Noduri Lunare în Gemeni și Săgetător 2020-2022

Tanaaz

Începând cu luna noiembrie 2018, cu toții am trecut printr-o lecție sufletească colectivă, însă Acum se apropie de sfârșit și o nouă lecție urmează să-i ia locul.

În astrologie, aceste lecții sufletești colective sunt indicate de Nodurile Lunare, care sunt puncte matematice trasate între Soare și Lună.

Nodurile Lunare indică lecțiile sufletești pentru care suntem Aici, pentru a le parcurge ca individ și ca și colectiv.

Ele indică baza a ceea ce noi construim și învățăm să transcendem pentru întreaga umanitate.

Începând din luna noiembrie 2018, cu toții lucrăm prin lecții colective referitoare la energia Cancerului și a Capricornului.

Deși ne gândim în mod obișnuit la semnele zodiacale ca arhetipuri, când vine vorba de înțelegerea cu adevărat a Nodurilor Lunare, cred că ajută să le vedem ca expresii ale energiei.

Noi am fost chemați ca și colectiv pentru a îmbrățișa energia Racului, astfel încât să putem construi pe baza energiei Capricornului.

Cu alte cuvinte, noi am fost chemați, în ultimii câțiva ani, pentru acordarea calităților noastre mai delicate, feminine și îmbinarea lor cu cele masculine.

Am fost chemați să ne alimentăm pe noi înșine, să ne concentrăm pe îngrijirea de sine și să ne gândim la modul în care ne putem echilibra învelișul exterior dur cu centrul nostru mai delicat.

Ni s-a cerut să lucrăm pentru a ne simți confortabil cu noi înșine și pentru a aduce mai multă sănătate și bunăstare, atunci când vine vorba despre modul în care conducem afaceri și ne desfășurăm cariera.

Sub influența acestei energii, am fost îndrumați să ne echilibrăm activitatea (cariera) cu viața de acasă și să reflectăm care sunt prioritățile noastre.

Este posibil să fi simțit, într-un fel, chiar un conflict între cariera noastră și viața noastră de familie sau, poate, am simțit nevoia să ne focalizăm spre grija de sine și bunăstare, atunci când vine vorba de modul în care abordăm cariera.

Acestea sunt toate problemele care pot apărea la nivel individual, în timp ce lucrăm prin unele lecții colective.

În cele din urmă, eu simt această călătorie ca fiind despre înțelegerea faptului că

valoarea noastră nu este definită de munca noastră.

Noi suntem demni indiferent de statutul carierei noastre sau de situația noastră familială.

Iese la suprafață o Nouă Lecție Sufletească Colectivă

Pe data de 05 mai 2020, Nodurile Lunare schimbă semnele către Gemeni și Săgetător, evidențiind o nouă lecție sufletească colectivă cu care să lucrăm.

Noi suntem chemați, Acum, să îmbrățișăm energia Gemenilor pentru a putea utiliza energia Săgetătorului și vom lucra cu aceasta până în luna ianuarie 2022.

Energia Gemenilor se referă la comunicare și auto-exprimare.

Vom fi încurajați să împărtășim adevărul nostru și să găsim noi modalități de strălucire a luminii noastre autentice.

Energia Gemenilor este foarte socială, de aceea s-ar putea să ne simțim chemați să ne împărtășim povestea sau ideile noastre sau putem descoperi noi forme de social media.

Libertatea de exprimare poate fi un subiect fierbinte și este posibil să descoperim unele modificări ale modului de transmitere a știrilor și a informațiilor.

Energia Săgetătorului reglementează lucruri cum ar fi călătoriile internaționale, religia și învățământul superior, iar acestea sunt toate lucrurile pe care le putem vedea schimbate sau evidențiate într-un fel.

Ultima dată când Nodurile Lunare s-au aflat în Gemeni și Săgetător a fost în perioada octombrie 2001 – aprilie 2003, așa că putem privi înapoi la evenimente mondene care se întâmplau în acel moment, pentru a vedea cu ce teme similare putem lucra.

Este nevoie de mai mult timp pentru a vedea cum se desfășoară această energie și unde ne pot duce aceste lecții colective, dar în cele din urmă se simte că trecem printr-un moment în care comunicarea și adevărul vor fi în centrul atenției.

Toți vom fi chemați pentru a ne găsi vocea autentică cu propriile noastre metode, pentru a permite curiozității noastre să ne conducă pe calea noastră și pentru a îmbrățișa noi moduri de gândire.

Noduri și Eclipse Lunare

Nodurile Lunare sunt legate de ciclurile Eclipselor de Soare și de Lună.

În acest moment suntem îndrumați să facem această lucrare.

Iată o listă a viitoarelor Eclipse Gemeni-Săgetător:

2020
05 Iunie – Eclipsa Lunară în Săgetător
30 Noiembrie – Eclipsa Lunară în Gemeni
14 Decembrie – Eclipsa Solară în Săgetător

2021
26 Mai – Eclipsa Lunară în Săgetător
10 Iunie – Eclipsa Solară în Gemeni
04 Decembrie – Eclipsa Solară în Săgetător

Pe 18 ianuarie 2022, Nodurile Lunare vor trece în Taur și Scorpion, inițiind o nouă lecție colectivă.

Link original: AICI
Traducere: Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 

https://didaaurelia444.wordpress.com/2020/05/03/noduri-lunare-in-gemeni-si-sagetator-2020-2022/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s