Poarta Leului

Poarta Leului
Artist: A. Andrew Gonzalez

Natalia Alba

Binecuvântări Dragilor,

Noi suntem strămoșii voștri de pe Lyra și Sirius.

Vă împărtășim această transmisie cu cel mai mare respect, apreciere și iubire, în acest moment special pentru voi, dragilor!

Voi aveți în față un moment minunat pentru a deschide ochii către Adevăr și pentru a începe un proces de auto-împuternicire, ca niciodată până acum în istoria omenirii.

La acest moment al calendarului vostru uman, o uniune cosmică pe care o sărbătorim cu toții, are loc în Cerurile voastre – Planeta voastră se aliniază cu Sirius – Casa noastră, într-o perioadă care nu mai există în linia voastră temporală actuală, la unison cu steaua Regulus.

Esența și scopul principal al acestei reuniuni cosmice este de a vă ajuta să vă ancorați, în voi înșivă,

Esența este Adevărul și puterea de a continua să alegeți libertatea și bucuria de a face, doar, ceea ce vă aduce bucurie.

Într-o lume în care polaritățile sunt în mișcare constantă, întrucât acesta a fost scopul principal al planului vostru uman, noi vă ajutăm să vă amintiți puterea iubirii, vă oferim posibilitatea, celor care doresc să se înalțe, de a trece dincolo de percepția umană a fricii și a iubirii, ca duble energii și de a găsi unitatea în haosul prezentat, care pare să domnească pe Pământul vostru.

Ne-a atras atenția teama pe care o întâmpină mulți dintre cei de pe Pământ, în acest moment în care mulți dintre voi treceți la linia dimensională 5D a viitorului vostru Timp / Spațiu al planetei Pământ.

Teama este lipsa de împuternicire personală și de suveranitate. Frica are loc atunci când voi sunteți, încă, programați să credeți în lipsa de putere pe care, de fapt, o dețineți, pentru a schimba realitatea umană actuală.

Frica nu intră într-o minte liberă. Frica nu poate controla un suflet care locuiește în amintirea a cine ești cu adevărat și numeroasele posibilități pe care, chiar și ca oameni, le aveți cu toții, pentru a schimba linii temporale pe care nu le mai doriți reînviate.

Vor fi cei care, în acest moment, se vor simți extrem de vlăguiți și sensibili, deoarece acționează ca și transmițători de energie.

Aceștia au ca misiune principală să filtreze energiile inferioare, în special de frică și dezolare, care domnesc în acest moment în colectiv, deoarece ei sunt transformatorii energiei.

Fiți conștienți de misiunea voastră, nu vă temeți de natura ei. Vă asigurăm că în interiorul vostru există puterea și vitalitatea pentru a vă îndeplini misiunea pe care ați ales să o experimentați aici.

Voi vă susțineți în tot ceea ce aveți nevoie pentru a depăși această fază, până când această perioadă haotică din umanitate se încheie.

Pe măsură ce esențele din multe corpuri stelare se reunesc, în luna august, voi aveți libertatea de a vă uni cu ele în scopul co-creării și vindecării conștiente.

Vă invităm să apelați la frecvențele Aurii care sosesc, acum, pe planeta voastră Pământ, prin portalul Auriu, pe care voi îl numiți portalul Leului, pentru a vă îngădui să infuzați coduri de corecție a ADN-ului.

Aceste esențe Aurii vă vor ajuta să vă asigurați noua voastră cale.

Vă vor ajuta să rămâneți centrați în sentimentul bucuriei. Nu există altceva mai important, decât să fiți într-o stare constantă de speranță, bucurie și recunoștință, pentru ca voi să manifestați aceleași binecuvântări în experiența voastră umană.

Amintiți-vă dragilor, dacă nu vă puteți îngădui să vă bucurați, nu puteți oferi ceva, cu adevărat, celorlalți, deoarece toate ies din această stare de iubire.

Frecvențele care vin în această lună sunt factori activatori ai ADN-ului, ajutându-i pe mulți dintre voi, cei care vă aflați sub acest proces conștient de a deveni ființe libere suverane, în trezirea și regăsirea înțelepciunii voastre divine milenare.

Acesta este un proces vital, dacă voi doriți să vă recâștigați amintirile divine.

Amintiri care vă vor arăta Adevărul măreției despre cine sunteți, pentru ce anume ați venit aici și ce aveți voi de oferit.

Aceste frecvențe solare poartă noi coduri ADN 12D.

Dacă v-ați pregătit vehiculele (trupurile) ușoare sau lucrați la asta, atunci voi sunteți cei care vor beneficia de integrarea acestor esențe care provin din centrul conștiinței voastre solare cosmice, deși explicând asta, va limita ceea ce nu poate fi numit, dar simțit.

Veți beneficia dacă luptați să vă eliberați de numeroasele legături pe care le-ați creat anterior pentru voi sau pe care alții doresc să le întrețină.

Dragilor, fiți curajoși, pentru că voi toți sunteți infuzați cu ajutorul binevoitor, pentru a vă recupera libertatea și pentru a începe să experimentați tărâmul vostru uman, într-un mod pur și necondiționat.

Acesta este un moment unic al istoriei voastre umane, dragilor!

Nu a existat vreodată o ocazie atât de grozavă pentru voi,  pentru ca voi să părăsiți o linie temporală veche și să o creați pe cea dorită.

Pentru a face acest salt cuantic, voi sunteți, de asemenea, asistați de multe esențe care vă vor ajuta să integrați masculinul și femininul, într-un mod iubitor și echilibrat, deoarece nu puteți crea ceva, dacă, mai întâi, aceste esențe din voi înșivă nu sunt în iubire reciprocă, așa cum a fost la început și așa cum este menit să fie.

Concentrați-vă, nu numai pe frecvențele solare primite, în acest moment, ci și pe cele feminine care provin din alte surse binevoitoare și corpuri stelare, pentru a începe să sintetizați tot ceea ce sunteți și să începeți să operați ca Unul.

Voi sunteți pregătiți să vă deplasați într-un nivel de conștiință mai luminat.

Da, cel mai drag, unora dintre voi.

Dacă citiți acest mesaj, nu este întâmplător și înseamnă că voi sunteți aliniați la esența acestui mesaj și la codurile sale de vindecare, pentru a vă întruchipa în mod conștient.

Doar voi puteți decoda acest mesaj care vă dăruiește scopul pe care vi-l doriți, pentru că voi sunteți Creatorul, vindecătorul și schimbătorul propriei voastre experiențe umane.

Și așa să fie.

Noi, strămoșii voștri de pe Lyra și Sirius, suntem aici pentru a vă susține pe calea voastră spre evoluția luminată și conștientă.

Bucuria și datoria noastră, strămoșii voștri, este să avem grijă de copiii noștri care încep, acum, să-și amintească măreția lor și să pășească ca ființe suverane, așa cum și voi arătați drumul propriilor voștri copii.

Accesând acest salt cuantic, nu mai sunteți acei copii care ați fost cândva, mergând precum un orb. Acum voi sunteți stăpâni, conștienți de propria voastră putere și experiență, amintindu-vă de noi moduri de a deveni, mai mult, iubire și de a vă ajuta.

Vă invităm să fiți cine sunteți și să împărtășiți darurile voastre unice și prețioase, dragilor!

Nu vă lăsați prinși în numeroasele distrageri care sunt menite să vă creeze confuzii și să vă distragă, pentru a vă parcurge calea superioară.

Ridicați-vă deasupra numeroaselor tactici și iluzii implantate de societatea voastră umană.

Ridicați-vă, mai presus de toate, deasupra a ceea ce nu este autentic. Nu a fost vreodată un moment mai bun pentru a alege să vă creați propriul mod de a trăi, unul care arată ceea ce înseamnă, cu adevărat, trăirea în Iubirea divină, integritatea și compasiunea.

Fiți canale ale iubirii.

Fiți canale ale armoniei.

Alegeți să vă ridicați deasupra tuturor conflictelor și a fricii prezente.

Pentru că voi ați venit aici ca faruri și, ca atare, voi veți străluci, dragilor!

Vă împărtășim acest mesaj cu multă iubire, respect și apreciere.

Vă apreciem și vă mulțumim pentru Prezența voastră și pentru asistența tuturor, în acest timp de tranziție pe Planeta voastră.

Noi oferim iubire infinită și binecuvântări tuturor, dragilor!

Link original: AICI
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Poarta Leului

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Natalia Alba. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu