Astrologie Intuitivă: Chiron întâlnește Soarele

Tanaaz

În mitologie, Chiron este un centaur rănit, dar nu-i confunda rănile cu sentimentul de slăbiciune.

De-a lungul anilor și prin călătoria sa de viață, Chiron a învățat să-și transforme rănile în puncte forte.

El a învățat că, deși nu poate schimba trecutul sau nu poate schimba rănile pe care le-a dobândit, își poate folosi puterea spirituală pentru a le transforma în aliați puternici de-a lungul călătoriei sale.

Așa cum a scris odată poetul Rumi: „rana este acolo unde lumina intră în tine”… și tocmai acesta este mesajul lui Chiron.

În ciuda rănilor sale, Chiron a devenit un vindecător puternic pentru că avea empatia și înțelegerea a ceea ce însemna să fii distrus, ce însemna să suferi și ce însemna să te ridici deasupra tuturor acestora.

Propriile sale răni au fost cele care i-au dat capacitatea de a vindeca și de a-i ajuta pe alții și, din acest motiv, Chiron este cunoscut drept „vindecătorul rănit”.

În astrologie, Chiron este un asteroid care reprezintă traumele și rănile din viața noastră, pe care nu le putem schimba.

Aceste răni s-ar putea să ni se fi întâmplat în copilărie, pot fi conectate cu oamenii din jurul nostru, pot fi lucruri din trecutul nostru sau pot fi, pur și simplu, uzura sufletului nostru după multe provocări ale vieții.

Indiferent de rănile pe care le-am dobândit în această călătorie de viață, Chiron ne reamintește că ele nu trebuie considerate slăbiciuni, ci mai degrabă lucruri care ne fac mai puternici, mai plini de compasiune și mai conectați la Univers.

Aceste răni fac parte din ceea ce noi suntem.

Nu au, neapărat, nevoie să fie vindecate și înfășurate într-o fundă frumoasă, ci sunt lucrurile despre noi înșine pe care este benefic să le acceptăm și să le iubim.

Pentru că, doar, atunci când facem asta, doar atunci când încetăm să ne lingem rănile și le putem stăpâni, noi le putem transforma în puncte forte și putem lăsa lumina să intre.

Chiron este, în prezent, în Berbec până în anul 2027.

Sub această energie, el ne cere să încetăm să ne mai atingem rănile, să ne mai luptăm cu ele și, în schimb, să continuăm acționând.

Sub îndrumarea acestei energii înflăcărate a Berbecului, Chiron ne încurajează să mergem înainte spre un nou teritoriu.

El ne încurajează să dăm naștere războinicului din interior și să ne amintim puterea, înțelepciunea și compasiunea, pe care rănile noastre au potențialul să ni le aducă.

Sub această energie, Chiron vrea să ne învețe că ne putem trăi viața la maxim și, chiar dacă suntem răniți, le putem face pe toate.

Poate fi tentant să ne auto compătimim sau să jucăm rolul victimei atunci când apar anumite circumstanțe, în special circumstanțe pe care nu avem puterea să le schimbăm.

Nu putem schimba cine este familia noastră, nu putem schimba trecutul și nu putem schimba acțiunile sau comportamentul altora.

Tot ce putem face este să ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine; tot ce putem face este să învățăm să fim recunoscători pentru ceea ce ni s-a dat.

Tot ce putem face este să ne acceptăm circumstanțele și să învățăm să ne simțim confortabil, indiferent ce ne stă în cale.

Pe 01 Aprilie 2022, avem întâlnirea Soarelui cu Chiron.

Deoarece Chiron s-a mutat recent în Berbec, aceasta va fi o zi esențială și una în care putem simți, cu adevărat, efectele complete ale acestui nou ciclu a lui Chiron.

Fiți atenți la ceea ce apare pentru voi în această zi.

Acordați atenție modului în care sunteți provocați să vă ridicați din durere și suferință și să mergeți înainte cu încredere și convingere.

Călătoria lui Chiron prin Berbec ne amintește că suntem atât de puternici pe cât credem că suntem.

Ne reamintește că nu este bine ca rănile noastre să fie atinse sau stârnite în mod constant și nu este nevoie să încercăm să „reparăm” totul, ci putem învăța să ne continuăm lucrurile, putem învăța să continuăm să mergem înainte fără să ne simțim îngrădiți.

După ce Chiron își încheie călătoria în Berbec, ni s-ar oferi tuturor oportunitatea de a ne schimba abordarea asupra vindecării și de a privi călătoria noastră de vindecare într-o lumină nouă.

Poate că nu este benefic să continuăm să săpăm adânc, să continuăm să căutăm următorul lucru care ne va îndepărta toate grijile și suferința.

Poate că acest nou mod de vindecare, doar, ne învață să fim așa cum suntem.

Poate că acest nou mod de vindecare este încrederea că vindecarea poate veni natural, atunci când învățăm să acceptăm lucrurile așa cum sunt.

Viața este plină de suferință.

Dar este OK… Este mai mult decât ok.

Face parte din experiența noastră.

Să o folosim pentru a ne face mai puternici, mai înțelepți și mai plini de compasiune față de ceilalți.

Să sărbătorim rănile suferite și să conștientizăm că suntem întotdeauna perfecți, întregi și exact acolo unde ne este locul.

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Astrologie Intuitivă: Chiron întâlnește Soarele

  1. Magdalena zice:

    Multumesc cu recunostinta pentru constientizari.Iubire lumina armonie si binecuvantari Divine

    Apreciază

Lasă un comentariu