Etapele Finale ale Procesului Nostru de Purjare de 40 de Zile

Foto; Aici

Patricia Cota-Robles

www.eraofpeace.org

02 Decembrie 2021

Compania Cerului ne-a îndrumat printr-un proces de epurare planetară, fără precedent, de 40 de zile.

Ni s-a dezvăluit că, odată cu schimbările monumentale de energie, vibrație și de conștiință care au avut loc în experiențele Pământești ale Umanității, ale Regatului Elemental și ale Mamei Pământ până acum, în anul 2021, calea a fost eliberată pentru o curățare foarte accelerată a creațiilor greșite, dureroase ale Umanității.

Mama-Tatăl Dumnezeul nostru atotștiutor, atotputernic și omniprezent ne-a transmis că evenimentele care se desfășoară pe Pământ, în acest moment, influenţează în mod pozitiv fiecare persoană, loc, situaţie și lucru de pe această Planetă.

Aceste evenimente sunt desăvârşite victorios prin Intervenția Divină a Prezenței EU SUNT a fiecărei persoane, indiferent dacă persoana este conștientă sau nu de aceasta.

Ființele de Lumină ne-au transmis că fiecare persoană a fost și este în stare să participe la Co-crearea acestor evenimente, prin Prezențele lor EU SUNT, deoarece masele Umanității au atins o masă critică a Iubirii Divine.

Acest lucru a fost realizat prin Lucrarea colectivă în Lumină și prin modelele bazate pe Inimă ale Iubirii Divine, ambele fiind atât invocate, cât și exprimate de milioanele de Fii și Fiice ale Lui Dumnezeu din întreaga lume.

Aceasta te include pe TINE.

Chiar dacă tu ai ignorat amploarea modului în care Lumina și Iubirea ta au contribuit la procesul de Înălțare al Mamei Pământ și care a condus la această purjare de 40 de zile, Mama-Tatăl nostru Dumnezeu vrea ca tu să știi că ai fost o parte esențială a acestui proces.

Fiecare rugăciune, fiecare meditație, fiecare gând, cuvânt, acțiune sau sentiment Iubitor pe care l-ai exprimat pentru orice parte a Vieții, a contribuit la Potirul Colectiv de Conștiință a Umanității, care a atins, acum, o masă critică a Iubirii Divine.

Mama-Tatăl nostru Dumnezeu ne-a transmis că este imposibil pentru noi să înțelegem pe deplin, cu mințile noastre finite, ce înseamnă aceasta, dar porțile Raiului se deschid și calea este deschisă pentru Trezirea Umanității pentru a Co-crea cu Compania Cerului minunile necesare pentru a Transfigura. acest Pământ Divin și Întreaga Viață, care evoluează prin modelele bazate pe Inimă ale Noului Pământ.

Ființele de Lumină ne-au transmis că acest proces de epurare (purjare) de 40 de zile implică, în mod specific, demontarea, prăbușirea și dizolvarea nenumăratelor structuri sociale care au manipulat, controlat și au suprimat masele Umanității timp de eoni de timp.

Toate aceste modele și structuri negative au fost menținute prin conștiința, bazată pe frică, a separării și a dualității.

Acest nivel distorsionat al conștiinței se manifestă prin modele de comportament de lăcomie, corupție, abuz de putere, ură, ignoranță și disponibilitatea de a răspunde cu violență, toate acestea fiind lipsite de Iubire.

Acest proces de epurare de 40 de zile a început atunci când am intrat în Portalul Luminii 11:11, la data de 11 noiembrie 2021 și va fi fructificat în timpul Solstițiului din Decembrie.

Primul pas al acestui proces de 40 de zile a început cu afluxul de Lumină care are loc în fiecare an la data de 11 noiembrie, ora 11:11.

Unsprezece este numărul maestru care reflectă TRANSFIGURAREA DIN FIZIC ÎN DIVIN.

Fiecare bărbat, femeie și copil întruchipat pe Pământ are codurile geometrice sacre din 11:11 imprimate în Potențialul Divin al structurilor noastre ARN și ADN.

Aceste coduri sunt activate de Prezența noastră EU SUNT atunci când trecem prin diferite faze ale procesului nostru de Ascensiune.

La data de 11 noiembrie 2021, Prezența noastră EU SUNT a activat aceste coduri genetice în moduri NOI și profunde.

Acest lucru a accelerat Alchimia Divină a Transfigurării Umanității din ființe planetare bazate pe carbon în ființe de Lumină Solară Cristalină 5D.

Din momentul începerii acestui proces de epurare la data de 11 noiembrie 2021, noi am experimentat mai multe influxuri de Lumină care au fost asigurate în planul fizic al Pământului prin Flăcările Inimii Trezirii Umanității.

Săptămâna aceasta noi ancorăm Lumina etapelor finale ale unei serii de Eclipse foarte puternice care a început la data de 19 Noiembrie 2021 cu o Eclipsă Parțială de Lună Plină și va fi dusă la bun sfârșit pe 03 și 04 Decembrie 2021 cu o Eclipsă Totală Solară pe o Lună Nouă foarte intensificată.

Finalizarea acestei Serii de Eclipse deschide calea pentru Activitățile Luminii care vor avea loc la data de 12 Decembrie 2021.

La data de 12 decembrie 2021, ora 12:12, vom experimenta o aliniere Cerească multidimensională care va deschide un Portal al Luminii ce se construiește de peste 500 de ani.

Afluxul de Lumină din acest Portal se va intensifica până la Activitățile de Lumină care vor avea loc în timpul Solstițiului din Decembrie, pregătind astfel calea pentru Nașterea Noului An 2022, transformator al Vieții.

12 Decembrie este o zi puternică în sine, dar anul acesta afluxul de Lumină care va scălda Pământul, la ora 12:12, va fi intensificat exponențial datorită Codurilor Divinității 11:11 recent activate în cele Douăsprezece Șiruri Solare ADN 5D ale fiecărei persoane și a puternicei Serii de Eclipse pe care, tocmai, am experimentat-o.

Nu întâmplător 12 Decembrie este ziua de sărbătoare care îndreaptă atenția umanității către Fecioara din Guadalupe, un exponent al Divinului Feminin care reflectă Natura Iubitoare a Mamei noastre Dumnezeu, ancorată în Flacăra Inimii fiecărei persoane.

12:12 este un Cod Geometric Sacru care a fost imprimat în ADN-ul Umanității de către Prezența noastră EU SUNT după coborârea noastră din Har.

Intenția Divină a acestui cod a fost ca acesta să servească drept catalizator pentru Trezirea accelerată a Umanității, odată ce Prezența noastră EU SUNT a fost capabilă să activeze cele Douăsprezece Șiruri Solare Cristaline ale ADN-ului nostru.

Acea activare a ADN-ului a avut loc la aniversarea Convergenței Armonice în luna August 2019.

La data de 12 decembrie 2019, care a fost numeric o zi 12:12:12, Prezența EU SUNT a fiecărei persoane a activat, cu succes, Codurile noastre Catalizatoare 12:12 pentru prima dată.

De atunci, Prezența noastră EU SUNT a folosit Codurile noastre Catalizatoare 12:12, pentru Trezirea noastră în moduri puternice, pe care nu le-a putut utiliza înainte de activarea celor Douăsprezece Șiruri Solare ale ADN-ului nostru.

Codul Catalizator 12:12 se aliniază cu Geometria Sacră asociată cu Sistemul nostru Solar.

Avem Douăsprezece Șiruri Solare 5D ale ADN-ului, Douăsprezece Chakre Solare 5D, Douăsprezece Aspecte Solare ale Divinității, Douăsprezece Constelații în Zodiacul nostru și Douăsprezece Ere în Precesiunea noastră de 26.000 de ani a Echinocțiilor.

Acesta este motivul pentru care noi auzim atât de multe despre puterea celor 12 ori 12 și a numărului 144 sau 144.000, în legătură cu evenimentele asociate cu procesul de Înălțare a Pământului.

Acesta este un moment uimitor de puternic!

În ciuda faptului că suntem sau nu conștienți de amploarea a ceea ce se întâmplă prin toate nivelurile de conștiință de pe Planeta Pământ, noi ne îndreptăm înainte în Lumină, în moduri care afectează fiecare persoană, loc, stare și lucru de pe Pământ.

Ființele de Lumină ne transmit că această fațetă a Planului Divin se desfășoară într-o Ordine Divină perfectă și că întreaga noastră cooperare deliberată cu Compania Cerului are succes în moduri miraculoase.

Pe măsură ce noi trecem prin ultimele săptămâni ale anului 2021, cu toții avem ocazia să intensificăm Lumina pe care o adăugăm lumii.

Ființele de Lumină ne-au transmis, atunci când am început acest proces, că cel mai puternic lucru pe care Lucrătorii în Lumină îl pot face, pentru a ajuta la faza de dezmembrare din cadrul acestui Plan Divin, este să aprindă Flacăra Violetă în, prin și în jurul tuturor paradigmelor învechite din trecut care se prăbușesc și cer ca Voința Lui Dumnezeu și Conceptul Imaculat pentru această fază a procesului de Înălțare a Pământului să fie Dumnezeu împlinit victorios în Ordine Divină perfectă.

Ni s-a spus că următorul lucru de importanță vitală, pe care Lucrătorii în Lumină sunt chemați să-l facă, este să ne îndrume să ne concentrăm atenția și intențiile noastre Divine asupra Co-creării modelelor de perfecțiune pentru Noul Pământ.

Modelele nou-nouțe care sunt, acum, eliberate în Straturile Mentale și Emoționale ale Mamei Pământ sunt codificate cu un NOU plan de contingență pentru Vindecarea și Transfigurarea Mamei Pământ și a întregii Vieți care evoluează la nivelul ei.

Compania Cerului ne-a transmis că nivelul de Lumină sclipitoare, conținută în aceste noi modele, va fi perceput la nivel conștient de către Umanitatea Trezită, doar, dacă vom fi capabili să ajungem tot mai sus în frecvențele Conștiinței Unității prezente, acum, în fiecare Flacără a Inimii.

Misiunea Divină, cu care noi toți suntem chemați să ajutăm în săptămânile rămase din aul 2021, este de a asista Umanitatea Trezită să atingă acest nivel de Conștiință a Unității.

În curând ne vom regăsi în plină îmbrățișare a Solstițiului din Decembrie 2021.

În timpul acelei alinieri Cerești, Lumina Lui Dumnezeu va inunda Pământul și va da putere Lucrării de Lumină a Umanității, în moduri cu totul noi.

Compania Cerului ne-a transmis că afluxul insondabil de Lumină, care a afectat fiecare fațetă a Vieții de pe Pământ în timpul acestui proces de epurare de 40 de zile, accelerează Ascensiunea Umanității, a Regatului Elemental și a Mamei Pământ în moduri care transformă Viața.

Mama-Tatăl nostru Dumnezeu ne-a transmis că noi vom deveni, cu toții, conștienți de specificul acestor schimbări, pe măsură ce progresăm prin Anul Nou 2022.

Evenimentele care se desfășoară, atât la nivel interior, cât și la nivel exterior, la acest moment, deschid calea pentru schimbări monumentale care vor avea loc după Nașterea Anului Nou 2022.

Aceste schimbări vor influența fiecare parte a Vieții, aparținând sau slujind Mamei Pământ la acest moment.

Așa că, Inimă Prețioasă, rămâi concentrată pe Lumină și „Continuă ca să continui”.

Dumnezeu să vă binecuvânteze,
Patricia Cota-Robles

Link original: AICI

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!


Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Patricia Diane Cota-Robles și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Etapele Finale ale Procesului Nostru de Purjare de 40 de Zile

  1. Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire 😘♥

    Apreciază

Lasă un comentariu