Poarta Stelară Sirius – 2018 – Anul Tibetan al Câinelui de Pământ Sirius

Steaua Sirius

Steaua Sirius – Steaua Câinelui

 Altair Shyam

* Semnificația *

„Coloană de Lumină aprinsă în Spațiul Nemărginit al Iubirii Mamei Divine „

☆ ه ☆ ه ☆ ه ☆

2018 este Anul Câinelui de Pământ Sirius în tradițiile tibetane, chineze și vedice.

Dacă citiți acest articol, probabil că ați trăit în trecut pe Sirius A sau Sirius B, vă identificați cu Sirius – Soarele Spiritual al planetei Pământ și știți că voi sunteți într-un ciclu de comunicare cu conștiința Uniunii în acest an 2018 – Anul Tibetan al Câinelui de Pământ Sirius

Sămânță Stelară de pe Sirius

Sirius, după cum știți, este un sistem binar, compus din două stele, Sirius A și Sirius B.
Anul Tibetan al Câinelui de Pământ Sirius se repetă o dată la 60 de ani, oferind o nouă perioadă de comunicare puternică, justiție socială și inovare și o reinterpretare a stării noastre umane.

Ultima dată când a avut loc, în anul 1958, a fost începutul transmisiei radio în spațiul cosmic, atunci când SUA a lansat primul său satelit.

De data aceasta va fi comunicare pe o scară nemaivăzută, deoarece comunicațiile mobile aduc noi inovații virtuale și emisiunile interstelare dezvăluie adevărul despre ceea ce noi știm cu toții că este adevărul originii noastre.

Mulți au făcut aluzie la adevărul public, în recentele dezvăluiri ale Pentagonului despre cercetarea OZN- urilor și despre piloții forțelor aeriene care întâlnesc nave care sfidează toate tehnologiile actuale și filme precum „Primul Contact” din 2016 și „Valerian și Orașul celor O Mie de Planete” din anul 2017 (Luc Besson), care descrie 200 de specii extraterestre, cu o civilizație de pe planeta Mul, care are acces la o Perlă Albastră, care oferă puteri nelimitate pentru creație.

Acesta este ciclul final al planetei, un moment în care alchimia inter dimensională este în curs de desfășurare.

Voi înțelegeți puterea din interior și din afară, „cum este sus așa și jos”, astfel încât să știți că multe dintre evenimentele petrecute pe Pământ reflectă Cosmosul mai larg și, astfel, se trezesc cunoștințele despre cum să utilizați alchimia pe care ați practicat-o pe Sirius.

Deci, voi știți cum să vă conectați.

Sirius este cunoscută sub numele de „Steaua Câinelui de Pământ”, deci anul acesta există potențial pentru extraordinara trezire a culturilor vechi și a familiilor de stele cu care aveți conexiuni, cum ar fi Caldeea (energia care ghidează, conduce), civilizația antică Chineză (învățători cerești), Asiria și Imperiul Akkadian (conștiința Soarelui și Solară), triburile indigene din America de Nord (Seri și Tohono O’odham care predau Calea Muntelui, Cherokee care urmează Gardienii Căilor Sufletului sau energiile Inuite și ale Lunii Dumnezeu) sau civilizația Egiptului (zeița din Sirius, Sopdet, She a conștiinței sacre a fertilității).

A fost steaua lui Mercur sau a lui Buddha – numit Marele Instructor al Pământului.

Noi știm cu toții că Pământul are Chakre, cunoscute ca situri sacre, precum Glastonbury și Giza.

„Așa cum este sus și jos”.

Universul reflectă corpurile noastre și are și Chakre, cum ar fi Sirius – Mintea Superioară, Pleiadele (sau cele Șapte Surori) – cele șapte Chakre și Venus – Inima Superioară.

Pământul este ancora sau rădăcina, prin care curge Mintea și Inima Universală.

Sirius, Pleiadele și Soarele Nostru (Pământ, Venus, Jupiter) formează un triunghi cosmic de energii inter-dimensionale.

Acestea au fost energiile pe care noi le-am folosit în trecut în grupuri, pentru a ne conecta la familiile noastre stelare.

Cunoașterea voastră despre alchimie și magia naturală curge prin aceste conexiuni și conștiința voastră atinge, deja, un punct de prezență în sunetele și în Lumina Stelei cu cinci vârfuri Sirius, deschizând limbajul pe care îl numim limbajul de Lumină, pentru a comunica și pentru a recupera informații și energie de la Sirius (a se vedea exercițiul de mai jos).

Voi vă puteți atinge conștiința Divină, voi puteți comunica cu familia de Lumină de pe Sirius aducând, astfel, vindecare celor din jurul vostru, prin întruparea conștiinței Divine.

Văzând toate ființele ca pe Ființe Stelare.

Văzând toate ființele ca pe Ființe de Lumină.

Calea voastră este Calea Shambhalei, o simplă conștientizare a Existenței și a Co-Creației, în care voi sunteți conștienți de faptul că vălurile aruncate peste Pământul nostru, cu confuzia în politică și goana după posesiunile materiale, nu are nimic de-a face cu voi și tot ce înseamnă perspectivă .

Atunci când voi veți fi pătrunși de compasiune și recunoștință, voi veți renunța în mod natural și vă veți elibera, atrăgând spre voi pe cei care vă vor oferi adăpost, vă vor alimenta Inima și vă vor oferi prietenie Divină, pentru a vă extinde Sinele adevărat și Inima noastră comună.

Voi sunteți Lumina.

Voi cunoașteți Conștiința Lunii Bambus din Tărâmul Pur al Mamei Divine, în care voi îmbrățișați toate evenimentele și circumstanțele, știind că totul este în ordine.

Oceanul Mamei Divine este perfecțiunea și vă scaldă în energii în care voi puteți avea încredere.

Este în siguranță să aveți încredere Acum. Nu există greșeli.

Nimic nu este întâmplător. Totul este în Planul Divin.

Acest an, 2018, se află în îmbrățișarea Zeiței Tibetane Troma Nagmo și a Zeului Vedic Rudra, care în energiile nordice (mitologia nordică) este Thor (care își are lăcașul în al șaselea segment ecliptic Ardra), a câinelui femelă, Sirius, mahamudra (oprire, relaxare) și conștientizare.

Nota traducătorului:

Mahamudra:

Mudra indică faptul că, în experiența unui adept al realității, fiecare fenomen apare viu, iar porțiunea

Maha se referă la faptul că este dincolo de concepție, imaginație și proiecție.(wikipedia)

Nagmo și Rudra sunt forma înverșunată a lui Shiva, care reprezintă și tunetul.

Anul 2018 este, prin urmare, un an de activitate puternică, entuziasm și dorință de expansiune.
Acesta reprezintă picăturile de fericire din Centrul Inimii voastre.

Atunci când Inima este activată, ea aduce „putere infinită”, yatna shakti ( energia cosmică intensă) și iluminare spirituală.

Comoara este în Inimă.

Este posibil să obțineți recompense din ceea ce ați ancorat în anul 2017, atâta timp cât insistați cu hotărâre în ceea ce ați început.

În întreaga lume va exista un potențial abuz al puterii pentru acumulările materiale, având în vedere că vechea ordine dispare.

Cel mai mare bine pe care îl puteți face, este să ajutați la atenuarea suferinței celorlalți, reamintindu-le cine sunt ei cu adevărat.

Voi sunteți Lumina.

O alimentație naturală, pură sau vegetariană și practica ahimsa (non-violență, compasiune) este indicată, pentru a stimula intrarea Luminii.

Energia Sirius din interior va fi trezită.

Cheia este comunicarea.

Păstrați accentul pe comunicarea cu conștiința Uniunii.

Încercați să nu fiți critici sau să vă plângeți, deoarece această energie aduce o perioadă a unui sistem nervos sensibil, sensibilitate a pielii, alergii și neliniște psihică și discursul critic sporește astfel de sensibilități.

Recunoștința și aprecierea pot vindeca multe răni.

Comunicarea compasională.

Recunoștința, curajul, purificarea obiceiurilor alimentare și momentele petrecute cu voi înșivă, în natură și în liniște, cu cei dragi și prietenii Divini, sunt cele mai bune remedii.

Exercițiu

Cea mai simplă cale de a practica alchimia lui Sirius este să FIȚI energiile familiei stelare a lui Sirius, familie din care faceți parte, voi deținând Corpurile de Lumină ale Ființelor Stelare de pe Sirius.

Energia Stelei Sirius este reprezentată deasupra Capului Zeiței Sopdet, Zeița Egipteană a lui Sirius, ca o stea cu cinci vârfuri, la fel ca și Sigiliul lui Solomon, care era descris, adesea, în formă de pentagramă.

Vizualizați-vă ca pe această stea cu cinci vărfuri.

„Fiecare ființă este o stea.”

Buddha și Maestrul Nagarjuna au propovăduit în metodele Tantrei, Mantra Secretă și practica Vajrayana, pentru c a voi să le aplicați, cum ar fi mandala stea cu cinci vârfuri Mandala Stea cu cinci vârfuriși pentru a purifica mental cele trei stări ale morții, tranziția intermediară și renașterea, transformând mental acestea, în cele trei Buddha Kayas sau corpuri perfecte ale lui Buddha („trupul”- ceea ce percepem în jurul nostru, corpul de Lumină și corpul adevărului).

Cele cinci Familii Buddha și Mandala Stea cu Cinci  Vârfuri au fost propovăduite într-un mod în care, cu cât mandala meditativă este mai complexă, cu atât este mai intensă puterea de a se maturiza continuu în timp și spațiu.

Ca înăuntru, așa și afară.

Ca sus, așa și jos.

Iată o modalitate de a activa Steaua cu cinci vârfuri Sirius.

Retrage-te undeva în liniște.

Concentrează-te, pentru câteva minute, asupra respirației.

Inspirând, Eu Sunt conștient(ă) că Eu primesc Iubire și Lumină, înțelepciune și compasiune.

Expirând, Eu Sunt conștient(ă) că Eu ofer Iubire și Lumină, înțelepciune și compasiune.

Fii blând(ă) cu tine însuți (însăți).

Concentrează-te asupra coloanei vertebrale, a coloanei vertebrale astrale, sushumna și vizualizează coloana vertebrală ca pe o coloană de Lumină.

Nota traducătorului:

Sushumna este canalul central și este asociat cu râul Saraswati. În interiorul Sushumna nadi există trei canale subtile: Vajra, Chitrini și Brahma Nadi, prin care Kundalini curge de la Chakra Rădăcină (Muladhara) până la Chakra Coroană (Sahasrara).

Inspiră prin canalul central, sushumna, articulând sunetul „AWE”, dirijează aerul, vizualizându-l ca pe un fascicul (flux) de Lumină pornit din rădăcina Existenței (sub corp), Centrul Pământului, (atrăgând energiile acestei conștiințe planetare, Mama Gaia) și circulând în sus și în jurul celor șapte Chakre, vizualizându-le ca fiind cele Șapte Stele Pleiade.

În momentul în care fluxul de Lumină ajunge la Chakra Coroană, vizualizează-l ca fiind Steaua binară Sirius, cu cele două stele, Sirius A și B, fiind ida și pingala în zona Chakrei Al Treilea Ochi, astfel încât creierul tău DEVINE sistemul Sirius, transformându-ți mintea în Minte Superioară, o stea cu cinci vârfuri.

Expiră, articulând sunetul „EEE”, vizualizează un flux de Lumină din conștiința Stelei Sirius (deasupra corpului), Centrul Galactic (extrăgându-l din energiile centrale ale acestei conștiințe stelare, Sirius) circulând în jos și în jurul rădăcinii Mamei Gaia, realizând conexiunea Mamei Pământ și a Ta, cu Sirius și cele Șapte Stele din Pleiade.

Vizualizează Mama Pământ ca pe o poartă prin care se revarsă această conștiință stelară, astfel încât oceanul Inimii tale (Venus) se umple cu Iubirea și Lumina familiei tale, Aici, pe Pământ și a familiei tale stelare de pe Sirius.

Inspirând, Eu Sunt conștient(ă) că Eu primesc Iubire și Lumină, înțelepciune și compasiune.

Expirând, Eu Sunt conștient(ă) că Eu ofer Iubire și Lumină, înțelepciune și compasiune.

Iubire și binecuvântări Sufletului și un An Nou fericit!

(Altair și Mama) …. ♥

*** Cu ocazia Anului Nou, în Tibet, oamenii spun: „Losar Bey Tashi Delek”, adică „Prosperitate și Bunăvoință pentru Anul Nou”.

Losar Bey Tashi Delek

___ ♥ ___

ALTAIR SHYAM – înseamnâ:
Altair (Vulturul, Stâlpul Cerului)

Nirbandh Shyam (Lumina nelimitată a Iubirii Mamei Divine), când mi-a fost dată, mi s-a spus că aș fi fost „eliberat”.

Deci Eu Sunt.

Un învățător, vindecător și mistic conducând Calea Iubirii, a Unității și a Armoniei pentru Noua Mama Gaia pe care o co-creăm.

El ne învață că noi suntem Calea și că libertatea noastră, de a fi Sinele nostru adevărat, este cheia transformării.

„Minunile Lui Dumnezeu se află în Noi.

Noi suntem Lumina.

Noi suntem Templul unei Chakre Unice, al cărui Corp de Lumină Infinit Trezit ne aduce toate visele în realitate. ”

Cu profundă Iubire și Devotament profund față de Mama mea Divină, Mama Pământului, Guan Yin (din Sanscrită – Guanyin / Kuan Yin / Kwan Yin ), Mama Divină care percepe Sunetele și Strigătele Mamei Gaia și ale Copiilor Ei.

Link original:

SIRIUS STARGATE 2018 – THE YEAR OF TIBETAN SIRIUS EARTH DOG

via :

https://paulinebattell.wordpress.com/2017/12/31/sirius-stargate-2018-the-year-of-tibetan-sirius-earth-dog-altair-shyam/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Poarta Stelară Sirius – 2018 – Anul Tibetan al Câinelui de Pământ Sirius

 

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Altair Shyam, Ascensiune, Noul Pamant, Pleiadieni și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Poarta Stelară Sirius – 2018 – Anul Tibetan al Câinelui de Pământ Sirius

  1. Cristian zice:

    MULTUMESC, IUBITE FIINTE. UN NOU AN PLIN DE INFINITA LUMINA SI IUBIRE VA DORESC.

    Apreciază

Lasă un comentariu