Eclipsă Lunară – Lună Plină în Săgetător – Iunie 2020

Eclipsă Lună Săgetător 2020

Tanaaz

Eclipsa Lunară de Lună Plină în Săgetător, din 05 iunie 2020, ne va îndruma să păstrăm legătura cu pământul, să ne revendicăm puterea și să permitem vocii focului nostru interior să vorbească.

Este prima dintr-un trio de Eclipse și, pe măsură ce parcurgem acest Portal al Eclipsei în săptămânile următoare, noi vom descoperi apariția unei noi căi, o cale care este foarte diferită de cea pe care o parcurgeam înainte.

Eclipsele Lunare sunt precum Lunile Pline amplificate care aduc schimbare, transformare și descoperiri.

Ceea ce este interesant este că această Eclipsă Lunară cade la 14 grade de Săgetător, ce se întâmplă să fie locația Marelui Magnet.

Marele Magnet este un pic misterios, dar întreaga noastră galaxie este atrasă în această direcție.

După cum sugerează și numele, Marele Magnet semnalează un punct puternic de atracție în Univers, care poate supraîncărca energia acestei Eclipse.

Nu numai că această Eclipsă Lunară se suprapune acestui punct extrem de încărcat, dar pentru cei de pe ora standard Pacific, această Eclipsă are loc și la ora magică 12:12.

Acesta este, de asemenea, prima Eclipsă în Săgetător ce va avea loc după perioada 2010-2013, ceea ce indică și începutul unui nou ciclu de Eclipsă.

Pentru indicii cu privire la ceea ce acest nou ciclu al Eclipsei poate stârni în viețile voastre, priviți înapoi la perioada 2010-2013 și vedeți ce evenimente semnificative s-au întâmplat în acea perioadă și care v-au schimbat viața.

Nu se vor repeta acele evenimente, dar puteți foarte bine să nivelați sau să depășiți ceea ce ai învățat în acel moment și să înlocuiți totul cu o înțelepciune înnoită și avansată.

Acum, să pătrundem profund în Eclipsa Lunară în Săgetător din luna Iunie pentru a vedea ce poate aduce …

O Eclipsă Lunară are de zece ori potențialul Lunii Pline și, deseori, deschide o cale care ajută la accelerarea călătoriei tale sufletești.

Este posibil să primiți câteva vești în legătură cu faptul că situații din viața voastră se apropie de sfârșit sau, este posibil, să aflați că sunteți chemați să dați drumul și să eliberați ceea ce credeați, cu adevărat, că vă servește.

Poate că v-ați gândit că mergeți pe un singur drum, dar de multe ori vine o Eclipsă pentru a vă dezvălui o cale cu totul nouă.

Având în vedere că această Eclipsă este în Săgetător, probabil că ne vom trezi limpezind gânduri, credințe și idei, pentru a ne pregăti pentru această nouă călătorie care urmează să se desfășoare.

În cadrul acestei Eclipse Lunare în Săgetător, planeta Marte va fi, de asemenea, foarte activă.

Marte este războinicul, motiv pentru care această Eclipsă accentuează foarte mult această idee de a găsi războinicul tău interior și flacăra ta interioară și de a le îngădui să strălucească.

Emoțiile pot fi accentuate, dar este bine să învățați să vă ascultați pe voi înșivă.

Este bine să învățați să vă ascultați furia și frustrarea, deoarece puteți obține înțelepciune.

Dacă vă îngăduiți să pătrundeți în emoțiile voastre, puteți învinge, progresa.

Dacă vă îngăduiți să simțiți furia sau intensitatea emoțiilor voastre, puteți descoperi adevărul care este aproape de suprafață.

Toate vocile pe care le purtați înăuntrul vostru merită să fie auzite.

Uneori încercăm atât de mult să reducem la tăcere vocea rușinii, a vinovăției sau a mâniei, dar există și o putere care ne învață să ne oprim și să ascultăm ceea ce spune.

Dacă voi respingeți în mod constant gândurile și sentimentele mai dure sau mai abrazive, atunci când apar, nu veți reuși să le înțelegeți cu adevărat.

Nu pentru că vrem să ne păstrăm furia pentru totdeauna sau să permitem vocii noastre interioare să fie înecată de discuții negative, dar nici nu vrem să ignorăm aceste voci și să le împingem departe.

Noi vrem să ascultăm și să descoperim ceea ce înseamnă ele cu adevărat.

Noi vrem să ascultăm fiecare voce și să vedem valoarea în ceea ce au de împărtășit și de oferit.

Atunci când ne ascultăm pe noi înșine, atunci când ne acordăm, cu adevărat, timpul să pătrundem în interiorul nostru și să ascultăm, prindem lucruri pe care, altfel, le-am fi ratat.

Învățăm lucruri despre noi înșine și ne deschidem către un nou adevăr.

Nu, doar, Iubirea și Lumina noastră ne poate învăța, ci și durerea, mânia, gelozia și resentimentele.

Aceste emoții sunt incomode și nimeni nu vrea să le simtă, dar este o parte din experiența noastră umană și nu le mai putem ignora sau dori departe, gândind fals.

Este bine să ascultăm, să găsim bijuteriile înțelepciunii pe care le oferă și apoi să le lăsăm să plece.

Nu putem grăbi acest proces.

Nu îl putem lăsa să plece, doar, pentru că este incomod.

Este bine să îl conștientizăm.

Este necesar să recunoaștem și să stăpânim toate acestea.

Să revendicăm totul.

Și să ne îngăduim să ne înălțăm prin toate acestea, astfel încât să putem înțelege ce anume ne aprinde flăcările.

Ce vă aprinde? Ce vă enervează și vă supără? Ceea ce vă aprinde este un indiciu al puterii și al scopului vostru.

Pentru mine, mânia mea pornește, adesea, de la nesocotirea sentimentelor mele în favoarea a ceea ce cred alții sau de la nesocotirea sentimentelor mele pentru a ”juca frumos”.

Acest lucru este, foarte des, baza furiei mele.

Această realizare a venit, doar, după ce am conștientizat furia mea.

Această realizare îmi îngăduie să conștientizez unde anume să-mi concentrez atenția și să nu cedez puterea mea.

Eclipsa din Iunie poate agita lucrurile și în relațiile noastre, întrucât Venus Retrograd este foarte activ.

Dacă aveți îndoieli cu privire la o relație sau  simțiți o incertitudine, această Eclipsă poate începe să vă răspundă la întrebări.

Există un factor de iluminare pentru această Eclipsă, deci dacă aveți întrebări, dacă v-ați simțit confuzi, setați o intenție și îngăduiți acestui Eclipse să vă arate calea.

Acceptați să vă lumineze și să vă aducă pe calea care este cea mai bună pentru sufletele voastre.

Această Eclipsă în Săgetător va funcționa în armonie cu următoarele două Eclipse, astfel că avem multe de aflat în călătoria care se va desfășura.

La finalul călătoriei prin acest portal al Eclipsei, veți simți renașterea.

Puteți intra în acest portal simțindu-vă confuzi, copleșiți și nesiguri, dar îl veți lăsa în urmă, dobândind o cunoaștere mai clară, un simț mai puternic al destinului vostru și veți fi mai conectați la puterea voastră personală.

Link original: AICI
Traducere: Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 

Eclipsă Lunară – Lună Plină în Săgetător – Iunie 2020

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu