Astrologie Intuitivă: Luna Nouă în Vărsător – 2022

Tanaaz

Luna Nouă din Vărsător – 2022 cade pe 31 ianuarie sau 01 februarie, în funcție de fusul tău orar.

Luna Nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar, iar această Lună Nouă este cu atât mai puternică, cu cât aduce începutul Anului Nou Lunar.

Anul Nou Lunar este sărbătorit de multe culturi din întreaga lume și este un moment al noilor începuturi.

Chiar înainte de începerea Anului Lunar, mulți își fac timp pentru a curăța casa, a reduce dezordinea și a pentru a aduce energie proaspătă în casele lor.

Trecutul este iertat și este, de asemenea, încurajată o nouă mentalitate inspirată.

Înainte de această Lună Nouă, s-ar putea să te simțiți inspirat să cureți vechiul și să iți umpli casa cu energie proaspătă.

Deoarece aceasta este o Lună Nouă în Vărsător și deține o energie puternică a aerului, orice acțiune pe care o întreprindem pentru a aduce energie nouă în viața noastră este posibil să inspire noi moduri de gândire, idei strălucitoare și o minte mai limpede.

Folosește energiile Lunii Noi din Vărsător pentru a-ți limpezi mintea.

Poți face acest lucru prin eliminarea dezordinii și creând spațiu în mediul tău sau făcând o „detoxifiere a gândirii”, în care te concentrezi pe liniște, mai degrabă, decât să-ți lași mintea să sporovăiască la nesfârșit.

Deși există câteva energii minunate și proaspete oferite de această Lună Nouă, există câteva lucruri de reținut.

Mercur va fi, în continuare, retrograd sub această Lună Nouă, ceea ce înseamnă că este bine să avem puțină răbdare când vine vorba de a sări total înainte.

Mercur retrograd este un timp de reflecție și de revizuire a trecutului.

Este un moment în care tiparele noastre de gândire subconștiente pot ieși la suprafață pentru revizuire și pentru analiză.

Atunci când Mercur este retrograd, putem simți că facem pași, mai degrabă, înapoi decât înainte.

Să știți că această energie retrogradă va fi de scurtă durată, deoarece la, doar, câteva zile după această Lună Nouă, pe 03 Februarie, Mercur va fi direct.

După această dată, putem începe să simțim efectele complete ale oricăror energii proaspete pe care această Lună Nouă ni le-a adus în cale.

Pe măsură ce săptămânile continuă după această Lună Nouă, ne poate fi, de asemenea, mai ușor să mergem mai departe și să ne apucăm de unele dintre obiectivele și intențiile pe care le-am stabilit pentru anul următot.

Celălalt factor important sub această Lună Nouă este influența lui Saturn.

Saturn va plana aproape de Luna Nouă în Vărsător, exercitându-și influența.

Saturn poate elibera, uneori, o energie dură, dar asta, doar, pentru că vrea să ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine și pentru acțiunile noastre.

Saturn ne cere să punem întrebările grele și să ne asigurăm că ceea ce spunem că ne dorim și comportamentul nostru sunt în concordanță.

Saturn ne poate oferi câteva lecții din lumea reală, oferindu-ne o verificare a realității atât de necesară.

Putem fi forțați să ne confruntăm cu ceva pentru care nu ne-am asumat responsabilitatea în viața noastră sau putem descoperi că ne confruntăm cu o provocare care este necesară pentru a ne atinge obiectivele.

Să știți că, ori de câte ori Saturn este implicat, există o oportunitate de creștere și de succes.

Saturn ne oferă lecțiile grele pentru că știe că ne putem descurca.

Ne oferă lecții grele, astfel încât să putem continua să creștem, să continuăm să evoluăm și să ducem viața pe care suntem destinați să o ducem.

Dacă observi provocări sau obstacole grele care sosesc odată cu această Lună Nouă, să știi că ți se oferă rezistența pentru a trece prin ea, iar pe de altă parte vei fi răsplătit!

Saturn lasă, întotdeauna, recompense, ori de câte ori aduce lecții în viața noastră.

De asemenea, putem prelua această energie și o putem folosi pentru a persevera în problemele care ne-au tulburat.

Dacă ai navigat prin ceva provocator, stabilește-ți niște intenții în jurul acestei Luni Noi și să știi că influența lui Saturn va străluci în sus, ajutându-te să-ți găsești drumul.

Influența lui Saturn este, de asemenea, un sprijin cosmic puternic al longevității, așa că aceasta va fi Luna Nouă perfectă pentru a crea obiective pe termen lung.

Saturn ne poate oferi perseverența necesară pentru a rezista testului timpului, așa că să știi că acest lucru este și de partea ta.

Dacă vrei să iei niște angajamente pe termen lung în viața ta, această Lună Nouă ar fi momentul perfect pentru a-ți stabili niște intenții.

Apoi, după poziționarea directă a planetei Mercur, acesta ar fi momentul perfect pentru a lua măsuri în privința lor.

Alinierea armonioasă a lui Uranus cu Jupiter este, cu siguranță, un semn pozitiv care ne va ajuta să ne eliberăm de gândurile limitative și să ne îndreptăm spre o mentalitate mai plină de speranță și mai abundentă.

Sub această Lună Nouă în Vărsător, întreabă-te:

Cum îmi pot extinde mintea pentru a vedea lucrurile într-un mod nou?

Cum pot elimina convingerile autolimitante și îndoielile de sine, pentru a face loc unor noi oportunități?

În general, Luna Nouă în Vărsător este despre limpezirea minților noastre, astfel încât să le putem extinde către orizonturi mai mari și mai strălucitoare.

Cu o minte limpede, putem începe să vedem noi oportunități și să primim noi perspective.

Există atât de multe de care să te bucuri pe parcursul acestei Luni Noi, așa că fă-ți timp pentru a fi absorbit de vibrațiile sale și îngăduie acestor vibrații să te mobilizeze și să te agite în cel mai bun mod.

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu