Anul 2019 ne Pregătește pentru un Val de Energie de Ascensiune în anul 2020

Energie de Ascensiune 2020

Tanaaz

Energia cosmică a anului 2020 este cea mai puternică energie cosmică pe care am văzut-o într-o perioadă lungă de timp și acest lucru se datorează, în principal, alinierii planetelor Pluto și Saturn, care atinge punctul culminant în luna Ianuarie 2020.

Alinierea acestor două planete va stabili tonul pentru întregul an și Sufletele noastre, împreună cu Planeta Pământ, vor învăța cum să se armonizeze cu această energie foarte puternică.

Există atât de multe aliniamente și tranziții semnificative care au loc în anul 2020, însă în acest articol mă voi concentra, mai mult, pe modul în care ne pregătește anul 2019 pentru acest nou val de energie.

Ceea ce vine în anul 2020 este perceput ca o oportunitate uriașă de a atinge nivele superioare de conștiință.

Vibrația planetei Pământ se va schimba și va crește și, pe măsură ce această energie se apropie, creșterea noastră spirituală va fi accelerată.

Acesta este un proces uriaș de Ascensiune și trezire, dar, ca și toate procesele de mișcare în Lumină, urmează să existe și ceva întuneric.

Anul 2020 nu înseamnă, neapărat, a avansa cu greu prin întuneric pentru a-l „repara”, mai degrabă este vorba despre înălțarea deasupra acestuia.

Este vorba despre înălțarea noastră atât de sus, încât întunericul nu are altă opțiune decât să se diminueze.

Întunericul este prea greu pentru a intra în acest nou val de existență, așa că este necesar să ”despachetăm” și să eliberăm, pentru a ne armoniza cu planeta și cu cosmosul.

Momentul, pentru a începe să eliberăm, să estimăm și să evaluăm, este anul 2019, pentru ca atunci când se apropie anul 2020, momentul Ascensiunii să fi început deja.

Acum este momentul pentru eliberare, acum este momentul pentru despachetare, acum este momentul să vă gândiți la ceea ce puteți schimba și elibera, pentru a vă deplasa spre nou și multe dintre alinierile cosmice din anul 2019 indică acest lucru.

Dacă analizăm primele cinci luni ale anului 2019, putem vedea un model care apare.

Din luna Ianuarie până în luna Mai, timpul a fost accelerat, pe măsură ce noi am experimentat un șir de Luni Pline puternice.

În luna Ianuarie am avut o Eclipsă de Lună Plină, urmată de un trio de Super Lună.

Am avut, de asemenea, două Luni Pline pe 21 Martie și 19 Aprilie 2019 în același semn – Balanță  și o Lună Plină în Scorpion pe 19 Mai 2019.

Toate aceste Luni Pline neobișnuite dezvăluie o temă mai profundă din Univers.

Noi suntem chemați să eliberăm, să renunțăm și acest proces este accelerat.

Cu toate că, întotdeauna, este o idee bună să renunțăm la tot ceea ce ne îngreunează și ne trage înapoi, procesul nu se referă, doar, la renunțarea la vechiul prieten sau la dialogul interior negativ.

Acest proces este mai profund și, probabil, că ați simțit acest lucru pe parcursul anului 2019.

Sub influența acestei energii, noi suntem chemați, treptat, să ne lepădăm și să îndepărtăm straturile societății și ale vieții așa cum le cunoaștem.

Este vorba despre a îngădui să se spulbere tot ceea ce știți.

Este vorba despre renunțarea la tot ceea ce credeți că sunteți și la tot ceea ce ați fost.

Este vorba despre renunțarea la trecutul vostru, dar și la viitorul vostru.

Este vorba despre revărsarea și eliberarea a tot ceea ce ați crezut, dorit, visat sau vrut vreodată.

Este vorba despre renunțarea totală.

Totul este pus la îndoială.

Totul este în curs de revizuire.

Tot ce ați gândit sau ați crezut vreodată va fi recuzat.

Unele lucruri se vor fixa, unele lucruri vor rămâne la fel, însă altele vor urma să fie revărsate, eliberate, transformate și eliminate.

Se schimbă cine credeați că sunteți, lumea se schimbă și ea.

Orice s-ar pune la cale în anul 2020, nu se întâmplă peste noapte.

Aceste schimbări, aceste upgrade-uri, aceste valuri de energie au creat efervescență în subteranul vieții noastre și, deși ar fi posibil să nu vedem rezultatul complet sau direcția până în anul 2020, noi suntem pregătiți chiar acum.

Cele mai semnificative luni pentru această pregătire sunt luna Martie 2019, Septembrie – Octombrie 2019 și Decembrie 2019.

Acestea sunt lunile cărora este necesar să le acordați o atenție deosebită și să fiți atenți ce anume urmează să schimbați, să eliberați, să treziți și să pătrundeți mai profund în Sinele vostru autentic.

Acestea sunt lunile în care veți putea obține o mică percepție a ceea ce urmează să vină, atât la nivel global, cât și la nivel personal.

În timp ce noi suntem chemați să ne auto eliberăm, la fel se întâmplă și cu Planeta Pământ.

S-ar putea să vedem schimbări la nivel economic, guvernamental, politic și în mediul înconjurător.

De asemenea, putem vedea schimbări în felul în care abordăm iubirea, motivația, faima și succesul ca societate.

Dat fiind că planetele Saturn și Pluto sunt principalii actori ai acestei energii, putem vedea, de asemenea, că problemele apar atunci când vine vorba de putere, structură și de ordine.

Deși nu cred că este, întru totul, posibil să se prevadă exact ce se întâmplă la nivel politic sau global, putem să privim trecutul pentru a ne ajuta să vedem ce s-a întâmplat în cadrul alinierilor astrologice similare.

Energia anului 2020 este unică, dar dacă privim înapoi evenimentele mondiale, un fir comun pare a fi un abuz de putere, fie că este vorba de războaie, recesiuni sau revoluții.

În timp ce un „abuz de putere” se poate manifesta în multe moduri diferite și poate lua chiar înțelesuri diferite, acesta este ceea ce am văzut clasic.

Deși poate exista un abuz de putere într-o anumită calitate sau probleme legate de abuzul de putere, înseamnă, de asemenea, că există o schimbare a puterii.

Atunci când abuzul intră în joc, este doar o chestiune de timp înainte ca ceva să se întâmple pentru a schimba, corecta sau remedia situația și, sperăm, ca în acest caz, să poată fi rezolvată în bine.

Aliniamentele din anul 2020 se vor transfera în anul 2021, așa că cine știe când vom vedea că se manifestă schimbările majore, dar efectele a orice se întâmplă, probabil, vor fi de lungă durată.

În timp ce putem vedea desfășurându-se lucruri îngrijorătoare pe scena mondială, la nivel energetic, acesta este un moment în care ne putem înălța cu adevărat și separa de greutățile vechilor moduri de gândire.

Acesta este un moment în care putem Ascensiona, nu neapărat pentru a fi eliberați de întuneric, ci pentru a pătrunde într-o stare de existență mai luminată și autentică.

Un mesaj din Inima mea către voi:

Înălțați-vă, înălțați-vă.

A sosit momentul nostru pentru a străluci.

Sufletele voastre au fost destinate să fie pe acest Pământ, în acest moment, pentru aceste valuri de Ascensiune.

Voi știați că acest moment a sosit și voi sunteți pregătiți pentru asta.

Continuați să vă înălțați mai sus, continuați să vă acceptați și să deveniți proprii voștri stăpâni, pentru că aceasta este cheia.

Ascensiunea nu înseamnă eliminarea oricărei negativități și a posibilității de a greși, este vorba de a fi real.

Este vorba de a deține experiența umană în toate multiplele sale fațete.

Dețineți lucrurile bune și cele rele, știți că viața este doar un joc.

Nu este, cu adevărat, un început sau un sfârșit, viața nu este tot ceea ce există, dar pentru scurtul timp în care noi suntem aici, este datoria noastră să facem tot ceea ce este mai bun din ea și să o onorăm pentru tot ceea ce poate face.

Viața, în toate definițiile sale, aduce lucruri uimitoare acestei lumi și celei viitoare, așa că trăiți.

Link original: AICI
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 

https://didaaurelia444.wordpress.com/2019/05/20/anul-2019-ne-pregateste-pentru-un-val-de-energie-de-ascensiune-in-anul-2020/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

 

 

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Anul 2019 ne Pregătește pentru un Val de Energie de Ascensiune în anul 2020

  1. Pingback: Perspective Cosmice pentru Sfârșitul Anului 2020 | Lumină și Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s