EU ÎMBRĂȚIȘEZ TOTALITATEA REALITĂȚII MELE DIVINE

Există putere în smerenie.

Există putere în iertare.

Există putere în recunoștință.

Iubirea este puterea care conține toate virtuțile și calitățile Conștiinței Lui Dumnezeu.

Mulți dintre voi sunteți conștienți de faptul că în stadiile de început ale procesului de inițiere există o criză, deoarece lupta pentru supremație începe între Ego și Suflet.

Este benefic ca fiecare ființă să se străduiască să-și limpezească realitatea iluzorie, distorsionată a planurilor astrale.

Trupul iubitor al ego-ului este controlat de energiile și impulsurile celor trei Chakre inferioare și este necesar ca aceste înclinații dezechilibrate să fie aduse, încă o dată, sub impulsul Sufletului.

Această perioadă este, deseori, numită „Noaptea întunecată a Sufletului” sau traversând valea umbrelor.

Atunci când vă aflați în mijlocul procesului, este important să înțelegeți că voi nu sunteți pedepsiți.

După ce voi ați străbătut, cu succes, terenurile umbrite și voi ați ieșit triumfători, voi veți privi înapoi în retrospectivă și voi veți realiza că vi s-a acordat o mare oportunitate.

Un aspirant spiritual este o ființă umană conștientă, care caută i-Lumina-rea și Măiestria Sinelui.

În stadiile incipiente, el/ea este, încă, oarecum „auto-concentrat” ​​- deseori predispus la temperament și iritabilitate și poate experimenta crize de auto-îndoială și depresie.

Un aspirant spiritual se străduiește să dezvolte o sensibilitate și o natură iubitoare și înțelegătoare.

Scopul vieții aspirantului se va îndepărta, gradual, de ambiția personală și de dragostea puterii, transformându-se într-o dorință de a servi omenirii.

Dorința de a ajuta pe ceilalți este un instinct al Sufletului.

Un aspirant încearcă, treptat, să renunțe la conceptul „Este vorba despre mine” și „Eu, pentru mine, al meu”, pe măsură ce focalizarea externă începe, încet, să dispară.

Există o întoarcere treptată spre interior, iar punctul focal principal devine Centrul de Putere Solar, care cuprinde Plexul Solar, Inima, timusul și gâtul.

Pe măsură ce această zonă este scăldată în frecvențele superioare ale Luminii, Flacăra Triplă din zona toracică începe să se aprindă puternic încă o dată, pregătindu-se pentru deschiderea portalului către Inima Sacră.

Îngăduiți-ne să vă dăm câteva puncte cheie importante care să vă ajute la integrarea înțelepciunii necesare pentru a deveni un aspirant spiritual cu drepturi depline pe calea i-Lumină-rii:

*** Corpul Emoțional este un reflector.

El răspunde stimulării externe, cum ar fi alte persoane, evenimente, atașamente emoționale și dependențe.

*** Urmați calea Vieții cu blândețe și respect.

Vorbiți ușor, cu discernământ. Conștientizați că acțiunile voastre reflectă puritatea Sinelui vostru Divin și lăsați amprente de Lumină pe care ceilalți să le urmeze.

*** Există un reflux și acesta curge în ciclurile Sufletului, la fel cum există în întregul Cosmos.

*** Sufletul atrage esența Vieții din Prezența sa EU SUNT, în scopul pregătirii pentru un nou ciclu de Viață al experienței.

La sfârșitul acelui ciclu, esența Vieții este retrasă lent și rezultă procesul morții fizice; totuși, rămâne adevăratul TU în Spirit, pentru că voi sunteți nemuritori.

***Impulsurile și influența Sufletului sunt mult mai puternice într-o Ființă care a pășit pe calea conștientizării, decât într-o persoană „netrezită” care este, încă, prinsă în iluzia existenței 3D/4D.

***Străduiți-vă să mențineți o stare în continuă creștere a conștiinței Sufletului, pentru a progresa în spirala ascendentă a Ascensiunii.

Este momentul ca cei care se vor afla printre noii Slujitori ai Lumii să devină conștienți unul de celălalt.

***Critica este o facultate a ego-ului și a minții inferioare.

Critica sau „vânarea” unor greșeli proprii sau ale celorlalți, este extrem de dăunătoare.

Voi adăugați energie la tot ceea ce vă concentrați atenția; prin urmare, este extrem de important să căutați binele în tot și în toate.

*** Uneori este necesară critica constructivă.

Cu toate acestea, ar fi bine să fie folosită, numai, pentru a ajuta pe cineva să își corecteze comportamentul dăunător, să ia măsurile potrivite sau să găsească direcția adecvată.

*** PUTEȚI EȘUA NUMAI DACĂ RENUNȚAȚI SĂ ÎNCERCAȚI.

Poate considerați că pierdeți timp; cu toate acestea, ați putea obține experiență cu fiecare eșec.

Creșterea și înțelepciunea provin din învățarea a ceea ce nu trebuie să faceți și din perfecționarea competențelor care vă vor ajuta să deveniți experți în domeniul vostru de căutare ales.

*** Energia vibrațională inferioară creează frecvențe discordante în „Cântecul” (Muzica) Sufletului vostru.

Vibrațiile discordante provoacă disconfort în zona din care provine sau unde este focalizată în interiorul vasului (corpului) vostru fizic.

În cazul în care modelele negative de energie sunt destul de puternice, ele pot crea boală și, în cele din urmă, pot contamina întregul corp.

*** Este benefic să „îmblânziți” și să obțineți controlul corpului vostru emoțional, prin intermediul Sinelui vostru Superior, cu ajutorul ghizilor și îngerilor, pentru a deveni receptivi la frecvențele rafinate ale Adevărului cosmic.

Eliberați-vă mințile de gânduri distorsionate, negative.

Numai o navă (corp) purificată poate primi și transmite învățăturile de înțelepciune ale arhivelor cosmice ale conștiinței Lui Dumnezeu.

*** Un căutător spiritual nu acordă atenție opiniei publice, judecatei sau eșecului.

Aspiranții sunt recunoscuți datorită frecvențelor lor vibraționale sau a coeficientului de Lumină, nu prin cunoașterea lor sau prin faptele lor.

Amintiți-vă, Dragilor,

APELUL SINELUI VOSTRU DIVIN VA CONTINUA RĂSUNE PÂNĂ CÂND VOI ÎL VEȚI RECEPȚIONA

Multi dintre voi ați început sau sunteți pregătiți să începeți adevărata misiune, indiferent ce ar putea fi, însă, nu uitați vreodată că scopul final este de a fi un conductor al Iubirii/Luminii Creatorului.

Noi suntem conștienți de faptul că viitorul este incert și că toată lumea se confruntă cu dureri și disconfort în diferite grade.

Vă rugăm să vă concentrați asupra miracolelor și progreselor pe care le faceți și să nu permiteți fricii maselor de a vă afecta mintea, în timp ce voi treceți prin și dincolo de toate schimbările masive care au loc în lumea voastră.

Voi știți că, împreună, noi vom depăși toate adversitățile.

Misiunea noastră este să deschidem calea pentru orice Suflet drag, care își exprimă dorința de a reveni la armonie și la acordarea cu Sinele său Divin.

Dragilor, atunci când vă simțiți singuri, vă îndoiți sau sunteți disperați, intrați în Piramida Luminii și noi vă vom da curaj, înălțare și inspirație.

Atunci când vă simțiți singuri sau neiubiți, centrați-vă în Inimile voastre și noi vom fi acolo, așteptând să vă umplem cu Iubirea radiantă a Mamei/Tatălui nostru Dumnezeu.

Eu sunt prietenul vostru etern.

Eu Sunt Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna / Scrib Sacru * Ca transmițător al acestui articol, Eu, Ronna Herman Vezane, pretind drepturile universale în numele Arhanghelului Mihail. Publicarea pe site-uri este permisă atât timp cât informația nu este modificată, fragmentată sau adăugată și este creditată de autor, iar adresa mea de e-mail și site-ul Web sunt incluse. Poate fi publicată în jurnale, reviste sau în tipărituri publice, cu permisiunea: RonnaStar@earthlink.net
Link original:

https://www.starquestmastery.com/single-post/2018/05/30/YOU-ARE-IN-THE-MIDST-OF-A-SPIRITUAL-REVOLUTION

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Voi Sunteți în Mijlocul Unei Revoluții Spirituale

 

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ronna Herman și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu