Templul Contemplării ~ Învățăturile Ochiului Lui Horus

Ochiul Lui Horus

Mesajul Strămoșilor – Februarie 2017

prin

Bun venit, dragilor, ne face o mare plăcere să fim cu voi în această lună magică Februarie, pe măsură ce voi aprofundați cunoașterea măreției voastre și Lumină; nemăsurat și incomparabil cu ceilalți și cu ceea ce aduceți și adăugați la colectiv și la Conștiința Luminii – Eu Sunt Avatar.

Având în vedere că voi, dragilor, ancorați și dețineți, în corpurile voastre fizice, modelele potrivite, în creștere, de înaltă frecvență, numerologiile și geometriile sacre, voi experimentați multe realități multidimensionale ce converg în acest Acum, activate, suplimentar, prin Scutul Trinității Lorzilor și al Semințelor Atomice ale Conștiinței Lui Dumnezeu, prin circuitele matricei bio-energetice ale Atomilor Sămânță ai Codului Cristalin al Vieții și prin iubita voastră Prezență EU SUNT.

La fel ca și frecvența amplificată a Flăcării întreite a Puterii, Iubirii și Înțelepciunii, Atomii Sămânță ai Codului Cristalin al Vieții  sunt cea mai înaltă expresie a Divinității, aducând în Conștiința Cristalină a tuturor dimensiunilor Luminii și asistând la crearea Corpului tău de Lumină Adam KADMON (n.tr. ADN-ul lui Dumnezeu), Corpul tău de Lumină Eu Sunt Avatar și Matricea Divină originală a Sinelor voastre Divine.

Astfel, dragilor, voi pătrundeți, mai adânc, în Măiestria de Sine în Conștiința Cosmică, în Conștientizare Conștientă și Concentrare și în atemporalitatea acestui moment Acum, aducând expresii superioare ale inocenței și bucuriei voastre, ca aceste Flăcări sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine.

Multi dintre voi, dragilor, aduceți un accent reînnoit aspectelor Sinelor voastre, care au nevoie să fie mai apreciate în susținerea modelelor de înaltă frecvență, pentru exprimarea individuală a Divinității.

Pe măsură ce voi clarificați resturile vechilor tipare, vicii sau credințe false, care ies la suprafață pentru a fi transmutate sau acceptate de Inima voastră Christică, noi vă aducem la cunoștință,dragilor, că voi sunteți în spectrul de frecvențe de Lumină, pentru a crea modificările de care aveți nevoie, pentru face asta cu o certă ușurință și grație.

În plus, cu acest sentiment de atemporalitate, noi expresii creative ale Sinelui se desfășoară, atât în mod magic, cât și practic, în viața de zi cu zi.

Acest flux profund de-a lungul căii Iubirii Divine, fără sensul perceput de conflict interior sau constrângeri de timp, dragilor, amplifică intuiția și darurile creative și, în acest Acum, iluminează liniile temporale ale Serviciului Divin în Iubire.

Ca urmare a recunoașterii a vouă înșivă, ca aceste Suflete iubitoare curajoase, care au ales să își coboare vibrația și să ajute la ridicarea întregii Vieți în Flacăra veșnică a Iubirii Divine a Lui Dumnezeu.

Ca urmare a recunoașterii a vouă înșivă, ca Semințe Stelare, Arătători de Cale și Flăcări transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine, care au avut provocări enorme, de-a lungul liniilor temporale karmice, pentru a se preda Iubirii și pentru a înțelege întreaga gamă de emoții umane.

Ca urmare a recunoașterii a vouă înșivă ca Inițiați ai Luminii, prin care fiecare provocare percepută este o inițiere a Luminii, care vă poartă către următorul nivel al înfloririi, splendorii și Luminii Sufletului vostru.

Ca urmare a recunoașterii, dragilor, că voi sunteți atât de apreciați, sărbătoriți și iubiți profund.

Și ca urmare, dragilor, a capabilității voastre de a accepta, aprecia și de a Iubi fiecare aspect al vostru de sub-personalitate, care a uitat că este Iubire; aspectele Sufletului vostru rănit, pentru a experimenta cunoașterea că:

Iubirea este Tot Ceea Ce Este.

Ca Inițiați ai Luminii, dragilor, Ordinul lui Melchizedek, precum și Arhanghelul Sandalfon și legiunile sale de Lumină, vin să vă invite în Templul Contemplării.

Dragilor, noi vă pregătim, pentru aceste învățături, prin Flacăra de Diamant a Conștiinței lui Melhizedek și aceasta continuă să ilumineze și să activeze sfera de diamant, de aproximativ 16 metri în diametru din jurul tău, la cele mai profunde niveluri ale Divinității, pe care le puteți experimenta în acest Acum și voi sunteți, în plus, înglobați în Cubul lui Metatron, Fructul Vieții și Arborele Vieții.

Pe măsură ce voi vă confruntați cu această matrice holografică a Uniunii Conștiinței, în voi și în jurul vostru, învățăturile Ochiului lui Horus vă dezvăluie cunoștințe ascunse în Arborele Vieții și în razele Creației.

Și în interiorul sferei Regatului (Malkuth) și prin Flacăra Violet a Transmutării, a șaptea rază de magie ceremonială, voi experimentați Templul Contemplării.

(n.tr. – Malkuth este prima sferă prin care Inițiatul pătrunde în Arborele Vieții)

Avându-i pe Ghidul vostru Spiritual Melhizedek și pe Arhanghelul Sandalfon de partea voastră, voi veți intra în Templul Contemplării.

Contemplarea, dragilor, vă conduce spre căutarea, prin Ochii voștri de Maestru, a Tot Ceea Ce este Viață în jurul vostru, pentru a vedea Bunătatea, Compasiunea și Iubirea din voi și din ceilalți.

Este, dragilor, privirea minunată care Îl vede pe Dumnezeu în toate lucrurile și în toată lumea, fără judecată, fără separare și cu Iubire absolută.

Este aprecierea fiecărui moment Acum, prin intermediul Serviciului Divin în Iubire, în Bucurie, în co-Creație, în Unitate, Pace și Abundență.

Pe măsură ce experimentați, și mai mult, Luna Plină și Eclipsa în Penumbră de Lună din 11 februarie 2017, voi pătrundeți, mai adânc, în Inimile voastre Christice, eliberând tot ceea ce nu vă mai servește.

Pe măsură ce vă afundați în Liniile Temporale Christice ale Măiestriei Sinelui vostru și în noi începuturi, oportunități abundente și sincronicități, voi experimentați un sentiment superior de cadouri creative și intuitive.

Prin concentrare, contemplare și meditație, voi experimentați un sentiment reînnoit de concentrare, inspirație și priorități, precum și capabilitatea de A Fi, pur și simplu, în fluxul, curgerea Vieții.

Și prin Templul Contemplării, dragilor, Flacăra Violet a Transmutării vă conduce către niveluri superioare de conștiință prosperă, în timp ce voi eliberați tot ceea ce nu vă mai servește, în timp ce sfera lui Malkuth (Împărăția) amplifică Pacea și Liniștea în Inimile voastre și vă aduce un sentiment suprem de muncă în Serviciul Divin, în rugăciune și devotament, în timp ce echilibrează, în plus, aspectele practice ale Vieții de zi cu zi, ca aceste Ființe Maestru multidimensionale ale Luminii.

În plus, dragilor, pe măsură ce vă confruntați cu Luna Nouă și Eclipsa Solară Inelară din 26 / 27 februarie 2017, voi aveți posibilitatea de a ancora și de a activa frecvențele Cristaline Solare, astfel încât să vă accelerați evoluția Corpului de Lumină Eu Sunt Avatar și să aprofundați Matricea Divină a Sinelor voastre Divine.

Pătrunși în tărâmurile dimensionale mai înalte ale Flăcării veșnice a Iubirii Divine a Lui Dumnezeu, ca Inițiați ai Luminii, ai lui Melchizedek, totul este dezvăluit Inițiatului, având în vedere că voi pășiți în următorul nivel al Evoluției Sufletului vostru.

Ceea ce am dori să facem cu voi, în această transmisie, este o invocare de inițiere în Templul Contemplării, așa că, așezați-vă confortabil, relaxați și într-un spațiu liniștit, unde nu veți fi deranjați, pentru că noi vă vom conduce, mai adânc, în amintire și contemplare, pe calea inițierii.

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Invocare de Inițiere în Templul Contemplării

Eu chem pe  Mama/ Tatăl meu Dumnezeu cel Iluminat

și pe toate Ființele de Lumină, Iluminate, din Ceruri, cărora Eu le sunt recunoscător (recunoscătoare),

Și, Acum, Eu fuzionez cu Iubita mea Prezență Eu Sunt, cel mai înalt aspect al Luminii Sufletului meu, în Inima Cosmică a Lui Dumnezeu.

Eu activez, Acum, cele 12 Petale ale Inimii mele Christice.

Inima mea Liniștită,

Inima mea Iubitoare,

Inima mea Vindecătoare,

Inima mea Veselă și Fericită,

Inima mea Inocentă și deschisă,

Inima mea Puternică,

Inima mea Cunoscătoare,

Inima mea Pasională,

Inima mea Debordantă și Inima mea Prosperă,

Inima mea Încrezătoare,

Inima mea a Integrității și a Adevărului

Și, Acum, Inima mea Tainică.

Eu Sunt, Acum, înconjurat(ă) de Flacăra de Diamant a Conștiinței lui Melchizedek

Iluminată de Ordinul lui Melchizedek,

pe măsură ce Eu mă concentrez pe sfera de Diamant a Luminii,

de 16 metri în diametru, din jurul meu,

Eu experimentez, Acum, activarea Cubului lui Metatron, în această sferă de diamant,

aceste 13 sfere ale Perfecțiunii Infinite a Lui Dumnezeu.

Eu văd, Acum, o frumoasă Floare Aurie a Vieții care se activează,

și, Acum, Fructul Vieții, în cadrul Cubului lui Metatron

și, Acum, Arborele Vieții.

Eu văd, Acum, în fața mea,

Trinitatea Lorzilor Luminii:

Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek.

Trinitatea Lorzilor Luminii ancorează și activează, Acum, Scutul lor de Lumină,

ca un disc rotativ, prin Chakra mea Steaua Sufletului,

ancorând, Acum, Atomii Sămânță ai Codului Vieții Cristaline

și cea mai înaltă expresie a Divinității, a Inocenței și a Purității mele.

Acest Scut de Lumină înaintează, Acum, în Chakra Coroanei,

rotindu-se în sensul acelor de ceasornic și, apoi, contra-sensului acelor de ceasornic,

și, Acum, prin fiecare dintre Chakrele mele,

Al Treilea Ochi, Chakra Gâtului,

Chakra Inimii, Plexul Solar,

Chakra Sacrală, Chakra Rădăcină

și în Chakra mea Steaua Pământului.

De aici, Scutul Luminii al Trinității Lorzilor, activează toate Chakrele mele, începând cu Chakra mea Rădăcină și, înapoi, până la Chakra mea Steaua Sufletului

 Astfel că Chakrele mele se aliniază, Acum, într-o singură coloană unificată a Luminii.

Eu experimentez, Acum, un sentiment profund al fuzionării Liniilor Temporale Christice, ale Măiestriei Sinelui și ale mele

ca Inițiat al Luminii al lui Melchizedek.

Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor se activează, Acum, în jurul Sferei Diamant,

de 16 metri în diametru, în jurul meu,

această frumoasă stea în 12 colțuri, cu două simboluri Infinit încorporate,

unul orizontal și unul vertical,

pe măsură ce Eu mă aliniez, profund, cu Matricea Divină a Creației

și cu Matricea mea de Lumină – Eu Sunt Avatar.

Eu mă concentrez, Acum, pe Templul Contemplării,

pe măsură ce Eu Sunt înconjurat(ă) de Flacăra Violet a Transmutării,

prin a șaptea rază a ceremonialului magic.

În cadrul acestei Flăcări Violet apare, Acum, o frumoasă Flacăra Albă,

care se ancorează, Acum, în Inima mea Christică,

Flacăra Vieții, reprezentând sfera Malkuth, Regatul.

Iluminat(ă) de Lordul Melchizedek, Ordinul lui Melchizedek,

Arhanghelul Sandalfon și Legiunile sale de Lumină,

Eu afirm, Acum :

Eu Accept invitația la Templul Contemplării, ca Inițiat al Luminii,

Eu Sunt pregătit(ă) să îmbrățișez fiecare provocare, pe care Eu o experimentez ca Inițiat al Luminii.

Eu Sunt pregătit(ă) să pășesc în următorul nivel al măreției, înfloririi și Luminii Sufletului meu.

Eu îl văd, Acum, pe Ghidul meu Spiritual Melchizedek, la dreapta mea,

Și, Acum, pe Arhanghelul Sandalfon, la stânga mea.

Eu văd un portal al Luminii, activându-se în jurul Scutului meu de Lumină,

purtându-mă, Acum, în câmpurile dimensionale mai înalte ale Luminii,

și, Acum, în Templul Contemplării, în regatele Luminii din Orion.

Eu intru în Templul Contemplării, orientat spre vest, inițial,

Așa cum Eu aud, Acum, cea mai frumoasă muzică cerească,

și, Acum, psalmii:

„Adonai Malekh, Domnul, care este Împăratul și Domnul manifestat în natură.

Adonai Malekh, Domnul, care este Împăratul și Domnul manifestat în natură.

Adonai Malekh, Domnul, care este Împăratul și Domnul manifestat în natură.”

Eu vizualizez podeaua tablă de șah, aducându-mi în minte Jocul Vieții.

Eu văd, Acum, o Coloană Albă de Foc la dreapta mea

și o Coloană Neagră de Apă la stânga mea,

reprezentând polaritățile masculin și feminin,

și capabilitatea mea de a experimenta o nouă re-echilibrare

între Masculinul meu Divin și Spiritele feminine.

Eu privesc în jurul meu și văd multe vitralii cu simbolul Florii Vieții

și în acesta, steaua cu șase colțuri, Steaua lui Melchizedek.

Eu privesc, Acum, spre altarul central, unde Eu vizualizez, pe pânza de in alb,

un aranjament superb de crini și lumânări albe

și în centrul altarului,

un bol de cristal cu o Flacără Albă arzând în acesta

și în interiorul Flăcării Albe,

simbolul crucii cu brațele egale.

Eu vizualizez, de asemenea, că Eu port o mantie albă de ceremonie,

cu simbolul Florii Vieții și steaua cu șase colțuri pe spatele mantiei

și, Acum, pe partea stângă a pieptului meu, apar trei flăcări;

Flacăra de Diamant a Conștiinței lui Melchizedek ,

Flacăra Violet a Transmutării,

și Flacăra Albă a Păcii interioare și a Serenității,

învăluind simbolul crucii cu brațele sale egale.

Arhanghelul Sandalfon ridică, Acum, sabia sa înflăcărată în aer

și desenează un cerc magic.

Și, Acum, Eu văd mii de Inițiați care stau în acest cerc magic, cu brațele întinse și mâinile ridicate în fața lor,

 înconjurând Mama Pământ și întreaga sa Viață, în Flacăra Violet a Transmutării

și Flacăra Albă a Purității, Păcii și Serenității.

Eu mă alătur acestui cerc magic al Inițiaților lui Melchizedek.

Eu spun, Acum:

Iubită Mamă / Tată Dumnezeu și toate Legiunile Luminii din Ceruri,

Eu vă rog, să amplificați Flacăra Violet a Transmutării,

aprinsă în jurul trupului meu și al câmpului meu energetic

și în jurul corpului și câmpului energetic al Mamei Pământ și al întregii Vieți sacre,

astfel încât, Eu să pot elibera trupul și câmpul meu energetic,

de toate energiile, viciile, temerile, credințele false și judecățile,

care nu mai au nevoie să fie experimentate pentru mine

și pentru toată Viața de pe acest pământ sacru.

Umple-mă, Doamne, cu Iubirea, Abundența, Compasiunea, Înțelepciunea și Înțelegerea Ta,

pentru că noi, în mod colectiv, mergem pe calea Iubirii Divine,

ca O Inimă Unică și Un Câmp Unificat al Luminii.

Iubită Mamă / Tată Dumnezeu și toate Legiunile Luminii,

Eu vă rog, să amplificați Flacăra Albă a Păcii și Serenității,

aprinsă în jurul trupului și câmpului meu energetic

și în jurul corpului și câmpului energetic Mamei Pământ și al întregii Vieți sacre,

astfel încât, Eu să pot experimenta

Pace interioară, Armonie, Liniște, Răbdare și Iubire,

astfel încât, toată Viața de pe acest pământ sacru să poată experimenta

Pace interioară, Armonie, Liniște, Răbdare și Iubire.

Umple-mă, Doamne, cu Iubirea, cu Pacea, Înțelepciunea și Lumina Ta Divină,

pentru că noi, în mod colectiv, mergem pe calea Iubirii Divine,

ca O Inimă Unică și Un Câmp Unificat al Luminii.

Eu mă concentrez, Acum, la Sinele meu,

într-un sens profund al conștientizării conștiente cosmice,

simțind în corpul meu,

simțind în emoțiile mele și în ceea ce Eu înfăptuiesc astăzi.

Pe măsură ce Eu eliberez, transmut și aprofundez, în aliniament cu Inima Cosmică a Mamei / Tatălui Dumnezeu,

Eu simt Liniște și Pace interioară în interiorul Sinelui meu.

Eu meditez la munca mea în Serviciul Divin,

Eu primesc, Acum, descărcări de îndrumare Divină, în sunete de înaltă frecvență

și valuri de Lumină, prin Al Treilea Ochi,

cunoașterea intuitivă a următorului nivel al activității mele în Serviciul Divin pe acest pământ sacru.

Știind că totul este bine, totul este bine.

Eu Sunt inspirat(ă) Dumnezeiește,

descoperind un flux și echilibru în viața mea, care mă conduce, mai adânc,

în munca mea în Serviciul Divin și de visare a Inimii,

abundent în fiecare domeniu al vieții mele,

încredere și predare în fața Divinității,

încredere și predare în fața Vieții.

Și, Acum, Eu vizualizez Corpul meu de Lumină – Eu Sunt Avatar,

al Conștiinței Cristaline,

amplificat prin Atomii Sămânță ai Codului Cristalin al Vieții,

pe măsură ce Eu experimentez această recalibrare și întinerire a corpului meu fizic

și, Acum, a corpurilor mele energetice,

 concentrându-mă, Acum, la Sfera de Diamant a Luminii,

de 16 metri în diametru, din jurul meu

și, Acum la Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor.

Eu percep, Acum, un vârtej de Lumină, activându-se în jurul Scutului meu de Lumină,

Eu realizez, Acum, cum Eu mă întorc în spațiul meu sacru

și mă ancorez în Inima de Cristal a Mamei Pământ

și în clusterele Luminii de Diamant,

activând un sens mai profund al Purității, al Inocenței și al Divinității mele,

într-un flux și echilibru, care îmi oferă capabilitatea de a îmbrățișa și aprecia fiecare zi și fiecare moment Acum.

Eu așez, Acum, palmele mele pe Inima mea Christică și Eu îmi spun:

Te iubesc, (pronunță numele tău),

Te iubesc, (numele tău)

Te iubesc, (numele tău).

Eu revin încet, Acum, Eu îmi deschid ușor ochii,

complet centrat(ă) și foarte liniștit(ă), în Inima mea Christică,

și în liniștea și serenitatea Ființei mele.

Eu Sunt pregătit(ă) să pășesc în următorul nivel al Evoluției Sufletului meu, prin tăcerea Inimii mele Christice,

pentru că Eu privesc prin Ochii mei de  Maestru, la întreaga Viață din jurul meu,

profund inspirat(ă) de Viață,

apreciind și îmbrățișând fiecare moment Acum.

Indiferent ce aduc toate acestea,

Eu Sunt pregătit(ă) să îmbrățișez și să accept Tot Ceea Ce Eu Sunt,

 o Flacără transfiguratoare, sacră a Iubirii Divine,

un(o) Inițiat(ă) Melchizedek  al(a) Luminii.

Și Așa Este!

◊֍◊◊֎◊֎◊◊◊֍◊֎◊֎◊

Link original:

http://www.pleiadianlight.net/eye-of-horus-february-2017/

Traducere:
Dida Aurelia

https://www.facebook.com/dida.aurelia333

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Templul Contemplării ~ Învățăturile Ochiului Lui Horus

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

* Eclipsa de Soare – 26 februarie 2017, orele 16:58 (maximul Eclipsei)
orele 14:10 – 19:35 *nu este vizibilă în România*
* Lună Nouă – 26 februarie 2017, orele 16:58 (ora României)

Meditație 

Invocare de Inițiere în Templul Contemplării

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Anrita Melchizedek și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Templul Contemplării ~ Învățăturile Ochiului Lui Horus

  1. Lucia Tereza zice:

    Demult visez sa fac aceasta initiere…cu putintica rabdare ,,initierea a venit singura la mine,,.Deci cind discipolul este pregatit Maestrul nu intirzie sa apara ! Multumesc intregii echipe care contribuiti la iluminarea noastra!

    Apreciază

  2. Pingback: Templul transformarii | Templul Unimii @ lauradinu.ro

Lasă un comentariu