Ești Tu Un Arătător de Cale – Sămânță Stelară?

Mesajul Arhanghelului Mihail

prin Ronna

Ronna Vezane

Martie 2017

Semințe Stelare

Iubiți maeștri, este extrem de important pentru voi, să înțelegeți că acestea sunt vremuri fără precedent, prin care multe dispense speciale sunt puse în vigoare.

Este o mare oportunitate pentru voi, căutătorii Luminii, să accesați moștenirea voastră Divină și darurile speciale și talentele voastre.

La intervale rare și în timpul perioadei de tranziție de la o mare Epocă la alta, Legea Cosmică permite Ființelor din tărâmul angelic și din ierarhia spirituală, să treacă prin văl și să intre în contact cu membri treziți, de elită ai rasei umane.

Este necesar ca voi să vă exprimați dorința și consimțământul de a interacționa cu aceste Ființe minunate, avansate, pentru că ei nu vor încălca liberul vostru arbitru.

Atunci când voi vă concentrați atenția asupra unui anumit Maestru, înger sau Ființă a Luminii, ei conștientizează imediat și vă răspund.

Cu cât este mai intensă, sinceră și constantă dorința voastră, ei vă vor dărui cu atât mai mult din strălucirea lor.

Îngerii voștri păzitori, ghizii spirituali și, în cele din urmă, TRIADA voastră SACRĂ, vor depune toate eforturile, pentru a vă ajuta să primiți frecvențele superioare ale înțelepciunii, care sunt decisive pentru aceste vremuri haotice de transformare.

Aceste Ființe binevoitoare se străduiesc să vă câștige atenția prin intensificarea Luminii în interiorul Inimii voastre Sacre.

Ați așteptat secole o invitație de a comunica, în mod conștient, cu maeștrii ascensionați și cu tărâmurile angelice și ei au așteptat cu răbdare, de asemenea.

Comunicarea cu Ființele de Lumină este un mare pas evolutiv pentru voi, ca Ființe umane, deoarece aceasta facilitează, rapid, o nouă conștientizare conștientă și o transformare puternică în interiorul vostru.

Cel mai probabil, vă va conecta mai întâi și vă va învăța să interacționați și să comunicați cu ghizii voștri personali sau, uneori, profesorul vostru maestru va stabili, rapid, o relație cu voi, mai ales, în cazul în care ați făcut un acord pentru a lucra cu această Ființă specială, înainte de a vă încarna în această linie temporală.

Mulți dintre voi sunteți pe cale de a vă dezvolta al șaselea simt – Mintea intuitivă, prin care voi aveți o linie directă cu Sinele vostru Supra Suflet și cu anumite Ipostaze ale Sinelor voastre Superioare.

Este faza de început a creării unei linii directe cu originea, TRIADA voastră SACRĂ și, în cele din urmă, cu magnificul vostru Sine Dumnezeu.

Nu căutați pe Dumnezeu în Ceruri sau undeva departe, într-un loc de neatins, pentru că Esența Creatorului, o Scânteie a Divinității, se află în interiorul Inimii voastre Sacre.

Mulți dintre voi deveniți conștienți de originile voastre Divine; cu toate acestea, voi aveți, doar, o ușoară bănuială a potențialului vostru vast, ca purtător al Luminii Cosmice.

Este extrem de important ca voi să deveniți acordați la frecventele tot mai înalte ale Luminii Creatorului, pentru că aceasta va accelera procesul de Ascensiune și vă va ajuta în atingerea stării unui Maestru, astfel încât, voi să vă puteți îndeplini angajamentul de a fi o Lumină pe Cale și un Arătător de Cale.

Nu uitați, voi puteți accesa, doar, un nivel de vibrație cu care voi și Amprenta voastră Energetică sunteți compatibili.

Din acest motiv este atât de important ca voi să fi trecut printr-un proces de curățare / purificare, în scopul de a realiza un statut mai echilibrat și armonios al Existenței în corpurile voastre mentale și emoționale.

Cu mult, mult timp în urmă, voi, care veți veni mai târziu ca Arătători de Cale Semințe Stelare pentru Ascensiunea Omenirii și a Pământului, ați fost de acord să vă asumați un rol deosebit pe planeta Pământ, cândva în viitorul îndepărtat.

Acest grup de Suflete curajoase s-ar fi încarnat în fiecare rasă, culoare, cultură și credință și ei s-ar fi răspândit pe întreaga planetă, pentru pregătirea a unui joc cosmic predeterminat: Ascensiunea în masă a omenirii și a Pământului, împreună cu toate manifestările materiale, în cadrul acestui Sub-Univers.

Acelora dintre voi care ați făcut un pas înainte, vi s-a dat o dispensă specială, prin care, o mare parte din dezechilibrele voastre minore să fie eliminate, astfel încât povara voastră pământească să nu fie copleșitoare.

Tot ceea ce a rămas, ar fi cele mai importante lecții, pe care este nevoie să le rezolvați, astfel încât, voi ați putea reveni la un nivel echilibrat și armonios al frecvențelor de vibrație, ridicând astfel Amprenta voastră Energetică / Tonul Sufletului către Dimensiunea 4D  și mai sus.

Mulți dintre voi, Semințe Stelare, sunteți pe drumul spre Măiestrie; cu toate acestea, prea multe ființe, din acest grup  Arătători de Cale sunt, încă, în adormire sau în negare.

Fiecare dintre voi are un rol major în procesul evolutiv accelerat, care este, în prezent, în curs de desfășurare.

Codificările genetice ale acestui grup transportă cele mai bune calități ale tuturor fostelor rase rădăcină, împreună cu codificări speciale ale celulelor de memorie, pentru noua Rasă Rădăcină Aurie a viitorului.

Este adevărat că, în timp, au existat dezechilibre mari în acest grup de Suflete și mulți nu au ascultat de Sinele lor Spirit și au uitat misiunea lor de pe Pământ.

Cu toate acestea, adânc, în nucleul Inimii Sacre, fiecare dintre voi a codificat Lumina Conștiinței Atomului Sămânță care, atunci când este activată, vă va ajuta să vă amintiți promisiunea de a fi reprezentanții noștri pământești și că misiunea voastră ar fi ca voi să vă străduiți, cu toate Ființa voastră, să deveniți co-creatori competenți ai Frumuseții, Păcii, Armoniei și Abundenta pe planul pământean.

Noi dorim să vă dăm câteva informații de bază, astfel încât, voi să fiți capabili de a pune, ceea ce noi împărtășim cu voi, într-o perspectivă corectă.

Este important ca voi să nu vă percepeți ca oameni ai unei singure linii descendente, pentru că voi, toți, ați experimentat linii temporale în toate marile rase rădăcină.

Este important ca voi să nu vă poziționați deasupra celor din spatele vostru, pentru că voi ați fost, de asemenea, non-căutători și discipoli în multe, multe vieți.

Voi ați avut pielea neagră, maro, albă, roșie și galbenă, a celorlalte rase rădăcină și aveți, de asemenea, în interiorul ADN-ului vostru, toate atributele distincte, virtuțile și calitățile fiecăreia dintre aceste rase.

În această viață, voi ați ales să vă nașteți într-o anumită familie sau să trăiți într-o anumită țară, dintr-un motiv foarte explicit.

La nivel universal, după ce voi v-ați exteriorizat în conștiința voastră individualizată a Lui Dumnezeu și ați petrecut eoni de timp în co-creație voioasă, voi și un grup armonios de Suflete, pe care îl vom numi „grupul familiei de Suflet”, voi ați fost chemați, împreună, într-o mare piramidă a Luminii, în tărâmurile superioare.

Aceste Piramide ale Luminii vor fi, mai târziu, numite PIRAMIDE PROGRAM MONDIALE și ele sunt împrăștiate de-a lungul multor sub-niveluri ale Dimensiunii 5D și 6D.

Vi s-a spus că va veni un moment, în viitorul îndepărtat, atunci când o etapă majoră a Planului Divin va ajunge la apogeu.

Multe grupuri specializate vor fi aduse împreună, grupuri care ar avea un rol important de jucat în „procesul de reunificare”.

ACEL TIMP ESTE ACUM!

Aceia dintre voi, pe care noi îi numim „Sufletele Bătrâne”, sunt împrăștiați în întreaga lume.

Adevărat, există un număr mare de astfel de Suflete Bătrâne, în unele locuri și culturi; totuși, acest grup este, avangardist, împrăștiat în jurul Pământului, din zonele rurale cele mai primitive, până în principalele orașe cosmopolite și superior culturalizate .

Aceste Suflete curajoase nu sunt cei care conduc guvernul sau ocupă funcții importante.

Ele trăiesc în ferme, pentru că ei iubesc natura și animalele pe care le îngrijesc.

Ele au locuri de muncă mondene, în toate domeniile de activitate și își îndeplinesc, în liniște, atribuțiile care le revin.

Aceste Suflete au poziții de mare responsabilitate și servesc țara și poporul lor, într-o mare varietate de moduri.

Ele trăiesc în vile și în cocioabe și în fiecare nivel social, de la cel mai mic, până la cel mai înalt nivel.

Ele sunt membri ai unor grupări religioase organizate și venerează în felul lor unic.

Multe sunt acordate la șoaptele Sinelor lor Superioare și au devenit maeștri ai Sinelui.

Multe altele sunt pe calea lor spirituală, însă, din păcate, există  mulți  Arătători de Cale Semințe Stelare, care, încă,  nu conștientizează natura lor Divină și făgăduința pe care au făcut-o, cu atât de mult timp în urmă.

 Aceia dintre voi care sunteți în acest grup, ați codificat, în ADN-ul vostru, virtuțile majore, abilitățile și calitățile rasei Atlanteene, acelea a liderilor / pionierilor / războinicilor.

Există o dorință profundă de a folosi abilitățile mentale, împreună cu Voința Divină și Puterea Tatălui nostru Dumnezeu, pentru a fi co-creatori importanți ai planului fizic al realității.

În plus, voi sunteți infuzați cu cele mai înalte virtuți, calități și abilități ale Mamei noastre Dumnezeu, ce au fost insuflate în acele Suflete care au venit pe Pământ, în Epoca de Aur a Lemuriei – calități concentrate, blânde, cultivate, intuitive, interioare și, în plus, marile abilități artistice și o dorință de Pace, Liniște și Contemplare.

Voi ați experimentat o moștenire spirituală bogată și minunată și, în trecut, ați fost binecuvântați cu atât de multe Ființe magnifice ale Luminii, în mijlocul vostru, maeștri ale căror învățături v-au fost lăsate cu orientări minunate, pentru o viață virtuoasă.

Cu toate acestea, este timpul pentru a amesteca trecutul cu viitorul și omenirea se confruntă cu o nevoie profundă de orientare, inspirație și sprijin reciproc.

Noi intenționăm să vă sugerăm un nou mod și este cea mai mare speranța a noastră că unii dintre voi veți prelua ștafeta și veți fi viitorii campioni spirituali, pentru noua spiritualitate emergentă în rândul omenirii conștiente de Sine.

Noi vă rugăm să începeți să vă întâlniți pentru a studia, pentru a vă sprijini și inspira reciproc.

Noi vă rugăm să vă împărtășiți unii, altora, cunoștințele, înțelepciunea, viziunile și experiențele.

Noi suntem conștienți de marele sentiment de singurătate printre popoarele lumii, un sentiment de izolare.

Nu este de ajuns să citiți învățăturile noi sau pe cele ale maeștrilor sau să vizitați o frumoasă catedrală sau un templu și să plătiți un omagiu Lui Dumnezeu.

Este un moment de reunificare.

Este necesar ca voi să începeți să vă întâlniți pentru a împărtăși Iubirea, Înțelepciunea și Inspirația.

Este un timp pentru a studia împreună și pentru a vă sprijini reciproc.

Noi nu vă cerem să construiți temple mai mari, pentru că nu este locul în care zeii viitorului vor locui.

Voi sunteți co-creatorii viitorului – Scânteile Divine ale Creatorului și voi sunteți rugați să vă ocupați locul cuvenit în marele marș spre viitor.

Dragilor, este timpul pentru a elibera toată vina, rușinea și sentimentele de nevrednicie, pe care, atât de mulți dintre voi, le-ați purtat, ca probleme de bază, dintr-un timp foarte îndepărtat.

Este necesar ca voi să vindecați durerea din trecut, astfel încât să vă puteți asuma rolul adecvat, în planul minunat pentru viitor, care este, Acum, în desfășurare atât de rapidă pe planeta Pământ.

Prin mesajele noastre, noi v-am dat instrumentele, înțelepciunea și înțelegerea pentru a elibera toate lucrurile din viața voastră, care nu servesc intereselor voastre cele mai înalte și de cel mai mare bine.

Noi vă rugăm să reflectați la ceea ce v-am spus, încă o dată și încă o dată:

„Voi sunteți demni de toată Iubirea, Frumusețea, Bucuria, Pacea și Abundența acestui Univers, pentru că este dreptul vostru Divin”.

Este necesar ca voi să învățați să vă iubiți și să vă respectați și să aveți un sentiment profund de auto-valoare, înainte de a putea iubi, cu adevărat, și de a respecta pe ceilalți și înainte ca ceilalți să vă întoarcă Iubirea și Respectul pe care voi îl meritați atât de mult.

Noi vă rugăm să analizați calitățile, virtuțile și atributele patrimoniului vostru Divin, de care voi dispuneți Acum.

Proiectați voi prea mult din energia Atlanteană masculină și vă concentrați prea mult pe dobândirea și crearea acesteia?

Amintiți-vă, noi v-am spus că voi sunteți în căutarea pentru o „stare de A Fi” sau o „calitate a Vieții”.

Voi puteți dobândi o mare bogăție și puteți manifesta multe lucruri minunate, însă, dacă centrul Inimii este închis sau l-ați ignorat și nu ați dezvoltat virtuți și calități Lemuriene / ale Zeiței, voi vă veți simți incompleți și veți experimenta un mare sentiment de nemulțumire.

Întâlniți-vă în grupuri de câte doi, trei, zece, o sută sau o mie, nu faceți nici o diferență; totuși, dacă voi vă uniți, pentru binele tuturor, noi vă promitem că vom fi alături de voi, pentru a vă împuternici, ajuta și radia iubirea Tatălui/ Mamei Dumnezeu către voi, în cea mai mare măsură pe care voi o puteți cuprinde .

Scopul vostru major, la acest moment, este de a reveni la spectrul inițial proiectat, de Lumină și umbre, la tiparele vibraționale care alcătuiesc lumea voastră personală, în realitatea Dimensiunii 3D/4D.

Procedând astfel, pendulul de conștiență, nu va balansa, atât de radical, de la pozitiv la frecvențe negative și naturile mentale și emoționale vor deveni stabilizate și centrate, încă o dată.

Acesta este un pas important în procesul de învățare a modului în care să trăiți centrați în Inima voastră Sacră și Mintea voastră Sacră.

Pe măsură ce voi vă înălțați tiparele vibraționale, frecvențele mai înalte ale Luminii  vor dizolva, treptat, multiplele membrane de Lumină, care vă limitează conștiința superioară.

Odată ce acest lucru se întâmplă, voi sunteți orientați pe calea de a trăi o viață conștientă, inspirată, a unui Maestru.

Aceasta poate să nu pară chiar fiind așa; cu toate acestea, noi vă asigurăm că voi trăiți un timp minunat, dragilor.

Noi am fost alături de voi, din momentul în care v-ați exteriorizat în conștiința voastră individuală, în cadrul acestui Univers.

Noi vom fi alături de voi, pe măsură ce voi mergeți mai departe spre un viitor luminos nou și ne unim forțele cu puternicii Elohimi, care sunt marii Constructori ai Formei, în pregătirea pentru împlinirea venirii noii epoci glorioase.

Eu trimit, mai departe, strălucirea Tatălui/ Mamei Dumnezeu și noi vă învăluim într-o aură de Iubire / Lumină Divină.

 EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Link original:

http://www.starquestmastery.com/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2017/03/02/esti-tu-un-aratator-de-cale-samanta-stelara/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Arhanghelul Mihail, Ronna Herman și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s