Astrologie Intuitivă: Eclipsă Parțială de Lună Plină în Taur – Noiembrie 2021









Tanaaz

Pe tot parcursul lunii Noiembrie, energia inimii planetei este în creștere.

Aceasta este o perioadă pentru a alinia bătăile inimilor noastre cu bătăile inimii Pământului.

Putem face acest lucru petrecând timp în natură, ascultându-ne propria inimă, îmbrățișând orice trezire a inimii care apare și lucrând cu energiile Eclipsei de Lună Plină în Taur.

Eclipsele reprezintă portaluri de transformare și de trezire.

Ele tind să aducă în viețile noastre evenimente predestinate, care ajută la amplificarea evoluției sufletelor noastre.

Aceste transformări și treziri pot fi rapide și bruște sau pot fi lente și pot persista în săptămânile și lunile următoare.

Eclipsele sunt puternice și pot pune lucrurile în mișcare pentru noi.

Ele tind să ne ajute să ne eliberăm, să facem un salt de credință și să ne trezească la noi perspective.

Eclipsa Parțială de Lună Plină în Taur din 19 Noiembrie este prima Eclipsă în Taur pe care o vom experimenta ​​din anul 2014.

Ea reprezintă punctul de plecare al unui nou ciclu de Eclipse, pe care îl vom vedea derulându-se în lunile următoare.

Eclipsele tind să vină în perechi, având loc în cele două semne opuse ale zodiacului.

Această Eclipsă în Taur va fi asociată cu Eclipsele în Scorpion, pe care le vom experimenta în anul 2022.

Întrucât acest ciclu al Eclipsei Taur-Scorpion abia începe să apară pe cerul nostru cosmic, orice se manifestă în timpul acestei Eclipse din luna Noiembrie este probabil să fie, doar, o parte din poveste.

Poate dura timp și pot urma mai multe dintre aceste Eclipse pentru ca noi să înțelegem, cu adevărat, prin ce evoluție a sufletului ne aventurăm.

Pentru indicii despre ceea ce poate aduce acest nou ciclu de Eclipse în viața voastră, gândiți-vă ce evoluție a sufletului a avut loc în perioada 2013-2014, ultima dată când am experimentat acest ciclu de Eclipsă Taur-Scorpion.

Cum ați evoluat în această perioadă?

Gândiți-vă la schimbările care v-au înfrumusețat viața în acest timp și la modul în care ați reușit să le integrați în viețile și în ființele voastre.

Poate fi dificil să ne gândim la asta, așa că poate începeți să țineți un jurnal, începând de acum, pe parcursul acestui ciclu de Eclipse.

Notați ce teme, tipare și evenimente se desfășoară în jurul vostru sub aceste Eclipse și apoi veți avea ceva la care să priviți înapoi, pe măsură ce anii trec.

La nivel colectiv, această Eclipsă din luna Noiembrie poate evidenția relațiile din viețile noastre. Aceasta include relația noastră cu ceilalți, dar și relația noastră cu noi înșine și cu banii.

Planeta Venus este foarte activă în timpul acestei Eclipse, deoarece este conducătorul natural al Taurului.

Planeta Venus domnește peste toate chestiunile legate de inimă, iubire și de finanțele noastre.

Venus domină, de asemenea, ceea ce prețuim și ceea ce considerăm demn, așa că toate aceste teme au potențialul de a ieși la suprafață în aceste momente.

Dacă am călcat pe un teren stâncos cu o anumită relație în viețile noastre, s-ar putea să descoperim că această Eclipsă aduce lucrurile la un punct final.

Deoarece aceasta este o Eclipsă de Lună, este foarte posibil ca orice a fost pe un teren instabil să cadă.

De asemenea, putem descoperi că atitudinile și credințele, care ne împiedică să formăm relații mai profunde și mai intime cu ceilalți și cu noi înșine, dispar sub energia acestei Eclipse.

De fapt, această Eclipsă este perfectă pentru munca de iubire de sine și pentru a ne stimula sentimentele de valoare de sine.

Când ați fost prea duri cu voi?

Vă descurcați mult mai bine decât credeți, așa că fiți buni cu voi înșivă.

Amintiți-vă de toate triumfurile și de succesele voastre, iubiți-vă indiferent de ceea ce vă rezervă viața și fiți buni cu voi înșivă.

Pe măsură ce extindeți această iubire către voi înșivă, vă poate fi mai ușor să extindeți aceleași haruri și celorlalți din viața voastră.

Merită să rețineți că Eclipsele tind să ne conducă acolo unde este menit să fim, așa că aveți încredere în flux.

Încercați să vă păstrați inimile deschise pentru a îngădui ceea ce este menit să vină și ceea ce este menit să plece.

Îmbrățișați această Eclipsă de Lună Plină în Taur ca pe o oportunitate de a vă călăuzi inimile spre o iubire mai profundă și mai bogată.

Îmbrățișați această energie a Eclipsei și îngăduiți-i să vă arate drumul către următorul capitol al evoluției sufletelor voastre.

Link original: AICI

Traducere: Dida Aurelia
Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!
Vă iubesc pe Toți!
https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 
Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu