Soarele din Celulele Voastre * Conștiința Dimensională 5D

 

Îngerul Luminii

De  L’Aura Pleiadian

09 Ianuarie 2017

Pe măsură ce deveniți mai conștienți de Lumina din interiorul vostru, Nucleul Fiecărei Celule și Conștiința lor Începe să Lumineze ca un Soare Etern, Totul vibrează cu frecvența Creației, în Existența sa Primară, Lumina Pură, Conștiința Pură, Sursa Pură.

De la un capăt la celălalt al Tărâmurilor Angelice, libertatea acestei Lumini Vii acționează ca o Antenă, de-a lungul întregii Creații.

Reconfigurarea potrivit acestei Lumini care ai fost întotdeauna, este dizolvarea Densității și existența ca această Lumină, de-a lungul tuturor dimensiunilor, prin urmare, schimbarea Conștientizării conștiente la Trecerea de la densitate la libertate, ca Lumină.

Pe măsură ce Conștiința Celulară se trezește mai mult, ca Lumină, chiar și pe măsură ce citiți aceste cuvinte, activarea acestei Lumini, devine conștiința care Tu ești.

Codurile de Foc, din Fiecare Celulă, se trezesc prin această Schimbare în conștiință și se Transformă în această Lumină Vie, chiar și Acum. În Toate Momentele, acest lucru are loc, în interiorul tău.

Soarele Viu este Soarele Central, iar din 21 decembrie 2012, Planeta Pământ a trecut la o aliniere superioară cu Centura Fotonică Pleiadelor, Soarele Central.

Această Lumină pe care conștiința planetei Pământ și a Tuturor Ființelor de pretutindeni o primesc din 21 decembrie 2012, este Soarele viu, care Tu ești.

Codurile ADN-ului tău sunt realizate din acest Soare Viu. Ele sunt însăși Esența Creației în sine, așa cum Tu ești, ca Lumină Vie. Esența Adevăratei tale Ființe, este Esența Întregii Creații, este Prezența Ființei Vii a Luminii.

Tu ești Ființa Pură și Tu te transformi în această Pură Lumină Vie Solară, Încă O Dată. O Revenire la Lumină, o Revenire la Puritate, o Revenire la  Ființa Pură și Libertatea care Tu ești.

Pe măsură ce visul Densității dispare, tu te vei Redescoperi pe tine însuți (însăți) și adevăratele fibre ale Ființei tale, ca Lumină.

Respira adânc în interiorul Celulelor tale. Simte Trezirea la Lumină și îngăduie densității care ai crezut că ești, să se dizolve, pur și simplu, în Esența adevăratei tale Ființe. Respiră în Soarele Viu din fiecare dintre Celulele tale, în mod conștient.

Lumina Soarelui Central, Pleiadele și Centura Fotonică, accelerează difuzarea acestei Lumini, ocrotind conștiința Întregii Lumini de-a lungul Cosmosului, prin Soarele Viu, precum Întreaga Lumină a Creației în sine ~ Existența.

Eu te mențin în această Lumină a Soarelui Viu Central, Eu Sunt pe Pleiade și Pretutindeni, Eu Sunt Soarele Viu, Eu Sunt Creația Întregii Lumini, peste tot.

Această Lumină a Soarelui Central ~ este Lumina Divină Cosmică, care pătrunde în Întreaga Creație, a Existenței Însăși.

Simte această Lumină care pătrunde în toate Celulele Tale, Acum.

Simte Deplasarea ta în Lumină, Acum.

Eu Sunt Lumina Vie ~ Peste Tot.
Eu Sunt pe Veci a Voastră, Dragilor!

Link original:

The Sun within your Cells ~ 5th Dimensional Consciousness

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Soarele din Celulele Voastre * Conștiința Dimensională 5D

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

 

 

Despre Light&Love ~ Lumină și Iubire

Fie ca din Inima voastră să erupă Iubire necondiționată, Fie ca mințile voastre să fie iluminate de Pace infinită, Fie ca trupul să vi se inunde cu Lumina Esenței voastre, Fie ca toți cei pe care-i atingeți în această viață, prin gânduri, cuvinte și fapte, să fie transformați de Radianța Prezenței voastre. * Richard Rudd *
Acest articol a fost publicat în L’Aura Pleiadian și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu