ARBORELE GRAȚIEI ȘI AVENTURA INIMII DE SMARALD: PORTALUL 5/5 ȘI ECLIPSELE PORTALULUI TAURULUI APRILIE/MAI 2023

Arhanghelul Mihail

prin

Celia Fenn

16 Aprilie 2023

Inimi Dragi,

Vă apropiați de un moment puternic de inițiere și transformare pentru întreaga Umanitate, dar și pentru Planetă.

La momentul acestui tranzit puternic al Eclipsei (n.tr. Eclipsă Solară) din 20 Aprilie, Portalul Taurului și Eclipsa de Lună Plină în Scorpion (n.tr. – 05 Mai, ora 20:22 – ora României), veți întruchipa și veți integra frecvențele Inimii de Smarald.

Acest lucru vă va îngădui să primiți, să mențineți și să transmiteți frecvențele 9D ale Grădinii Stelei Aldebaran și să ancorați aceste frecvențe pe Noul Pământ.

De asemenea, veți fi inițiați în noul Arbore al Vieții pentru Noul Pământ și Epoca Vărsătorului.

Acesta este Arborele Vieții și al Grației, numit Arborele Grației, care a fost inaugurat în centrul Grădinii Stelare pentru a susține stâlpul central al Vieții pe Noul Pământ.

Aceia dintre voi, care sunt pregătiți, vor păși în frecvențele care vor activa Inima de Smarald din voi.

Frecvența Smarald este o transmisie 9D a Codurilor de Lumină din Grădina Stelară Aldebaran, care poartă Informația de Lumină pentru crearea și manifestarea Noului Pământ prin evoluția și inițierea speciilor.

Grădina Stelară de Smarald este gradina Galactică originală – „Grădina Edenului”, unde speciile sunt modelate de Îngerii Elohim și de către ajutoarele lor – Siriusienii, Pleiadienii și Balenele și Delfinii Cosmici.

Grădina Stelară Aldebaran

Grădina Stelară este sub supravegherea Consiliului de Lumină din Aldebaran, care include membri de pe Sirius și din Pleiade.

Este o mare Bibliotecă și Depozit de Semințe pentru toate Modelele de Lumină ale formelor de viață care sunt însămânțate în această parte a galaxiei voastre.

De aici, Codurile Luminii de Smarald sunt transmise pentru a ancora forme holografice ale noilor modele de viață și pentru a emite actualizări evolutive.

Codurile de Lumină Smarald sunt o frecvență 9D și, prin urmare, sunt disponibile numai pentru cei care și-au ridicat conștiința la acest nivel.

La momentul Eclipselor, cei care sunt pregătiți energetic își vor putea alinia frecvențele cu Codurile Luminii de Smarald, activând Aspectul Inimii de Smarald al Inimii lor Sacre.

Acest lucru îi va alinia cu transmisiile din Grădina Stelară și le va îngădui să primească și să transmită aceste Coduri de Lumină pe și pentru Pământ.

Acesta va fi un proces gradual, pentru a îngădui fiecărui individ să acceseze încet aceste frecvențe superioare, fără a se epuiza.

Vă cerem să fiți blânzi cu voi înșivă și să îngăduiți procesului să se desfășoare într-un mod blând.

Arborele Grației: Arborele Vieții al Noului Pământ

În centrul Grădinii Stelare se află noul „Arbore al Vieții” pentru Noul Pământ.

Se numește Arborele Vieții și al Grației sau, pur și simplu, Arborele Grației.

El întruchipează energiile Divine Feminine ale Grației și ale Iubirii Compasionale care se află în Inima Conștiinței Noului Pământ.

Acest Arbore al Vieții deține pilonul central al conștiinței pentru Pământ și, de asemenea, este o mare Bibliotecă pentru toate Modelele formelor de viață ale Pământului și ale Sistemului Solar.

Este „Marea Mamă” care ține întreaga viață în ea însăși.

În această perioadă a Eclipselor și a Eclipsei de Lună Plină 5/5 (n.tr. – 05 Mai 2023), veți fi inițiați în Arborele Grației, ca frecvență centrală pentru Noul Pământ.

Deci, veți elibera frecvența Arborele Cunoașterii Binelui și al Răului care a dominat Vechiul Pământ cu dualitatea și agresivitatea sa și veți tranzita către Arborele Grației, unde energiile divine ale Grației și ale Compasiunii vor defini mersul vieții înainte.

Aventura Inimii de Smarald

Dragilor, ce aventură va fi să traversați Calea Inimii de Smarald și să lucrați cu Focurile Aurii și Verzi ale Creației de pe Planeta voastră.

Veți deveni transmițători ai acestor coduri, iar acolo unde veți merge și veți atinge Pământul, aceste Coduri de Lumină Smarald vor fi ancorate și activate.

Acest lucru va accelera transformarea Pământului în Noua Lemurie, o frumoasă Grădină a Paradisului în care oamenii noului Pământ pot trăi în pace și armonie.

Aici începe aventura.

Suntem încântați să colaborăm cu voi,

Dansatorii de Lumină ai Noului Pământ.

Voi sunteți Ființe ale Grației și ale Luminii

Binecuvântând Pământul prin prezența voastră.

Link original: AICI

Traducere:

Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Celia Fenn. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu