Pregătirea Ascensiunii: Întrebări pe Calea Ascensiunii

18 Noiembrrie 2016

De Sandra Walter

 

Calea Ascensiunii

 

Binecuvântări, Trib Iubit al Luminii ~

Suntem într-un pasaj conștient și profund al Ascensiunii noastre.

Memento-ul consecvent a fost de a merge mai departe cu crearea Noului, mai degrabă, decât să privim cum arde vechea realitate.

Amintiți-vă acest lucru, ca pe o încâlceală în iluziile care se destramă și devin o provocare pentru cei adormiți  (și pentru unii de pe Cale, de asemenea).

Mulți își ating obiectivele procesului lor Ascensiune, care co-creează noi realități pentru a fi disponibile colectivului.

Acesta este o manifestare a Arătătorilor (Ghizilor) de Cale; marcarea căilor pe care le pot urma ceilalți în mod deliberat.

Experiențele noastre sunt Divine și, de multe ori, bizare, având în vedere că ne extindem parametrii Realităților noastre.

Vom continua să ne deschidem către noi experiențe, eliberând în mod constant controlul vechii iluzii.

Trecutul dispare.

Timpul devine foarte fluid, având în vedere că atașamentul emoțional, față de trecut sau de viitor, se dizolvă.

Totul devine Acum, pentru ca noi să devenim conducte pure în Acum-ul Existenței absolute.

Fii Gardianul propriei Inimi

În scopul pregătirii pentru o nouă experiență în tărâmurile superioare ale conștiinței, aplicăm principiile de bază ale Ascensiunii, în vederea realizării Neutralității Divine și Serviciului Divin Pur.

Acest lucru ne menține deschiși și aliniați cu Noul așa cum se prezintă.

Fiecare Suflet are o agendă pentru Ascensiunea sa, care depinde,  de multe ori, de modul în care s-a trezit Sinele Inferior de-a lungul călătoriei.

Odată ce Sinele Inferior alege, în mod conștient, să participe la un proces de Ascensiune, călătoria se accelerează pentru a se acomoda cu niveluri din ce în ce mai înalte ale conștiinței.

Dorința și participarea activă ne menține disponibili pentru Nou, având în vedere că Schimbarea progresează.

Cheia fiecărui proces de Ascensiune Christică este Iubirea; frecvența Luminii pure și aplicarea ei de-a lungul tărâmurilor multidimensionale ale experienței.

Suntem provocați, în mod constant, pentru a ne ridica vibrația, nivelul Luminii fotonice în celulele noastre, în câmpuri și în centrul Inimii, pe durata întregului proces.

Deci, cum știm dacă ceea ce realizează Sufletul este ceea ce este propus să facem Aici?

Întrebări pentru pregătirea Ascensiunii

Următoarele întrebări ale Măiestriei (Cunoașterii) servesc drept ghid sau etalon pentru momentul în care ne aflăm în procesul nostru.

Acestea sunt întrebări pe care fiecare inițiat și le adresează, având în vedere că fiecare evoluează și se pregătește pentru Ascensiune.

Răspunsurile sunt o experiență profund personală; aveți grijă să meditați asupra lor, să le simțiți și să vă ajustați Calea acolo unde este necesar.

Iubiți și onorați voi, în totalitate, Sursa / Creatorul / pe Dumnezeu, realizând că Iubirea de Sine și Iubirea Sursei sunt Una și aceeași și exprimați acest lucru în fiecare gând, cuvânt, faptă și interacțiune?

Recunoașterea (acceptarea) Creatorului și a voastră ca pe un fractal, pune capăt separării.

Experimentarea reunificării este un sentiment profund, glorios; acest lucru nu este un exercițiu mental. Inima voastră se deschide complet, pentru a servi și onora ceea ce creează, cu bucurie, Tot Ceea Ce Este.

Onorați voi toată creația ca pe o reflexie a Sursei? Aceasta include Regatele, Elementalii, Gaia, Umanitatea, alte ființe, rase, linii temporale, experiențe pozitive sau negative … Totul.

Vedeți voi marea perspectivă și respectați toate experiențele și creațiile, indiferent de modul în care acestea se conturează Sinelui Inferior? Acest lucru vindecă tot ceea ce a avut loc,  Aici, atât călătorii individuale cât și colective.

Îți iubești aproapele ca pe tine însuți (însăți)? (Lecția Iubirii necondiționate)

Această întrebare clasică ne provoacă să ne iubim unii pe alții ca și o funcție primară a Divinității și o cheie pentru Poarta existenței Superioare.

Totuși, asta demonstrează, de asemenea, o înțelegere deplină a discernământului, mai degrabă, decât o judecată.

Judecata este obiceiul dualist de a decide ce este corect / greșit, bine / rău, da / nu.

Discernământul folosește înțelepciunea de a alege ce servește celor mai înalte interese ale tuturor părților implicate, inclusiv experiența propriei Ascensiuni.

Lecția Iubirii necondiționate demonstrează tot ceea ce se reflectă în realitatea voastră exterioară.

Universul Sursei Superioare a Sinelui pe care îl creați, gravitează în jurul vibrației pure a Iubirii necondiționate.

Ați renunțat voi la sistemele de operare vechi ale dualității, negativitatea dimensiunii inferioare, temerile, îndoielile, sistemele de credință, repetiția, trecutul Akashic personal și colectiv?

Aceasta este o chestiune de pregătire pentru schimbarea dimensională.

Mulți sunt dependenți de vechea realitate, vechile credințe, temerile vechi și le folosesc ca pe o experiență a lor implicită.

Atunci când vă deconectați de la programele vechi, realitatea devine o experiență complet diferită.

Există un sentiment profund de libertate și o compensare extraordinară a structurilor celulare, care ne deschid pentru transmutarea ADN-ului.

Acest lucru este  starea * Mersul pe jos în această lume, dar nu cu ea *.

Examinați obstacolele și acordurile rămase.

Cursul vieții voastre este energie, observatorul prin care curge această energie.

Curge fluxul vostru de gânduri, activități, achiziții, conversații, relații, către Noile structuri, mai degrabă, decât către cele vechi?

V-ați unificat voi cu misiunea Sinelui vostru Înalt, alegând Ascensiunea ca și obiectivul vostru principal, exersând Înțelepciunea superioară și Iubirea Divină în orice situație, la fiecare provocare?

Ascensiunea este o alegere.

Vă antrenați voi, activ, pentru conectarea cu Sinele vostru Adevarat, fiind Prezența Sursei, dorind să exprimați adevărul vostru, simțind și exprimând Divinitatea, în curs de apariție, prin toate expresiile Sinelui?

Acesta este un sentiment, nu contează dacă nu puteți * vedea * Sinele Superior.

Cunoscându-vă pe sine și explorând dorințele și Calea Sinelui Adevărat, toate acestea sunt un sentiment; o senzație intuitivă a stării de existență.

Sunteți voi în totalitate dedicați Serviciului pentru ceilalți și misiunii Iubirii Divine?

Serviciul Divin activează Sinele Creator, Iubirea pură și eliberează dogma veche a martiriului sau a dinamicii salvatorului.

Aceasta este dăruire pe o scară cosmică; voi experimentați libertatea jocului în așteptare, angajarea cu îngăduință Divină, neutralitate, cele mai înalte interese ale colectivului și ale planetei Gaia, precum și o participare activă la crearea de Noi Realități.

La un moment dat în călătoria voastră, Serviciul în slujba celorlalți și Sursa vor fi singurele care au Sens.

Concentrarea pe Menținerea Stabilității și Expansiunii

Întrebările sunt menite să dea perspectivă asupra a ceea ce se realizează Aici, pe Gaia.

Ele sunt o bază pentru procesul de Ascensiune. Cu distragerile afluxului de frecvență curente și schimbările liniilor temporale, este bine să ne realiniem, de multe ori, cu intențiile superioare.

Ne concentrăm asupra stabilității pentru a echilibra angoasa colectivă, trimitem mai departe Lumina Iubirii și Unitatea, pentru a ridica colectivul în Noile Realități disponibile.

Următorul nostru aflux, încă, parte a structurii celui de – Al Treilea Val, este în perioada 25 – 29 noiembrie 2016 și funcționează ca un declanșator cosmic.

Declanșatorii sunt oportunități de acțiune unificată.

Haideți să ne concentrăm ca și Unul pentru a asista colectivul și Gaia; Lucrătorii în Lumină, Lucrătorii Rețelei, Gardienii; vom primi frecvențele de schimbare a ADN-ului și vom ancora niveluri superioare ale acestor termene accelerate, care vor curge până la sfârșitul acestui an.

Meditați de multe ori, echilibrați distracțiile din vacanță cu Focusul Divin și intenția pură.

Aplicați întrebările pe Cursul Vieții și ajustați-le rapid (există multe întrebări care apar în spatele vălului), pentru a-i ajuta pe cei în aliniere cu Ascensiunea.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra

Sandra Walter

Link original:

Ascension Preparedness: Questions for the Path

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pregătirea Ascensiunii: Întrebări pe Calea Ascensiunii

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în Ascensiune, Sandra Walter și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu