Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene

 – Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene – 21.12.2016 – Divinul Feminin și Divinul Masculin

De Anna Merkaba

01 Noiembrie 2016

Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene

21.12.2016

(N. tr. – Solstițiul de Iarnă – 21.12.2016, orele 12:44 – ora României)

Salutări tuturor!

Sper că voi, toți, sunteți foarte bine. Astăzi vin către voi cu o veste fascinantă în legătură cu ceea ce va veni în viața noastră, pe 21 decembrie 2016.

Ieri când am deschis ochii și am privit tavanul, am văzut o imagine clară în fața ochilor mei.

Clipind, această imagine nu a dispărut, în schimb, a devenit chiar mai proeminentă și mi-a solicitat atenția.

Imaginea a fost inconfundabilă, înaintea mea a apărut, la început, ceea ce părea să fie o cruce Isis, iar dedesubt am văzut, în mod clar, pe Iisus pe o „cruce”.

Atunci a fost momentul când am recunoscut, în sfârșit, ceea ce priveam și am început să-mi pun întrebări.

Am fost îndrumată să privesc imaginea lateral și, atunci am văzut la ce mă uitam!

Ceea ce am văzut era cântarul (balanța)! Un cântar aliniat perfect, pe care se afla o reprezentare a lui Isis – Femininul Divin și Iisus – reprezentarea Masculinului Divin.

Când am întrebat, mi s-au explicat următoarele:

Că ne apropiem de un portal foarte important, un portal care va permite Femininului Divin și Masculinului Divin să fuzioneze în UNUL.

Un portal al Sfârșiturilor și Noilor Începuturi.

Un portal al Uniunii Flăcărilor Gemene, trezirea Flăcărilor Gemene și Echilibru.

Pe 21 decembrie 2016, o fereastră deschisă pentru 4 ani, care ne-a fost dată pentru a stabiliza energia, se va închide.

La aceasta dată, la fel ca și în urmă cu 4 ani, pe 12 decembrie 2012 -12.12.12, un număr mare de suflete se va trezi și, la fel cum s-a întâmplat și pentru mulți dintre noi, în urmă cu 4 ani, va începe călătoria lor de trezire.

Acesta este un portal foarte important, ale cărui efecte le vom simți mulți ani de Acum încolo.

Masculinul Divin și Femininul Divin, Ambele apar pe un cântar, cântar care este absolut echilibrat și nu se mișcă și indică faptul că noi suntem, într-adevăr, pe cale de a intra într-o linie temporală foarte interesantă, un timp foarte interesant, în care legătura dintre masculin și feminin va fi fost echilibrată și ambele își ocupă locul lor de drept pe această planetă.

Punctul de atunci, va deveni pentru toți momentul de menținere a Echilibrului și Cântarul (Balanța) intact(ă), asigurându-ne că Ambele brațe sunt complet echilibrate.

Ghizii noștri ne vorbesc despre ECHILIBRU de ceva vreme, dar, Acum, este momentul în care acest lucru va conta cel mai mult.

Echilibrul cu tot ceea ce suntem, cu tot ceea ce este în noi și în afară.

Acest lucru înseamnă că noi vom începe să acordăm mai multă atenție ambelor aspecte din noi asigurându-ne că ambele calități, masculin și feminin, sunt la fel de echilibrate și le acordăm aceeași atenție.

Prin urmare, nu mai este necesar să suprimăm oricare dintre calitățile noastre, masculin sau feminin, dar este, absolut, necesar să le îmbrățișăm și să le exprimăm , pe ambele, simultan.

Echilibrul dintre Yin și Yang trebuie să apară pe toate fronturile; de data aceasta, vom fi capabili să facem acest lucru cu ușurință, grație și înțelegere completă.

Portalul 21.12  asigură acest lucru, deoarece ne aduce echilibru, oferindu-ne o licărire din adevărata esență a Sufletului nostru, a FIInței, care nu este nici femeie, nici bărbat, ci, într-adevăr, este o combinație a ambelor, completează un ciclu și ne permite să începem un capitol complet nou, mergând mai departe.

Neînțelegerea între masculin și feminin va începe, încet, să se disipeze, cu toate acestea noi, desigur, vom mai avea mult de lucru.

Acest portal ne va ajuta în eliberarea proceselor, ne va învăța iertarea și înțelegerea necondiționată a Sinelui și a Tot Ceea Ce Este.

Acesta este un portal foarte Important pentru toate Flăcările Gemene.

Uniunea Flăcărilor Gemene este foarte importantă pentru procesul de Ascensiune.

Acest portal va aduce, de asemenea, un semnal pulsatoriu din centrul galaxiei noastre, de la Soarele Central, care va trezi sufletele Flăcărilor Gemene, care urmează să înceapă Căutarea, Confirmarea, Fuzionarea și procesele Actualizării și să ajute pe aceia dintre noi care lucrează în interior, pentru echilibrarea aspectelor masculin și feminin.

Discul lui Metetron

Discul ARHANGHELULUI METATRON – Protejează câmpul energetic. Deschide Chakra Inimii. Vă conectează cu Deținătorii Cheii și cu Divinul. Vă apără de atacuri psihice și multe altele.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.NatalyaAnkh.com

Am cerut partenerilor noștri galactici binevoitori să ne explice ce înseamnă toate acestea.

Următoarele sunt informații pe care le-am primit, referitoare la Suflete Flăcări Gemene. Așa după cum am spus, diferitele stadii prin care trec Flăcările Gemene sunt:

Procesul Căutării:

Ce înseamnă acest lucru este faptul că un anumit set de coduri va fi transmutat celor care au o Flacără Geamănă care are reședința pe această planetă, Acum, Flacără Geamănă pe care ei nu au întâlnit-o încă; ei vor simți urgența de a o căuta și de a începe călătoria lor, alături de flacăra geamănă, pe aceasta planetă.

Procesul Acceptării:

Cei care s-au întâlnit deja cu Flacăra lor Geamănă și au petrecut ceva timp „făcând” jocul Flăcării Gemene, vor fi chemați să se conecteze cu geamănul lor și să înceapă procesul de recunoaștere, apreciere și înțelegere, de creștere, asistență reciprocă și acceptare completă și totală și recunoașterea a tot ceea ce ei sunt.

Acest lucru va avea loc, doar, pentru cei care și-au întâlnit adevăratul lor geamăn.

Jocul în „desfășurare” se va termina și va începe faza acceptării lui UNUL.

Cu toate acestea, pentru cei care s-au întâlnit cu „geamănul impostor”, relația se va sfârși rapid ca și cum vălul iluziei ar fi fost ridicat de pe ochii lor; ei vor fi îndrumați spre adevărata lor Flacără Geamănă actuală.

La început, durerea va fi de netrecut, dar, după cum  am spus, durerea se va sfârși rapid, deoarece realizarea și înțelegerea adevărului și a cunoașterii interioare, care i-a ghidat spre persoana potrivită, se vor instala în mod ferm și coerent.

Toate acestea se datorează importanței extraordinară pe care Flăcările Gemene o au în procesul de Ascensiune. Având în vedere urgența procesului de recunoaștere, cei care vor părea a fi pierduți, vor fi ajutați enorm.

Acest proces va fi accelerat și corpurile lor emoționale vor fi fost protejate enorm, astfel încât să fie asistați în trecerea prin faza de „pierdere” spre o fază de „câștig”, cât mai repede și cât mai simplu posibil.

Asta nu înseamnă că noi spunem că un final al unei relații, pe care cineva o experimentează, îl va suprima, din contră, fiecare va găsi soluția în analiza și înțelegerea relației, a cauzei finalizării relației, acordând recunoștință celui în cauză, eliberând, purificând acea relație, în vederea pregătirii pentru reuniunea, recunoașterea și contopirea proceselor care vor urma fuziunii.

Astfel, este, pertinent să afirmăm că ființele staționate pe GAIA, care vor experimenta momentele pierderii și câștigului, sunt rapid și prompt aliniate cu reprezentarea efectivă a geamănului lor, din corpul eteric în corpul fizic.

Și, prin urmare, actualizarea procesului menționat va începe fără întârziere.

Reuniunea Flăcărilor Gemene

Procesul Fuzionării:

Cei care și-au întâlnit gemenii lor și s-au unit într-o relație înfloritoare, vor simți contopirea la nivel eteric.

După nivelul eteric, vor fuziona, apoi, împreună într-un întreg și vor continua să opereze pe acest plan de existență, prin utilizarea a două corpuri.

Corpuri care vor fi, apoi, conectate prin intermediul codicelor codurilor eterice, aliniind pe fiecare la fel, astfel încât să unească fiecare câmp, deplin și complet,  într-un întreg uriaș.

Ceea ce încercăm să vă spunem dragilor, este că ambele Flăcări Gemene trebuie să funcționeze ca Unul, pe deplin acordați unul față de celălalt, activând tot ADN-ul latent din cadrul ambelor vehicule de creație, permițând fenomenul cunoscut sub numele de telepatie, cinetică, teleportare a esențelor FIInței.

Recunoașterea instantanee a Tot Ceea Ce Este, pentru a avea loc transferul de conștiință de la unul la altul .

Va fi, apoi, posibil pentru respectiva pereche, să interconecteze și să facă schimburi între vehiculele lor fizice de timp și spațiu, permițându-ne celor doi să experimenteze viața în realitatea pământească, în oricare dintre vehicule.

Și da, această idee este de neînțeles pentru unii și, totuși, adevarul este de așa natură încât, într-adevăr, odată cu fuzionarea Sufletelor menționate, aceștia vor avea posibilitatea să schimbe corpurile și  experiența de viață, simultan, prin ambele.

Într-adevăr Sufletele avansate înțeleg bine realitatea despre care noi vorbim și încep să o experimenteze în scurt timp.

fmhkyfmd

Procesul Actualizării:

Procesul menționat este unul dintre procesele cele mai interesante din cadrul fuziunii  Flăcărilor Gemene, pentru că, într-adevăr, acest proces este ceea ce ambele Flăcări Gemene așteaptă cu nerăbdare, pentru multe vieți, multe percepții, multe realități.

Procesul de Actualizare reprezintă utilizarea Platformei Unificate Cosmice, a Energiilor și Matricei, în scopul de a acoperi decalajul dintre cele două realități distincte care fuzionează codificările informaționale printr-o prisma de conștiință și înțelegere umană, folosind tot ceea ce este în înțelegerea sferică a Ființei și care începe cu materializarea a ceea ce trebuie să fie.

Ceea ce încercăm să vă spunem, dragilor, este faptul că pe măsură ce perechea ajunge la punctul de Actualizare, ambele ființe sunt, apoi, echipate pentru a fuziona, a se conecta, acorda, dacă vreți, la tărâmurile MANIFESTĂRII, cu super conductivitate sau să fie în măsură să evoce diverse oportunități, pentru ca perechea să poată avansa în misiunea sa de viață Divină care, la rândul său, aduce beneficii pentru întreaga omenire.

Scopul pentru care cei doi au venit, Aici, care este exprimat în diferite forme ale planurilor pământești ale existenței, este de a stabili un sistem complet de implicare, înțelegere, realizare și Iubire pentru Tot Ceea Ce Este – Principiul lui Dumnezeu.

Este ceea ce Uniunea cu Flacăra Geamănă aduce cu ea și generează energii enorme, care sunt necesare pentru a propulsa toată omenirea la un alt nivel de conștiință.

Și, astfel, fiecare Suflet se mișcă prin procesul de Ascensiune, contribuind cu o particulă de adevăr la marele gigant de căi energetice, care constituie experiența umană.

Contribuția lor este împletită cu Tot Ceea Ce Este. În cadrul Uniunilor de Flăcări Gemene, respectiva particulă de adevăr se înmulțește cu 3, ceea ce deschide un vortex TRIADĂ de Bunăvoință, Conștiință Triunghiulară, Pace, Armonie, Înțelegere, Lumină, Abundență și Iubire pentru TOȚI.

Ceea ce încercăm să vă spunem, dragilor, este că Uniunea Flăcărilor Gemene deschide ușa pentru „mini” portaluri, dacă vreți, ce apar pe planeta voastră și care permit multor Suflete să treacă într-o altă dimensiune, într-o altă stare de A Fi , pe o nouă platformă a planetei Pământ.

Și așa, cei care au ales să vină împreună în această viață, poartă o responsabilitate extraordinară de a fuziona, nu numai de dragul lor, ci de dragul întregii omeniri, pentru că, prin unirea lor, o ușă este, literalmente, deschisă într-o altă dimensiune, pentru toți.

Și, prin urmare, veți găsi perechi lucrând, cu sârguință, în diferite profesii, pe tot globul, cea mai mare parte gravitând spre arta vindecării sub orice formă se poate realiza.

Pentru cei care s-au incarnat în acest plan al existenței, după ce și-au găsit geamănul lor, doar pentru a reveni la eteric, misiunea continuă și va amplifică următorul portal.

Legătura cu geamănul lor în corpul eteric se amplifică și ei vor fi conduși către o nouă reprezentare geamănului menționat, în realitatea fizică; ei vor alege să trăiască respectiva relație.

Acest lucru nu înseamnă că spunem că geamănul lor ar fi nevoit să împrumute un corp sau să manifeste un nou corp pentru ei înșiși, ci că un Suflet pereche va fi disponibil pentru a îi ajuta la deplasarea, în continuare, prin experiența pământească și vor alege să profite această asistență.

Ființa pe care o va alege un Suflet pereche pentru a se alinia, este cea care va fi cea mai bună reprezentare a ceea ce are nevoie, pentru a finaliza misiunea sa în acest plan al existenței.

Așadar, cei care ar alege să-și continue călătoria singuri, acestora li se acordă oportunitatea și sunt asistați Sinele lor Superioare, Flăcări Gemene, Ghizi, Suflete pereche și Tot Ceea Ce Este.

Și astfel, portalul care se apropie de malurile existenței voastre pământești aduce cu sine oportunități enorme pentru creștere și de aliniere cu cel mai înalt aspect al vostru, permițându-vă să întrevedeți perfecțiunea a ceea ce sunteți și vă garantează manifestarea în planurile pământești ale existenței.

Aceasta este alegerea voastră pe care ați ales să o trăiți, pentru a explora această realitate. Și depinde de voi dacă alegeți să treceți în linia temporală corespunzătoare, în cadrul prezentei călătorii pe Pământ.

Rețeaua Iubirii

Ghidul Grilei Iubirii – Cum să atragi Flacăra Geamănă în viața ta

Găsirea geamănului este una dintre cele mai interesante experiențe și, totuși, una dintre cele mai dure.

Poate fi descurajatoare, uneori, încercând să înoți printr-o mare de posibilități atunci când alegi partenerul visurilor tale și de aceea, sub îndrumarea ghizilor mei cerești am realizat acest Ghid al Rețelei Iubirii pentru voi!

Am testat această grilă pe mulți dintre cei care au venit la mine pentru asistență în atragerea jumătății lor și funcționează!

Atunci când permiteți, cu adevărat, ca totul să se desfășoare pentru voi și urmați, nu numai, pas cu pas instrucțiunile pe care le veți găsi în acest ghid, ci, de asemenea, că atunci când, într-adevăr, vă acordați cu voi înșivă voi, eliberați totul din trecut și ÎNGĂDUIȚI, veți atrage ființa potrivită în viața voastră!

Lucrul într-o relație cu o flacără geamănă este cu totul altă poveste, dar să nu anticipăm, haideți să facem un pas la un moment dat și să plonjăm în frumoasa lume a Manifestării Flăcării Gemene .

Deci, ce include acest Ghid?

Un ghid de 24 de pagini care vă va oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a elibera totul din trecutul vostru, a învăța din experiențele voastre, lăsați-le să plece, și, în cele din urmă, MANIFESTAȚI Flăcările Gemene ale viselor voastre, în realitatea voastră.

Aici sunt capitolele  acestui Ghid de 24 de pagini care vine cu Kit-ul Iubirii :

Pasul 1 – Eliberează trecutul

Pasul 2 – Reprogramează-te

Pasul 3 – Îndrăgostește-te de tine însuți (însăți), pe deplin și complet

Pasul 4 – Examinează relația anterioară, cea mai recentă

Etapa 5 – Pregătește cristalul

Pasul 6 – Cine este Flacăra ta Geamănă/ Sufletul pereche?

Pasul 7 – MANIFESTARE! GRILA IUBIRII

Pentru a afla mai multe despre acest Ghid, vă rugăm să vizitați:

LOVE GRID GUIDE – HOW TO ATTRACT YOUR TWIN FLAME INTO YOUR LIFE

Dacă aveți nevoie de asistență personală printr-o sesiune de vindecare, puteți ajunge la mine la:

http://www.SacredAscensionMerkaba.com

pentru a stabili o sesiune de vindecare la distanță cu mine. De asemenea, vă invit să vizitați blog-ul meu pentru mai multe informații, pentru a vă ajuta în călătoria voastră.

~ Anna Merkaba – Vindecător cu Energie la Distanță – Lucrător în Lumină

Link original:

TWIN FLAME UNION PORTAL – 12.21.16 – DIVINE FEMININE AND DIVINE MASCULINE

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/11/04/portalul-uniunii-flacarilor-gemene/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Mulțumesc, Condor C!

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în 2016, Anna Merkaba și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene

  1. Pingback: Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene | DanielGaucan's Blog

  2. Pingback: Portalul Uniunii Flăcărilor Gemene – 21.12.2016 – Divinul Feminin și Divinul Masculin | Oficial Media

  3. Pingback: Meditație – Întâlnire cu Flacăra ta Geamănă | Lumină și Iubire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s