Planeta Pământ Ascensionată și Responsabilitățile Fiecăruia ca și Gardian al Rețelei Cristaline, Ancoră a Luminii și Fondator, Aici

Foto: Ellen Vaman.

03.10.2016

De Lisa Transcendence Brown ☼

Întreaga ta realitate fizică se modifică așa cum și Tu te transformi, modificări pe măsură ce Tu te deplasezi, acordări pe măsură ce Tu te adaptezi … rematerializezi în fiecare moment … ca răspuns către tine.

Atunci când Tu exiști ca Dragoste sacră, Bunătate și Respect, în acest loc profund de Pace care nu poate fi măsurat sau descris, doar simțit profund și pur … când Tu ai funcționat prin rezistență, prin separare și Tu ai eliberat tot ceea ce nu este pur și adevărat …. Momentul în care ceva în lumea ta nu provine din aceste locuri, este zgomotos, flagrant, intolerabil și Tu alegi ca acel lucru să nu mai existe în lumea ta. Pentru că nu mai ai nevoie. Aceasta a fost calea veche.

Când Tu te trezești, Inima ta este larg deschisă, corpul tău este fericit, Sufletul tău este în Pace, ochii tăi sunt plini de uimire, Tu simți inspirație în fiecare respirație și Tu ai mare grijă în tot ceea ce auzi / vezi / simți / permiți / faci.

Atunci când Tu acționezi, o faci pentru că Tu îți dorești ca toți să dețină și să experimenteze această magie genială, în fiecare moment… pentru ca toți să-și amintească pe deplin ….

Există o Bunătate, o Puritate, un Respect în FIInța ta ….. Tu identifici formele de vibrație, deoarece acestea apar pentru a decide rolul pe care îl vor juca în lumea ta imediată (sau nu).

Tu vezi capacitatea de a iubi, Tu vezi, de asemenea, orice lucru omenesc (separare) cum pleacă și atunci când alte Inimi-Minți sunt / nu sunt complet deschise încă și este necesar ca Tu să decizi cât de mult dorești să te expui la a experimenta, încă, realități vechi programate …… pentru toți este, în TOTALITATE, o ALEGERE, ACUM.

Noua ta existență nu mai include ceea ce a fost …. pentru existența ta este o alegere, odată ce Tu decizi, prin vibrațiile pe care le deții și le transmiți în exterior ……

Pace profundă, Fericire profundă, Scopul profund ….

Tu vezi diferitele realități disponibile, de asemenea, Tu vezi ce este necesar pentru a crea în mod intenționat, pentru a experimenta visul magic uitat și Tu vezi unde sunt / nu sunt toate pregătite pentru a experimenta, pe deplin, acest lucru.

Tu vezi unde mulți au, încă, povești, scuze și doresc să continue să dea vina pe alții, nu sunt pregătiți să-și intensifice puterea, din cauza fricii de responsabilitate, din cauza existențelor antice și umane, în care au avut loc denaturări, au avut rezultate care nu au fost minunate, existențe în care aceștia păstrează, încă, aceste povești ca pe o scuză pentru a nu păși în propria lor putere ca FIInță suverană … ..

Pentru forma umană pare mai ușor să rămână în realități „sigure”, inconștientă, pentru că se teme de schimbare și „pierdere” în propriile ei realități …. pierderea controlului, pierderea de lucruri, pierderea de atașamente, pierderea poveștilor pe care le identifică în continuare și le folosește ca pe un punct focal pentru emoțiile și convingerile ei nerezolvate …

Oamenii nu-și dau seama că au fost lăsați în urmă, că vechile realități nu mai există, cu excepția celor din interiorul lor …. ei nu înțeleg, încă, că întreaga lor realitate fizică este REFLECTIVĂ  și joacă un rol ale căror chei sunt deținute de ei.

Ei nu înțeleg că fiecare experiență este creată din ADN-ul lor (inconștient și conștient), orice alt lucru fizic ENERGIE și MATERIE care a luat formă fizică pentru ei … .., astfel încât aceștia să poată vedea, în sfârșit …. când Inima lor pură se deschide, în cele din urmă , complet … Ca FIInțe Superioare, ca FIInțe de Lumină, ca Suflete Divine Complete … emoții și credințe fixe care nu mai există în realitatea voastră ….

Emoțiile nu au polaritate, gândurile nu dau vina pe nimeni, nu victimizează, nu mai țin pe cineva în vechile realități inconștiente …. Există un Echilibru, există Pace, există această Bunătate uimitoare, care radiază …. chiar și atunci când trebuie să stai conectat cu oameni care își proiectează inconștiența lor spre exterior.

TU EȘTI Respect, TU EȘTI amabil, TU EȘTI o FIInță care deține capacitatea de a restrânge vechiul, fiind PUR ……

Pe măsură ce ascensionăm, fiecare va fi provocat să vadă CUM FUNCȚIONEAZĂ …. fie că este vorba de separare (teamă / lipsă / vină / judecată) sau Unitate (Dragoste, Pace, Bunătate, Integritate, Onoare, Respect).

Existența NOULUI nostru Pământ este opusul Pământului vechi …… în locul închiderii / protejării / supraviețuirii, noi suntem larg deschiși / puternici prin Dragoste sacră, deoarece CONEXIUNEA noastră cu SURSA nu mai poate fi desfăcută prin separarea altora ….

Atunci când sacrul lipsește, realitățile sunt haotice, fără control, sunt alimentate emoțional și există o lipsă de implicare.

Există o linie de demarcație între UNIVERSURI …. această linie este între ceea ce este acceptabil și ceea ce nu este acceptabil. Separarea nu mai este acceptabilă și fiecare este tras la răspundere și responsabil pentru propriile acțiuni, propriile proiecții, propria conștiință și realitățile cu care se confruntă în fiecare moment.

Nici o FIInță  nu are, încă, capacitatea de a incorpora propriul său Sine Superior / Suflet … .. Cu toate aceste noi realități, sunt unii care, încă, nu aleg să facă asta ….

Există o mare diferență între capacitate și alegere, capabilitate și capacitate …. și atunci când poți observa acțiunile altei persoane, poți vedea ce proiectează și, dacă nu este Dragoste pură de esență Divină, acest lucru este, ostentativ, vizibil ………… Atunci Tu ai posibilitatea de a alege ceea ce permiți … .. pentru că fiecare alegere, fiecare acțiune emite o frecvență care creează o realitate ce urmează să apară ………… ..

Ca SUFLETE, noi vedem multiplele fațete ale unei FIInțe, le observăm oscilând între forme umane sau superioare pentru a se preface / a aspira, indiferent de vibrațiile pe care, încă, le mai dețin ….

Noi decidem ce să facem, pentru că în aceste vibrații superioare, nu trebuie să tolerăm sau să permitem, în realitatea noastră, în lumea noastră fizică …. Noi vedem diferitele UNIVERSURI care există în mod simultan, îi vedem pe cei care se dezintegrează, colapsează și se dezmembrează pentru a trezi pe cei ale căror Inimi nu sunt, încă, deschise pe deplin și noi înțelegem DE CE ei experimentează ceea ce sunt …. noi vom vedea, de asemenea, REALITĂȚILE Noului Pământ și că acesta este locul unde noi TRĂIM, conviețuim împreună, creând în mod intenționat, contribuind pe deplin, făcând diferența prin DRAGOSTE, SUSȚINÂND MATRICEA NOULUI PĂMÂNT / RAIUL pe PĂMÂNT. Noi nu facem compromisuri, deoarece acest lucru ne afectează pe toți … ..

Pe măsură ce fiecare se îndreaptă spre EXISTENȚA DEPLINĂ pe NOUL PĂMÂNT, tu va trebui să SOLICIȚI altora să evolueze, pentru că Tu știi că ei pot, DACĂ EI DORESC totul uimitor, magic și infinit , tot care există deja …… Pentru că formele umane, care sunt în stare de inconștiență, nu înțeleg încă …., TU Ești acela, ca Gardian al Matricei de Cristal, de tine depinde … ce alegi ….  tot ceea ce permiți să îți afecteze realitatea / dimensiunea / universul ………

Cu cât ascensionăm mai mult, cu atât va fi mai haotic, cu atât mai mult omul se va închista / panica, deoarece realitățile lui, așa cum le-a știut odată, vor fi intrat în plin colaps.

Formele umane nu înțeleg Colapsul Liniei Temporale Cuantice, nu înțeleg că linia temporală în care trăiesc nu este singura, ei nu înțeleg că nimic nu va mai reveni …. și acestea sunt blocate într-o poveste … .. De asemenea, ele nu înțeleg vibrațiile sau energia, pentru că ele cred ceea ce văd cu ochii sau aud cu urechile lor sau sentimentele de disconfort pe care le-au suprimat, ele nu știu cum să asculte / vadă, încă ……

Tu deții aceste daruri, ca PORTAL al Noului Pământ, ca FIInță cosmică care trăiește deja / vede / experimentează / înțelege NOUL PĂMÂNT și CUM se desfășoară totul ……

Tu deții capabilitatea, capacitatea de a transforma totul în Dragoste sacră și Respect, din nou.

TU deții capacitatea de a menține stabilă acțiunea de transformare, de a nu te întoarce în trecut, de a nu coborî vibrația / de a nu acționa inconștient atunci când alții o fac …….

Gardienii Matricei Cristal(line) au ATRIBUȚII pe care alții nu le înțeleg, încă.

NOI SUNTEM NOUL PĂMÂNT și noi deținem NOILE REALITĂȚI … .. Noi nu mai avem opțiunea de a acționa inconștient …

NOI SUNTEM RESPONSABILI, fiecare dintre noi, pentru Tot … .. și asta este ceea de ce se teme … forma umană…

Responsabilitatea pentru deținerea acestei mari PUTERI, pentru că ea are, încă, vibrații nerezolvate / necurățate care dețin memorii  / implanturi holografice iluzorii ale liniilor temporale Lemuriene / Atlantiene / Galactice, în care lăcomia, înșelăciunea, manipularea, utilizarea defectuoasă a puterii au distrus civilizațiile noastre, fără să realizeze că acele linii temporale s-au prăbușit de asemenea …. Acum ei există, doar, vibrațional în fiecare din celulele corpului fizic … și acest lucru este ceea ce este curățat și purificat … pentru că NOUL Pământ este totalitatea existențelor noastre care au fuzionat într-una singură, puterea fiecăruia, darurile fiecăruia, abilitățile fiecăruia … NOUL Pământ PUR… neviciat, necorupt, neamenințat … ..

Formele umane nu pot trăi, încă, REALITĂȚILE NOULUI PĂMÂNT, deoarece ele cred că acele alte realități, încă, mai există …. ele, încă, mai continuă povestea, ele, încă, mai sunt victime ale unei vibrații / energii păstrate în corpurile lor și ale imaginilor distorsionate ale realităților, pe care proiectorul lor le transmite prin intermediul propriilor lor lentile, pe propriul ecran imens de mare, în care particulele iau formă, astfel încât să poată VEDEA reprezentări fizice ale propriilor programări.

Ele privesc lumea din afară, corupția, reprimarea și, încă, nu realizează că responsabilitatea este, Acum, a lor; că acțiunile lor, convingerile lor, mentalitatea lor susțin o existență … .. și prin fiecare respirație ele crează realități pe care le experimentează în fiecare moment, Aici … ..

Corpurile umane pe bază de carbon păstrează separarea și densitatea Pământului vechi .

Pe măsură ce fiecare Suflet se trezește, Inima se deschide un pic (sau mai mult, ceea ce poate fi destul de dramatic și poate agita lumi), această ENERGIE a LUMINII Fotonice trece prin corp și începe să declanșeze / activeze fiecare frică, fiecare emoție nerezolvată, suprimată, fiecare durere …  și, astfel, CORPUL DE LUMINĂ ACTIVEAZĂ CORPUL FIZIC PENTRU A SE DEȘTEPTA / TREZI… ..

Corpul fizic era în stare latentă, era adormit …. poate fi simțită amorțeală, furnicături, durere  în fiecare nerv, în fiecare parte a corpului având în vedere că toate codurile latente / adormite sunt activate pentru ca totul să se schimbe.

Nu a existat nici un spațiu între celule, nu a existat o densitate …. și cu cât deținem mai multă Lumină , cu atât obținem mai mult spațiu interior.

Corpul fizic trece printr-un proces riguros de transformare / revizie / reconfigurare, care provoacă / lovește Mintea umană …., pentru că oamenii nu realizează ce se întâmplă, că ei evoluează în HIBRIZI….. ei au devenit  lucrurile de care s-au temut înainte … și aceasta nu este ceva de care să se teamă, pentru că a aparținut vechiului sistem de credință.

Oamenii trebuiau să se teamă, asta a fost o parte a desenului sau modelului, acordul pe care noi toți l-am făcut / hotărât înainte de a ne încarna, Aici.

Oamenii trebuiau să fie suprimați, limitați și mințiți … se numește EXPERIENȚA / EXPERIMENTUL UMAN  … și nu, pentru om, nu are nici un sens …. Devine o glumă bolnavă, crudă atunci când începem să ne trezim ….. însă, atunci, vom depăși toate astea, pentru a vedea, cu adevărat, că totul a fost o parte din experiment … ..

ESTE NECESAR CA TOTUL SĂ FIE DEPĂȘIT ………, pentru că fiecare A ACCEPTAT ACEASTA / A ALES … ca SUFLET / FIInță Galactică Stelară de Lumină, care s-a incarnat ca formă fizică, Aici.

Fiecare are ASPECTE ASCENSIONATE, care, la început „plutesc afară / acolo” …. fiecare trebuie să se trezească, mai întâi, la o existență superioară / puternică de a învăța să se deschidă / asculte / direcționeze.

De fiecare dată când crește vibrația corpului fizic (și declanșează o eliberare de vechi), Sinele Superior se poate „muta” / ieși la suprafață, din interior. Fiecare începe să existe ca Sine Superior, cu o conexiune la / ca și SURSĂ și puterea revine.

Deci, responsabilitatea pentru tot ceea ce FACI și creezi …. pentru că acest lucru nu mai este doar despre tine, ca individ, este vorba despre întreaga Omenire …., este vorba despre noi toți …. și tot ceea ce FACI / Respiri …, acest lucru îi afectează pe toți …. astfel încât, chiar dacă realizezi sau nu, afectează întotdeauna pe alții, dar, mai ales, pe tine… .. pentru că, da, există colective întregi pentru orice …., singura diferență este că cei care există pe Noul Pământ nu mai sunt afectați de inconștient.

Am plecat, am continuat …… Acum, Tu trăiești pe un pământ vechi în Mintea ta sau pe NOUL PĂMÂNT în Inima ta / Sufletul tău ….  pământ vechi unde TU funcționezi prin ceea ce îți dictează realitatea fizică / realitatea dimensională, de fapt, experiența fizică.

Tu îmbrățișezi ASPECTELE tale ASCENSIONATE și te provoci, urci și lași în urmă vechiul ……

TU, fiecare dintre noi …. trebuie să aleagă, în fiecare moment …. propria realitate fizică …. cea pe care o transmiți …. fiecare fărâmă din ceea ce experimentezi depinde, Acum, doar, de tine.

Îți poți ridica vibrația, extinde conștiința, deschide Inima și schimba … poți schimba dimensiunile și liniile temporale sau poți continua în cele vechi până când vor colapsa. ACUM, colapsul este mai rapid și mai mare, mai substanțial ….

Oamenii se luptă și sunt în haos, pentru că este timpul ca SUFLETELE lor să se trezească pe deplin.

Noi trăim în Pace ca și Suflete Întrupate Deplin Conștiente .

Realitatea pe care NOI o trăim este cea care în care credem, dictăm, permitem … vibrațional.

Amplificarea REALITĂȚILOR REFLECTIVE, amplificarea distorsiunilor, amplificarea conștienței / inconștiență, amplificarea a tot ceea ce transmite fiecare, în mod continuu ……

Până în decembrie 2015, noi toți am lucrat pentru a realiza un coeficient de Lumină pentru ca Pământul să Ascensioneze.

Pământul a Ascensionat. Acum se reformează / restructurează vibrațional, în mod continuu.

Pământul Ascensionat s-a mutat dimensional în Frecvențele Galactice  și fiecare FIInță se confruntă, în prezent, cu aceste foarte mari frecvențe / actualizări / recalibrări de zi cu zi, activând în interior organismele lor, armonizându-se continuu.

Activitatea matriceală pentru toate realitățile inconștiente dizolvate / prăbușite, este motivul pentru care există un astfel de haos. O dezmembrare / dezintegrare a vechiului, transformarea și reconstruirea  noului, în conformitate cu Conștiința Superioară a Sufletului … .

Noi toți ca și Gardienii Matricei Cristaline și Ființele de Lumină Ascensionate ale Noului Pământ, suntem Punctele de Ancorare pentru Raiul pe Pământ și Civilizațiile noastre Galactice îl materializează, Acum.

Noi creăm fundațiile, le ținem în loc. Împreună, noi creăm Unitate, relaționăm, împărtășim, susținem, creăm, ancorăm, SUSȚINEM Totul. Acest lucru nu este ușor. Aceasta este o MARE RESPONSABILITATE pe care o avem cu toții, Acum.

Cât de mult împlinește fiecare, depinde de evoluția propriei FORME FIZICE CRISTALINE A CORPULUI DE LUMINĂ, Acum.

Forma ta este actualizată, enorm … .. pentru tine … pe măsură ce evoluezi în Lumină pură. Cristalele din corpul tău se activează având în vedere că tu DEȚII O CONȘTIINȚĂ SUPERIOARĂ  în fiecare aspect al realității tale, Acum.

Noi am depășit punctul de „fără întoarcere”. Tu nu vei mai exista în stare de inconștiență. Acest lucru va produce mai multe experiențe dramatice, de fiecare dată când Tu experimentezi.

Noi suntem în vibrațiile de intoleranță …. a ceea ce este nevoia omului de a controla, continua, menține recrearea vechiului pentru a încerca să conducă pe toți ceilalți …. Am plecat din acele realități …. ele nu mai sunt susținute în nici un fel ……

Vibrațiile NOULUI Pământ nu permit nimic din ce este vechi să existe. Toate programele inconștiente vor ieși la suprafață pentru a fi purificate, detoxifiate și curățate de (vasul) corpul tău fizic, Acum … .. totul, în mod constant, este realiniat / reconfigurat la cea mai înaltă vibrație a PURULUI TU, codificările Sufletului tău …. care, Acum, se încorporează în STRUCTURA CORPULUI TĂU FIZIC, mușchi, coloană vertebrală, oase, dinți, organe, creier, carne, piele …. fiecare particulă din tine va fi, din nou, curată.

 

Cu Respect sacru și cea mai mare Dragoste. Pregătește-te. Nu ai văzut nimic, încă. Întotdeauna va fi mai puternic, mai substanțial, mai misterios, mai spectaculos, mai mult … Totul.

Noi nu facem ceva insignifiant Aici.

∞ Nimic nu este în viitor.

Totul este ACUM, pentru că toate ceea ce este vibrațional a avut loc deja.

Noi ne mișcăm continuu, din punct de vedere fizic, în aceste realități vibraționale superioare, care cresc în mod constant și substanțial în fiecare moment, pentru ca toți să se întoarcă la EXISTENȚELE MEMORATE, Aici .
Lisa Transcendence Brown ☼
Gardian al Rețelei Cristaline și al NOULUI Pământ, Maestru Ascensionat, Autor principal, Profesor / Antrenor / Ghid și Re-Educator, conform Evoluției Existenței Superioare și Măiestriei Multi-Dimensionale.

http://www. AwakeningToRemembering.com

 

Link original:

http://www.awakeningtoremembering.com/daily-writings/ascended-earth-eachs-responsibilities-as-a-crystalline-grid-keeper-light-anchor-foundation-holder-here

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Planeta Pământ Ascensionată și Responsabilitățile Fiecăruia ca și Gardian al Rețelei Cristaline, Ancoră a Luminii și Fondator, Aici

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Om So Ham ~  I Am That I Am  ~ I Am the Universe, I Am part of it, I Am connected to The Infinite Source

Om So Ham ~ Eu Sunt Ceea Ce Eu Sunt ~ Eu Sunt Universul, Eu Sunt parte din el, Eu Sunt Conectat(ă) la Sursa Infinită

 

 

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Lisa Brown, Noul Pamant, Trezirea Cuantica și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.