Astrologie Intuitivă: Eclipsă Solară ~ Lună Nouă în Berbec ~ Aprilie 2023

Tanaaz

Forever Conscious

Eclipsa de Soare ~ Luna Nouă din 19/20 aprilie 2023 este prima Eclipsă pe care o avem în Berbec din anul 2015, dând startul unui nou ciclu de Eclipse care va continua să se desfășoare până în luna Martie 2025.

Eclipsa Solară ~ Luna Nouă în Berbec activează un portal către o nouă realitate.

Ușile se vor deschide, aducând noi oportunități și noi căi.

Unele dintre aceste oportunități pot fi o surpriză, dar altele pot fi lucruri la care lucrăm de ceva timp.

Energia supraîncărcată din spatele acestei Eclipse va subția vălul, crescându-ne sensibilitatea, creativitatea și intuiția.

Cu energia Berbecului, și ea puternică, aceasta este oportunitatea noastră de a ne găsi curajul de a deveni liderul sau ghidul spiritual al propriilor noastre vieți.

Pe măsură ce energiile Eclipsei curg, folosește-le pentru a stabili intențiile, pentru a vizualiza rezultatul dorit, pentru a privi lucrurile într-un mod nou și pentru a rămâne deschis la abundența Universului.

Acesta este un timp plin de energie, care ne va călăuzi către următorul capitol al călătoriei noastre sufletești.

Haideți, acum, să ne scufundăm mai profund în energia și astrologia din spatele acestei frumoase și rare Eclipse.

O Eclipsă Hibridă Rară: Călătorie între Două Lumi

Eclipsa de Soare – Luna Nouă în Berbec este un hibrid între o Eclipsă Inelară, unde poți vedea un inel de foc în jurul Soarelui și o Eclipsă Totală, unde Soarele este complet acoperit.

Eclipsele Hibride sunt incredibil de rare și pot sugera o tranziție sau, poate, o schimbare între două lumi.

La fel cum Eclipsa trece de la Totală la Inelară, poate că ceva în viața noastră se pregătește să se schimbe, de asemenea.

Căzând în semnul Berbecului, acesta este al doilea ciclu lunar la rând, care începe în acest semn de foc.

Primul a fost pe 21 Martie, atunci când am experimentat Luna Nouă in Berbec.

A avea două cicluri lunare puternice, unul după altul în Berbec, indică o creștere a intensității în jurul temelor Berbecului.

Berbecul este un semn de foc și elementul foc, care trăiește în noi toți, ne dă putere, curaj, pasiune și hotărâre.

Atunci când arde prea puternic, totuși, elementul foc poate duce la furie, atacuri, distrugere și la a fi prea impulsiv sau condus de ego.

Echilibrarea propriului nostru foc interior poate fi o temă în jurul acestei Eclipse.

S-ar putea să simțim energia Berbecului împingându-ne să ne ridicăm pentru noi înșine, să sărim în nou și să găsim încrederea de a intra pe noile uși care se deschid pentru noi.

S-ar putea, de asemenea, să avem nevoie să ne întoarcem, să ne îmblânzim ego-urile, să ne asumăm responsabilitatea pentru orice distrugere și să ne reconsiderăm vocea inimilor noastre.

Indiferent dacă focul tău interior are nevoie să fie întețit sau îmblânzit, această Eclipsă va fi ghidul tău, ajutându-te să treci într-o nouă stare de a fi sau, poate, chiar într-o nouă realitate.

Tranziția care se desfășoară sub această Eclipsă Hibridă va fi oglindită în interior, așa că acordă atenție modului în care ești îndrumat să mergi.

Eclipsa de Soare în Berbec la Gradul Karmic Extrem 29

Eclipsa de Soare din Aprilie cade la 29 de grade în Berbec, gradul final al zodiacului.

Gradul final al oricărui semn zodiacal este considerat un punct foarte încărcat și karmic și este cunoscut sub numele de gradul Anaretic.

A avea o Eclipsă atât de puternică, pe acest punct extrem de încărcat, indică un eveniment sau un destin karmic care se desfășoară.

De asemenea, indică ceva ce se apropie de un punct de închidere, lăsând spațiu pentru apariția noului.

Eclipsele sunt cunoscute de multă vreme că aduc evenimente sortite sau karmice, dar această Eclipsă din luna Aprilie pare, în special, conectată la tărâmurile divine.

De asemenea, gradul 29 este considerat un punct al conștiinței celei mai înalte, unde suntem capabili să integrăm toate lecțiile acelui semn zodiacal și să operăm din cea mai înaltă expresie a sa.

La cea mai înaltă expresie, Berbecul invită la încredere, curaj, pasiune și la echilibrul corect al conducerii.

Descoperă unde poți crea spațiu pentru a primi aceste teme în viața ta, în timpul Eclipsei.

Eclipsa de Soare în Berbec și Cerurile Cosmice

Să aruncăm o privire la ce influențe cosmice se vor imprima vibrației acestei Eclipse.

Vesta, Asteroidul Zeița Focului din vatră și a Focului în general, este activ sub această Eclipsă.

Vesta poate activa lucruri din casă pentru noi sau ne poate îndruma să reflectăm asupra modului în care ne putem simți mai bine acasă, indiferent de mediul nostru extern.

Haumea, Zeița Hawaiană a fertilității are o influență mai blândă aici, dar se adaugă la energia extrem de creativă pe care o deține, deja, această Eclipsă.

Humea are darul de a putea naște folosind mai multe părți ale corpului ei.

Ea este creatorul suprem și toți ne putem conecta și ne putem acorda vibrațiilor ei, pentru a ne îmbunătăți creativitatea, sănătatea reproductivă și eforturile noastre de manifestare.

Eris, Zeița Discordiei și a Luptei, este aliniată cu Jupiter în acest moment, adăugând energiilor Eclipsei.

Prezența împreună a lui Eris și a planetei Jupiter indică o oarecare volatilitate, dar pare să fie bine echilibrată cu celelalte forțe cosmice.

Amintiți-vă, atunci când Eris este în acțiune, ea aduce Discordie și Conflict, pentru că știe că se poate obține o cale mai bună.

Ea vrea să stimuleze status quo-ul, astfel încât să putem pune la îndoială lucrurile și, în cele din urmă, să găsim o nouă cale către o mai mare armonie.

Pluto, planeta morții și a renașterii, este, de asemenea, activată sub această Eclipsă de Soare.

În timp ce Pluto domnește asupra procesului de transformare de la moarte la renaștere, se simte că energia renașterii va fi evidențiată, aici, mai puternic.

Prezența lui Pluto, împreună cu puternica Eclipsă de Soare, poate ajuta la aducerea de oportunități și treziri neimaginate, care ne ajută să renaștem complet și să ne transformăm într-o versiune superioară a noastră.

Portalul Eclipsei și Tu

Eclipsa de Soare – Lună Nouă în Berbec pune bazele unei noi căi de ieșire la suprafață.

Este alimentată cu energie fertilă și creativă pe care o putem folosi pentru a modela și pentru a da formă următorului capitol din viața noastră.

Ești un cocreator al Universului, așa că folosește această putere și lucrează cu Eclipsa prin explorarea activității de manifestare și prin stabilirea intențiilor.

Păstrează-ți vibrația ridicată și amintește-ți că toate lucrurile sunt posibile, mai ales atunci când faci un pas și devii liderul vieții tale.

Dacă dorești să te scufunzi mai adânc în înțelegerea a ceea ce poate provoca Eclipsa Berbecului în viața ta, uită-te la ce casă se încadrează Berbecul în harta ta natală, deoarece acele teme de case pot fi intensificate în această perioadă.

De asemenea, poți reflecta la ceea ce s-a întâmplat în viața ta în timpul ultimului ciclu de Eclipse Berbec-Balanță, care a fost din luna Octombrie 2013 până în luna Septembrie 2015.

Nu este sigur că aceleași evenimente se vor întâmpla din nou, totuși s-ar putea să te trezești că explorezi teme similare sau parcurgi următoarea lecție despre orice ar putea veni pentru tine.

Partenerul acestei Eclipse va fi Eclipsa de Lună în Scorpion din 05 Mai.

Pe măsură ce călătorim prin aceste două Eclipse, ne putem simți nepotriviți și împrăștiați emoțional, așa că fii blând cu tine și cu ceilalți în această perioadă.

Sub această Eclipsă în Berbec, tu știi că ai obținut putere pentru a stabili intenții, pentru a căuta oportunități, pentru a face acel salt de credință și pentru a te deconecta.

Îngăduie adevăratului tău sine să strălucească și oportunitățile vor curge în calea ta.

Binecuvântările Eclipsei pentru tine!

Link original: AICI
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Nota traducătorului:

Lună Nouă in Berbec – 20 Aprilie 2023, ora 07:12 (ora României)

Fazele Lunii

Eclipsă Solară20 Aprilie 2023, ora 04:34 – 09:59 (ora României)

Prima locație pentru a vedea începerea Eclipsei Parțiale – 20 Aprilie, ora 04:34

Prima locație pentru a vedea începerea Eclipsei Totale – 20 Aprilie, ora 05:37

Maximul Eclipsei – 20 Aprilie, ora 07:16

Ultima locație pentru a vedea sfârșitul Eclipsei Totale – 20 Aprilie, ora 08:56

Ultima locație pentru a vedea sfârșitul Eclipsei Parțiale – 20 Aprilie, ora 09:59

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Tanaaz. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu