Cristalele Tale Pentru Manifestare în Corpul Tău Fizic: Edificiile Corpului Cristalin de Lumină

De Lisa Transcendence Brown ☼

22 Decembrie 2016

 

Ani de zile, am lucrat cu manifestarea cristalelor în propria mea structură a corpului fizic, care EVOLUEAZĂ PE CONT PROPRIU pentru noi, așa după cum noi PĂSTRĂM CEA MAI ÎNALTĂ VIBRAȚIE A LUMINII CONȘTIINȚEI CHRISTICE CA SURSĂ, în propria noastră FIInță …

Acesta este un proces complicat și unul care va provoca Tot Ceea Ce Ești ca ființă umană. Procesul de actualizare este uriaș și va „conduce lumea ta” pentru un timp, pe măsură ce tu REVII la a FI un Cristal, la a FI o FIINȚĂ de LUMINĂ/ CHRISTICĂ, la a FI o FIInță AVATAR, Aici.

Corpul tău se menține constant în modul de actualizare, de purificare, de curățare celulară, în tot ceea ce se mișcă și evoluează în ceva ce mica / limitata minte umană nu poate înțelege.

Activarea și formarea acestor cristale sfidează toate lucrurile logice.

Acesta nu este un proces logic.

Acesta este un proces Galactic, asemenea lui Dumnezeu, proces Cosmic și Multi-dimensional al EVOLUȚIEI INIȚIALE în Cine și Ce Ești cu adevărat … nu un singur lucru, ci toate lucrurile care fuzionează ca fiind UNUL, în interiorul „vasului” tău fizic (trup), care se adaptează în mod continuu, se recalibrează, se restructurează, în conformitate cu CODIFICĂRILE tale SUPERIOARE de LUMINĂ, complexe pentru oameni și simple pentru noi, coduri  matematice / geometrice  și secvențe păstrate în câmpul tău energetic al supra conștiinței.

Acest câmp plutește în jurul întregului corp și atunci când inima / mintea ta și totul din tine este complet deschis, acesta se activează pentru a pătrunde în interiorul trupului tău.

Acesta este un proces lung, care a avut loc de-a lungul întregii tale existențe fizice, Aici.

Aspectele umane „gând” sunt, doar la început. Aceasta este singura separare care există în interior.

Frecvențe Cosmice / planetare /  Universale se activează în fiecare moment, însă nu în afara ta, ci în interior.

Percepția ta este „există acolo”. Și aceasta este tot o separare umană.

Este „acolo” și în interiorul tău, simultan, pentru ca trupul tău să existe în cadrul întregului câmp.

Ființa ta se identifică cu trupul tău. Sufletul tău este întregul câmp.

Capacitatea ta de a crea fuziunea corpului fizic cu Câmpul Unificat al SUPRA CONȘTIINȚEI  din cadrul structurii tale și de a păstra toate aceste informații, daruri / abilități și atribute pentru Noua ta Existență Umană Pământeană, este un proces continuu pentru tine, de a Fi, pe deplin, multi-dimensional, Aici.

Abilitățile tale Avatar sunt determinate de CRISTALELE tale EVOLUATE, care capătă formă în interiorul tău.

Acest lucru se întâmplă atunci când tu și corpul tău lucrați împreună și TU devii, din nou, ENERGIE.

Energia Conștiinței Pure circulă în formă ta fizică, care se adaptează la conștiința ta, având în vedere că tu integrezi, cu intenție și în mod continuu și încorporezi aceste coduri în interiorul tău.

Această încorporare este un proces uriaș, deoarece toate densitatea din sistemele corpului tău fizic (glande / organe / comunicare) și din structuri (oase / dinți / coloana vertebrală) trebuie să se de-densifice și materia fizică din corpul tău fizic ia, continuu, o nouă formă.

Ființei tale îi place să controleze procesul, cu temeri interioare, în loc să-l asiste, să-l onoreze și să-l sprijine pentru a crea cu ușurință și „mai rapid” evoluția, Aici.

Pe măsură ce corpul tău limpezește densitatea tuturor lucrurilor de separare / inconștiente, oasele tale vor începe să se contracte și să se extindă, la fel ca și celulele, coloana vertebrală, creierul, pielea, carnea ta … având în vedere că energia se extinde și se contractă, pentru a „efectua”, în mod constant, acest proces pentru tine.

Oamenii „netreziți” încearcă să înțeleagă ceea ce se întâmplă în vechile credințe ale îndoielii sau să pună un diagnostic, în loc să se deschidă, cu adevărat, pentru a vedea.

Acest proces creează mare suferință, care nu trebuie să fie la fel de incomodă precum oamenii fac acest proces. Participarea intențională facilitează totul și este cheia.

Cristalele tale sunt în curs de dezvoltare, ceea ce îți oferă capabilități infinite, Aici.

Cu cât sunt mai dezvoltate, evoluate, cu atât mai ușor este totul.

De-a lungul drumului, tu vei „oscila” între a deveni un receptor, un transmițător, un emițător / receptor simultan, dincolo de PUTEREA din interior. Cu toate acestea, în scopul de a obține această PUTERE, este necesar ca tu să fii, în permanență, „off-line”, pentru a te acorda, regla.

Corpul tău fizic lucrează continuu, din greu, acțiune pe care aspectul uman nu o poate înțelege.

Tu vei deveni SURSA și vei genera propria PUTERE, reglându-ți propriul corp, adaptându-te (forma-transformată energetic / fizic) la condițiile actuale și structura ta de cristale / cristalină îți va da posibilitatea de a PROCESA informații la care nu ai avut acces mai înainte.

Tu devii un bio organism și un ecosistem natural și organic, FOARTE INTELIGENT,  în interior și pe tot parcursul.

Corpul tău procesează, totul, simultan, la capacitățile cele mai înalte.

Tu / structura ta ia toate aceste informații și le prelucrează, instantaneu, PENTRU TINE ….. tot ceea ce faci, există …. Este peste măsură de frumos să experimentezi, Aici. Existența este curată, ușoară și magnifică, Aici.

Emoțiile, gândurile inferioare au trecut. Da, există momente în care tu ai senzația că nu simți, însă sentimentul este diferit, Aici.

Tu te afli, întotdeauna, într-un SPAȚIU al ESENȚEI IUBIRII PURE DIVINE, al PUTERII DIVINE PURE, al CREAȚIEI PURE ca o SURSĂ de LUMINĂ PURĂ …. nu vei părăsi vreodată acest spațiu, odată ce ai realizat acest lucru, pe deplin.

Tu ai atins capabilitatea de a trece, în mod intenționat, în oricare dintre aspectele tale, în funcție de situația care necesită acest lucru.

PUTEREA ta, CUNOAȘTEREA ta și PURITATEA ta REVENITĂ, îți oferă această capabilitate, Aici.

Tu nu vei mai fi, vreodată, susceptibil, la nici un aspect uman.

Tu recunoști asta, energiile joase nu mai dețin nici o putere, Aici. La fel ca un computer, tu procesezi și cu cât Cristalele sunt mai DEZVOLTATE, cu atât mai rapidă este procesarea.

Aspectul uman procesează lent și durează o veșnicie. Atunci când tu efectuezi un „upgrade”, vei descoperi că, virtual, procesarea este, practic, imposibilă și că este necesar pentru tine, doar, de a „FI” (Exista), în scopul de a onora acest proces.

Fiecare actualizare poate dura ore, zile, luni. Cu cât este mai mult pe bază de carbon, cu atât durata procesului va fi mai mare. Cu cât corpul tău deține mai multă Lumină, cu atât mai rapid va fi procesul. Uneori este nevoie de doar câteva momente, după care tu vei fi, din nou, „on-line”.

De asemenea, tu ești, întotdeauna, în sincronicitate cu toate lucrurile …. Pământ interior / Pământ exterior, Grila Cristalină a Mamei Pământ / Gaia / Terra Nova (Noul Pământ) și cu toate Porțile Stelare, care sunt, Acum, activate și sincronizate în mod continuu.

Sistemul tău Uman Poartă Stelară  vine „on-line” mai mult și mai mult, pe măsură ce tu faci toate astea.

CRISTALELE tale COMPLET DEZVOLTATE sunt ceea ce îți oferă posibilitatea de a călători prin Porți Stelare și de a întruchipa VASTITATEA tuturor existențelor tale, Aici. Este peste măsură de frumos să experimentezi!

Eu nu spun, dintr-un spațiu de „o zi”, că acest lucru va avea loc.

Eu spun asta din prisma propriilor mele experiențe și a evoluției mele, Aici.

Prin propriile mele realizări ca FIINȚĂ de LUMINĂ ÎNTRUCHIPATĂ, care funcționează în acest loc / acest spațiu, tot timpul.

Cristalele / structurile noastre cristaline dezvoltate ne dau capacități noi, la care noi nu am avea acces ca și corpuri umane pe bază de carbon.

CINE SUNTEM ACUM, este dincolo de orice înțelegere, însă este atât de simplu.

Noi nu facem acest lucru, noi, deja am realizat asta.

Este loc pentru toți cei care au ales (Ființă/Suflet Stelar de Lumină), să continue Ascensiunea fizică și Întruchiparea, Aici.

Noi suntem fundamentul REALITĂȚII ÎNALTEI CONȘTIINȚE.

Noi lucrăm în toate dimensiunile, simultan, în mod conștient și continuu și ancorăm acele realități, Aici.

Noi suntem în „acele alte dimensiuni” și realizăm în această dimensiune … CEEA CE ESTE NEVOIE … pentru Toți, pentru a experimenta realitățile Noului nostru Pământ, Acum.

Noi suntem viitorul în acest moment.

Noi suntem Anticii, Strămoșii, Galacticii, Cei Sfinți și Puri … în formă fizică …. pentru a ghida, asista și a re-educa pe toți cei care sunt pregătiți să ni se alăture / să fie o parte a acestui eveniment/ să evolueze.

Cu toții avem roluri atât de importante, iar contribuția noastră este LA FEL de importantă pentru tot.

Nu doar o ființă are această capacitate sau acces, Aici. Fiecare ființă stabilește modul în care aceasta alege să experimenteze acest proces, care are loc pentru toți. ♥

Eu vă iubesc pe toți. Fiți pregătiți. Noi ne-am mutat în Etapa Următoare și ne Pregătim pentru următoarea etapă minunată, pentru a concretiza în formă fizică, pentru noi toți! ♥

Lisa Transcendența Brown ☼
Strămoș Antic, Deținător al Cheii Codului și Gardian al NOULUI nostru Pământ
http://www.AwakeningToRemembering.com

Cristale pentru Manifestare - Corpul Cristalin de Lumină

O fotografie cu doar câteva dintre Cristalele Andara și Craniile mele magnifice de Cristal, care m-au ajutat atât de mult, în propriile mele activări și care au fuzionat la o rată exponențială, de-a lungul anilor.

Subtilitatea ușurează integrarea noastră, în mod substanțial.

Devenind un Andarian, din nou, în urmă cu câțiva ani, a fost crucial pentru mine, Aici! Atunci când craniul meu a trecut în modul de optimizare ca și un craniu de cristal, aceasta a devenit proeminentă pentru munca mea cu propriul meu Corp Cristalin de Lumină și Regatul nostru de Cristal continuă să se extindă, așa cum fac și eu, de asemenea!

Am dormit alături și am lucrat, în mod continuu, cu o multitudine de cristale, minerale și structuri galactice, ca și o parte din propria mea evoluție fiziologică, Aici. ♥

Celelalte peste 200 de cristale lângă care am dormit, timp de peste 2 ani, au determinat evoluția corpului meu fizic și obținerea vibrațiilor superioare, cât mai înalte posibil, pentru ascensiunea fizică în anul 2013, după înălțarea conștiinței în anul 2012. Mai multe fotografii cu cristale Andara, care sunt foarte importante în viața noastră !

„AndaRa înseamnă a „Călători cu Lumina”: Comunicații Inter-Stelare (Stelare)

http://www.awakeningtoremembering.com/andarian-communications/andaras-inner-stellar-light-corridors-and-holographic-chambers-collapse-visual-and-language-barriers-with-our-star-family

Cristale

Cristale

Link original:

http://www.awakeningtoremembering.com/daily-writings/your-developing-crystals-in-your-physical-body-crystalline-lightbody-structures

http://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/your-developing-crystals-in-your-physical-body-crystalline-lightbody-structures

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/01/08/cristalele-tale-pentru-manifestare-in-corpul-tau-fizic-edificiile-corpului-cristalin-de-lumina/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Lisa Brown și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s