Astrologie Intuitivă: Eclipsa Totală de Soare – Lună Nouă în Săgetător – Decembrie 2021

Să facem o călătorie pe calea memoriei, până în luna Mai 2020.

Ce creștere ai obținut de atunci?

Cum s-a schimbat viața ta?

Din luna Mai 2020, ne-am făcut drum prin ciclul Eclipsei Săgetător-Gemeni, dar acest ciclu se apropie, acum, de sfârșit și se va încheia pe data de 04 decembrie 2021 (n.tr. ora 09:33/09:48 – ora României), cu o Eclipsă Totală de SoareLună Nouă.

Atingerea punctului final într-un ciclu de Eclipsă este un moment semnificativ.

Reprezintă sosirea la o nouă destinație.

Este un moment al vieții noastre în care o parte din noi renaște pe deplin și este complet integrată și pregătită să joace un rol activ în viața noastră.

S-au desfășurat atât de multe în lume din luna Mai 2020.

La nivel colectiv, a existat o experiență îndurerată care s-a desfășurat pe măsură ce am fost forțați cu toții să ne schimbăm modul de viață.

Evenimentele au fost anulate, vacanțele au fost amânate, locurile de muncă au fost pierdute.

Și, poate că, abia acum începem să vedem cum această reacție în lanț a evenimentelor ne-a condus până unde suntem astăzi.

Desigur, în timp ce această energie a fost experimentată la nivel colectiv, avem, de asemenea, propriile noastre povești personale care, conducându-ne către această Eclipsă Totală de Soare, ne-ar putea acorda posibilitatea să începem să vedem un model în modul în care și unde am fost îndrumați de către Univers, pentru a crește nivelul evoluției vieții noastre.

Eclipsele reprezintă portaluri către noi stări de conștiință.

Ele tind să aducă evenimente care ne schimbă și ne transformă viața, îngăduindu-ne să pășim într-un nou capitol al evoluției sufletelor noastre.

Această Eclipsă Totală de Soare/Lună Nouă cade în Săgetător și este ultimul pas în această călătorie a noastră.

Deschide ușa finală a acestei călătorii și poate aduce recompensele muncii noastre.

Indiferent ce a declanșat acest ciclu de Eclipsă în noi, oricum, ni s-a cerut să creștem și să ne schimbăm și, acum, vom începe să vedem punctul final al acestei călătorii.

O nouă claritate va apărea și, odată cu această nouă claritate, totul va fi perceput ca o deschidere către un nou capitol.

O Eclipsă Totală de Soare pe Lună Nouă este una dintre cele mai puternice Eclipse pe care le putem experimenta.

Chiar și, doar, imaginea umbrei Pământului trecând peste Soare este o priveliște încântătoare, care ne amintește de frumusețea și de vastitatea acestui Univers.

Din cele mai vechi timpuri, Eclipsele de Soare erau privite ca fiind o perioadă de mari schimbări.

Întunericul care se abate în ziua, de obicei, strălucitoare a fost văzut ca un semn că orice datorii karmice urmau să fie colectate la acel moment.

Nu există nici o îndoială că Eclipsele de Soare/Lună Nouă sunt momente puternice de manifestare și pot activa orice am semănat.

Sub prezența lor, energia este atrasă către noi, permițând câmpului nostru energetic să devină un magnet pentru orice este menit să ne iasă în cale.

În timp ce această Eclipsă de Soare aduce punctul culminant al tuturor energiilor noastre de când a început acest ciclu de Eclipsă, o putem folosi și pentru a stabili o intenție cu privire la ceea ce dorim să atragem.

Îi putem folosi energia, într-un mod deliberat, pentru a atrage tot ceea ce dorim să experimentăm.

Privind mai adânc la cerul cosmic, atât Mercur, cât și Neptun sunt activi în momentul acestei Eclipse, sugerând că unele informații noi ne pot fi dezvăluite.

Prezența lui Neptun sugerează că putem descoperi vălul ridicat, îngăduindu-ne să vedem un adevăr mai profund.

Oricum, ori de câte ori Neptun este implicat, este important să ne ascultăm și să avem încredere în instinctele noastre, indiferent de percepțiile noastre.

Neptun este planeta spiritualității și a intuiției, care lansează un apel puternic către noi să ascultăm ceea ce spune vocea noastră interioară.

Neptun ne cere să renunțăm la cele cinci simțuri și, în schimb, să ne acordăm cu puterea și înțelepciunea celui de-al șaselea simț, pentru că acolo vom găsi propriul nostru adevăr suprem.

Chiron, asteroidul cunoscut sub numele de vindecătorul de răni este, de asemenea, activ sub această Eclipsă și ne poate ajuta să vindecăm și să reparăm unele relații rupte, prin conversații de vindecare.

Dacă există cineva cu care este necesar să porți o conversație de vindecare, să știi că această Eclipsă Solară îți va trimite valuri de sprijin.

Gândește-te la ceea ce vrei să spui, îngăduie-i să vină dintr-un loc de iubire, adevăr și de bunătate și, apoi, percepe cum ești îndrumat să împărtășești ceea ce simți.

De asemenea, reține faptul că, uneori, este de ajuns, doar, să avem o conversație de vindecare cu noi înșine!

Uneori, să vorbim sau să scriem ceea ce avem în minte, poate fi terapeutic și ne poate ajuta să reflectăm dintr-un loc de deschidere.

Oricare ar fi conversațiile care sunt stârnite în timpul acestei Eclipse, amintește-ți să fii blând, răbdător și iubitor cu tine însuți.

De asemenea, merită menționat că la momentul Eclipsei este mai bine să nu forțezi sau să împingi lucrurile.

Eclipsele sunt puternice și tind să ne îndrepte oriunde este menit să mergem.

Ai încredere în acest proces.

Ai încredere în instinctele tale și nu fi tentat să forțezi lucruri care nu sunt menite să fie.

Eclipsele Solare pot aduce, de asemenea, noi oportunități și noi începuturi în viața ta, așa că rămâi deschis la ceea ce îți iese în cale.

S-ar putea să descoperi că rezultatul muncii tale asidue, pentru a realiza obiectivul, apare, în sfârșit, înaintea ta.

Pe măsură ce Eclipsele de Soare aduc energie puternică, ne putem simți epuizați sau debusolați până la sosirea acesteia.

Dacă se întâmplă să te simți epuizat sau debusolat, nu subestima importanța de a rămâne hidratat și de a-ți face timp pentru practici simple de împământare.

În general, această Eclipsă Totală de Soare pe Lună Nouă este un moment puternic al anului și este posibil să ne aducă la destinația pentru care am muncit din greu să ajungem în ultimul an și jumătate.

Pe măsură ce ajungem la noua noastră destinație, este important să ne facem timp pentru a fi recunoscători pentru călătorie și pentru a onora lecțiile pe care le-am parcurs și creșterea pe care am realizat-o.

Link original: AICI

Traducere: Dida Aurelia
Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!
Vă iubesc pe Toți!
https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 
Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Astrologie Intuitivă: Eclipsa Totală de Soare – Lună Nouă în Săgetător – Decembrie 2021

  1. GHEORGHINA GETA zice:

    Multumesc cu recunostinta si infinita iubire!

    Apreciază

Lasă un comentariu